• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

$a0066494-7912-4ba9-82cf-8772028380ef.jpg $b2ba6b27-4478-47d2-b30d-8f01fec5a1f3.jpg kargo bedavayken bunları da alayım dedim:)

teşekkür ederim canım. bence al 2,5 tl gibi bir şeydi tam hatırlamıyorum:D masa örtüleri bitmeseydi o tüllü olanlarından alıcaktım ama istediğim ölçü bitmiş

ya sen hangisinden almak istiyordun ben kendi aldığımın ölçüsünü bilmiyorum eve sorucam neymiş ölçüsü :1:
kare olduğunu biliyorum sadece sende şöyle yaparsın illa tam örtmesine gerek yok büzüştürür ortasına kase falan koyabilirsin :51:

ya sen hangisinden almak istiyordun ben kendi aldığımın ölçüsünü bilmiyorum eve sorucam neymiş ölçüsü :1:
kare olduğunu biliyorum sadece sende şöyle yaparsın illa tam örtmesine gerek yok büzüştürür ortasına kase falan koyabilirsin :51:

canım ben 160 220 almak istiyorum. küçük almak istemiyorum oruç olmasam otobüse binip gidicem mağazasına ama gidemedim bi türlü:)

Ayşegüüüüüüül kargo bedava indirim var derken bizim evler english home ana bayi olacak bilgineeeee , güle güle kullan :1:

ahh englis home ahhh :D benide rahat bırakmıyoki gittimmi mutlaka alıyorum bişeyler buraya giriyorum güzel cicileri görüyorum dayanamıyorum :D ne olcak sonumuz bilemiyorum ayşegülcüm bu arada güle güle kullan cicilerini çok güzeller masa örtüne bayıldımm..:16:

onlar ne kadarmış ki ben izin günümde çok gezdim ölüyodum artık bencede oruçluyken gitme :1:

gitmeme gerek kalmadı canım az önce stoğa girmiş aldım internetten kargo parası da vermecim:32:

Ayşegüüüüüüül kargo bedava indirim var derken bizim evler english home ana bayi olacak bilgineeeee , güle güle kullan :1:
valla sorma her ürünün bir modeli var mutlaka çeyizde:D teşekkür ederimm:54:
ahh englis home ahhh :D benide rahat bırakmıyoki gittimmi mutlaka alıyorum bişeyler buraya giriyorum güzel cicileri görüyorum dayanamıyorum :D ne olcak sonumuz bilemiyorum ayşegülcüm bu arada güle güle kullan cicilerini çok güzeller masa örtüne bayıldımm..:16:

önceden derdim millet burada ne buluyor bence alınacak bir şey yok ama şimdi ne bulursam alıyorum ne oldu bana bilmiyorum:1:

şu pembe polyester masa örtüsünden ben de aldım Allahım bu kadar güzel bir renk olamaz :) güle güle kullan şekerim. :) aldıkların çok cici. Bu arada jakarlı havludan da çok memnunum. çeyizime de alıcam :)

ayşegülüm son english home cicilerin de hayırlı olsun kuzum :16:

sana güzel haberlerim var sanırım yakında komşu olucaz, ümraniye taraflarına taşınıcam kısmetse :31:

şu pembe polyester masa örtüsünden ben de aldım Allahım bu kadar güzel bir renk olamaz :) güle güle kullan şekerim. :) aldıkların çok cici. Bu arada jakarlı havludan da çok memnunum. çeyizime de alıcam :)
evet canım görürz görmez vuruldum rengine o pembenin çok şeker:) o havlulardan 3 tane aldım. annem beğenince dün gittim onada aldım:)
ayşegülüm son english home cicilerin de hayırlı olsun kuzum :16:

sana güzel haberlerim var sanırım yakında komşu olucaz, ümraniye taraflarına taşınıcam kısmetse :31:

teşekkür ederim hayatım. gell gel beklerim komşu olalım:D

kızlarr bu hafta alışveriş çılgınlığı yaşadım kartım full doldu :1: arkadaşımın durumu benden beterdi:52:

resimler internetten alıntıdır canlar. daha sonra kendim de çeker eklerim:54:

ikea alışverişim
$IKEA-PLASTIS-BUZ-KALIBI-CICEK-SEKILLI-PEMBE__55080036_0.jpg $IKEA-ROTERA-TEALIGHT-MUM-FENERi-21-CM-PEMBE__77684099_0.jpg $67904062_tn30_0.jpg
$IKEA-STAM-PIZZA-KESICI-GLOBAL_STORE__83206858_0.jpg bunun kırmızısı. $images.jpg bu pembiş peçeteyi aldım.

kızlar pembe fener çok harika çok tatlı görür görmez aldım ve öyle çok ta yoktu kapmış millet:D tavsiye ederim gidin alın:1::1:

$a45a9aa0-7bf2-4ee5-9663-11092fbdfa7f.jpg bu duş jelini de english homdan aldım

Sonunda makinemi aldım bana göre ideal. 2000 wat 300 emiş gücü 4 lt toz kapasitesi. çalıştırdım baktım ufacık tefecik:1:
$jhj1x.jpg 210 tl.

büyük parçalarımdan biri daha gitti :32:

Son düzenleme:
Ayşegüllll öldürücem seni bende istiyorum ya deliricem Kamil pazar günü geliyo hemen mi gitsek ya offfffffffff :1:
bidefa o peçeteden fenerden bende alıcam hıh :1: liste bile yapmıştım yahu tepsi indirime girmiş mi bari ya beyaz varya :16::16::16::16::56::56::56:

Ayşegüllll öldürücem seni bende istiyorum ya deliricem Kamil pazar günü geliyo hemen mi gitsek ya offfffffffff :1:
bidefa o peçeteden fenerden bende alıcam hıh :1: liste bile yapmıştım yahu tepsi indirime girmiş mi bari ya beyaz varya :16::16::16::16::56::56::56:

:D:D valla canım hemen gidip çocuğunda gözünü korkutma alışverişte:1::1: çok güzel peçeteler vardıda alamadım hepsinden param bitti:1:beyaz tepsi hala 20 tl indirime girmemiş canım. bu arada fenerin sarısı turuncusu da vardı renkleri çok şeker:16:

:D:D valla canım hemen gidip çocuğunda gözünü korkutma alışverişte:1::1: çok güzel peçeteler vardıda alamadım hepsinden param bitti:1:beyaz tepsi hala 20 tl indirime girmemiş canım. bu arada fenerin sarısı turuncusu da vardı renkleri çok şeker:16:

hahah hemen gidicez pazar burda salı günü söz verdi gidiyoruz aradı beni dedim ya az kalmış gidelim lütfen oda tamam dedi ya kıyamadı bana :17:
o tepsiyide alıcam artık mecbur napim her zaman gidemiyorum ki indirime giriceğide yok zaten :19:
fenerden de senin aldığından bide açık pembesinden istiyorum ama ikea da yok galiba :50:

Back