hahah hemen gidicez pazar burda salı günü söz verdi gidiyoruz aradı beni dedim ya az kalmış gidelim lütfen oda tamam dedi ya kıyamadı bana
o tepsiyide alıcam artık mecbur napim her zaman gidemiyorum ki indirime giriceğide yok zaten
fenerden de senin aldığından bide açık pembesinden istiyorum ama ikea da yok galiba
İyi bakalım gidin gezin:) tepsinin bence de indirime gireceği yok. bu arada ben 12 tl ye almıştım:))) pembe benim eklediğim gibi canım başka bir tonu yok
koçtaşda var galiba o dediğim pembe .. neyse bende 20 ye mecburende olsa alıcam yani çok beğeniyorumtabi yakınsın hemen haberin olunca uçarak gidiyorsun benim öyle bi şansım malesef ki yok
beğeniyorsan al aklında kalmasın bence de. ikea ya yakın olmak güzel arada geziyorum:)
gecen gun ikeaya gittim ellerim bombos ciktim. :) evimize yakin diye sonra alirim yeaa dedim :) siz boyle aldikca kosup alasim geliyor. aysegulcum ikea cok bomba seyler getirmemis mi bayildim :) leylekli bardaklar gordum pembeli falan alicam :) aldiklarin daaaaa sahane!!
alıcam zaten aklımda kalcağına çeyiz hanemde kalsınevet ya çok güzel bir duygudur kesin ayh
İyiki var şu ikeaaa
Pembe feneri bende odama almak istiyordum sonra kaldı gercekten çok şeker
süpürgende cok güzel canım kücük olması cok daha iyi benim içinde boyutu önemli sonra onu nereye koyarım ben :26:
Hepsini güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah
Ayşegül cüm şu markafoni avea indirimi ne kadardı öğrenebilir miyim?
canım benim indirimden falan haberim yok:) sen öğrenirsen bana da söyle
sanki bikere senden duymuştum demekki yanlış hatırlıyorum
nike satışa girmişte alsammı derken aklıma o geldi de turkcellinde varmış kampanyası biraz düşünim bakim ihtiyacım var spor ayakkabıyada
baktıkça birdaha bakasım geliyo ya çok güzeller renklerine bittim benim olacaklar onlarda
yeni çeyizlerimin resmini kendim de çektim . biraz büyük resimler ama idare edin artık:)
çok şekerler dimiinş. en kısa sürede senin de çeyizinde olurlar canım
ilk resimdeki pembelerin hepsi ikea . bende çok sevdim onlarıhepsi ikeadan mı bunların yaa. fener ve silikon kalıba bayıldım
yanlış hatırlamıyorsam peçe 3 küsür tl, mumlarda 6 tl küsür bir şeydi. daha az da olabilir ama fazla olamazevet canım çok şekerler ya bayıldım resmen fener 7.99 da mum ve pecetenın fıyatını bılmıyorum
ayşegülcümmm ne güzel şeyler almışsın. en kısa zamanda ikea yapmak lazım :) bu arada dondurmalık mı o renkli olanlar bayıldım nerden aldın ki :) ?
Şekercim ben İzmirdeyim. Real falan bilmiyorum :) Ama çok beğendim ben de böyle bir şey arıyorum :) Paşabahçede gördüm pespembe aşık oldum ama tanesi 8 liraydı. 6 tane almayıdüşünüyorum. Başka yerlere de bakıcam bulamazsam el mahkum alıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?