aynısından bende almıştım ama çekemeiştim 10 adede yakın çeyizimde bulunmakta:)
güle güle kullanalım havludaşım
aysegülcüm uzun zamandır giremediğim için görmemiştim. doldurmussun yine cicileri. allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. maşallahh maşallahh
bu arada elektrik süpürgesi araştırmaların olmuş. bosch'a yanaşma derim. teyzem 700 lira verip aldı bitane, beğenmedi bende kullandım gerçekten kötü çekimi. onu birine verdi gitti bitane daha bosch aldı 450 liraya inan çekmiyor bile.
philipsten şaşma derim, en ucuzu dahi çok iyi çekiyor.ben 200 liraya aldım toz torbalı hepa filtreli 300 watt çekim gücü. inan tava yapıştırdık öyle kaldı. bi bak derim. modeli fc8452. imkanın varsa philipsin üst modelleri harika zaten.
[h=1]öpüyorum canım kolay gelsin[/h]
teşekkür ederim havludaşım
amin hayatım inş
süpürgüyle ilgili yorumun için çok çok teşekkür ederim. kullanan birilerinden yorum duymak çok güzel. bende seçeneklerden onu eliyorum o zaman. philipsin modellerini iyi bir araştırayım
görmeden denemeden alma canım küçük bir öneri benimki.
baya doldurmuşsun yine varmı bir kısmet peki
valla bende kısmet yok canım alıp alıp dolduruyorum eviannemde kriz geçiriyor ortada bir şey yokken dolduruyorsun evi diye
yanlış anlamada canım baya bişey aldın, kadıncagızda haklı. bir odayı katleder bunlar
yok canım niye yanlış anlayayım :) biliyorum ama almadan da duramıyorum. kendi odam sığınma odası gibi oldu diğer odalarda sıkıntı yok
amin canım inş:) dediğin gibi bi kaç hafta içinde her şey hazır olur benim evlenirim hemen. tabi öncelikle koca bulmak lazımallah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım benim. en önemlisi hayılısıyla güzel bir kısmet bulmaktasen bu hazırlıkla 10 güb içinde evlenebilirsin
Kız ayşegül hala bıkmadın mı çeyiz almaya bacım
Onca zaman yoktum buralarda hala bıraktığım gibisin
Yerim seni çeyiz kurdu maşallah yine birbirinden güzel ciciler almışsın
Hepsini güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah kuzucum
Bu arada,
Süpürge konusunda Philipsten asla şaşma derim ben
güle güle kullan canım masa örtüsü bende istiyorum ama çok sonraları
teşekkür ederim hayatım. benimde çeyizimde yoktu hazır bu fiyata tamda istediğim renkler görünce dayanamadım aldım boyutları da standart zaten:)
ölçü yazmışsın ama ben pek anlamadım
yani büyük yemek masasına da oluyo mu bunlar
Genelde masalar 6 yada 8 kişilik oluyor biliyorsun bu ölçülerde onlara rahat olur diye düşünüyorum ilerde inş. bir sıkıntı çıkmaz
evet inşallah çıkmaz üzülürsün sonra acaba bende mi alsam diyorum sonra vazgeçiyorum önceliklerim farklı olmalı bence
bence en azından 1 tane al tanesi 13 tl gibi bir rakama geliyor çok bir şey değil:)
yarın salı pazarına gidicem fırsat bulursam gidim o zaman
git git indirimleri görünce gene dayanamazsın senkadıköy salı pazarına gidicen sanırım keşke çalışmasam da ben de gidebilsem
havlunun ben krem ve pembesini almıştım çok güzellerenglish homdan hiç bir şey almazken sizin yüzünüzden şuan oradan çıkamıyorum bir sürü şey aldım oradan
dün gene gittim çok güzel indirimler vardı. gene kaptım bir şeyler
Eki Görüntüle 755323 bu masa örtüsünden hem ekru hemde pembe renginden aldım çok uygunduboyutları 160 220
Eki Görüntüle 755324 yüz havlusu bu renginden 2 tane aldım 1 tanede beyaz aldım. bu havlu sitede indirimde gözükmüyor ama mağazada yüzde elli indirimde çok güzel tavsiye ederim.
toplamda hepsine 45 tl gibi bir rakam ödedim
havlunun ben krem ve pembesini almıştım çok güzellergüle güle kullan tatlımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?