ayşegül'ün çeyiz köşesi

aynısından bende almıştım ama çekemeiştim 10 adede yakın çeyizimde bulunmakta:)

güle güle kullanalım havludaşım

teşekkür ederim havludaşım

amin hayatım inş
süpürgüyle ilgili yorumun için çok çok teşekkür ederim. kullanan birilerinden yorum duymak çok güzel. bende seçeneklerden onu eliyorum o zaman. philipsin modellerini iyi bir araştırayım

görmeden denemeden alma canım küçük bir öneri benimki.
baya doldurmuşsun yine varmı bir kısmet peki

yok canım niye yanlış anlayayım :) biliyorum ama almadan da duramıyorum. kendi odam sığınma odası gibi oldu diğer odalarda sıkıntı yok

allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım benim. en önemlisi hayılısıyla güzel bir kısmet bulmakta sen bu hazırlıkla 10 güb içinde evlenebilirsin

Kız ayşegül hala bıkmadın mı çeyiz almaya bacım

Onca zaman yoktum buralarda hala bıraktığım gibisin

Yerim seni çeyiz kurdu maşallah yine birbirinden güzel ciciler almışsın

Hepsini güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah kuzucum

Bu arada,

Süpürge konusunda Philipsten asla şaşma derim ben

allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım benim. en önemlisi hayılısıyla güzel bir kısmet bulmakta sen bu hazırlıkla 10 güb içinde evlenebilirsin
amin canım inş:) dediğin gibi bi kaç hafta içinde her şey hazır olur benim evlenirim hemen. tabi öncelikle koca bulmak lazım

bayadır bir şey almıyordum kız sadece 2 tane peçete bir kavanoz aldım süpürgeyi de almadım daha araştırıyorum. teşekkür ederim canım bu arada tavsiyen içinde

english homdan hiç bir şey almazken sizin yüzünüzden şuan oradan çıkamıyorum bir sürü şey aldım oradan

dün gene gittim çok güzel indirimler vardı. gene kaptım bir şeyler

Eki Görüntüle 755323 bu masa örtüsünden hem ekru hemde pembe renginden aldım çok uygundu boyutları 160 220
yüz havlusu bu renginden 2 tane aldım 1 tanede beyaz aldım. bu havlu sitede indirimde gözükmüyor ama mağazada yüzde elli indirimde çok güzel tavsiye ederim.

toplamda hepsine 45 tl gibi bir rakam ödedim

Son düzenleme:
Genelde masalar 6 yada 8 kişilik oluyor biliyorsun bu ölçülerde onlara rahat olur diye düşünüyorum ilerde inş. bir sıkıntı çıkmaz

evet inşallah çıkmaz üzülürsün sonra acaba bende mi alsam diyorum sonra vazgeçiyorum önceliklerim farklı olmalı bence

git git indirimleri görünce gene dayanamazsın sen kadıköy salı pazarına gidicen sanırım keşke çalışmasam da ben de gidebilsem

kesin dayanamam zaten bi çeyize nefsim yok nolcak bilmiyorum
evet oraya gidicem şimdi yeni ciciler vardır orda tam bir sosyete pazarı orası ya bayılıyorum oruçlu oruçlu nasıl dayanırım bilmiyorum ama gidicem yinede

havlunun ben krem ve pembesini almıştım çok güzeller güle güle kullan tatlımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…