• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

annen güle güle kullansın canım bende bu aralar hiç bişey almak istemiyorum soğudum herşeyden .ehliyetimi kazanmıştım kartımı alıyorum 3-4 gune kadar bu yaz sonuda araba alıyorum o yüzden almamam gerekiyo :1:
ablamın dugunude oldu gitti hiç uğraşamadım bu işlerle :25:

ablam yok ama abim evlense gitse bende üzülürdüm heralde. Allah cc. onlara mutlu yuvalar nasip eder inş. sende alışırsın biraz zaman geçsin. bu arada ehliyetinde hayırlı olsun. sende hedefler büyük araba alıyorsun valla inş. en kısa sürede sahip olursun arabana.
ben bu ara paramı kıyafetler, ayakkabı, çanta kitap gezme vss. bu tarz şeylere harcıyorum:1::1:

ablam yok ama abim evlense gitse bende üzülürdüm heralde. Allah cc. onlara mutlu yuvalar nasip eder inş. sende alışırsın biraz zaman geçsin. bu arada ehliyetinde hayırlı olsun. sende hedefler büyük araba alıyorsun valla inş. en kısa sürede sahip olursun arabana.
ben bu ara paramı kıyafetler, ayakkabı, çanta kitap gezme vss. bu tarz şeylere harcıyorum:1::1:

gerçekten çok zor oluyomuş alışmak kolay olmuyo ilk çünkü:25:
evet hedefler babam sayesinde büyüdü.kendileri söz verdi fındıktan sonra araba alıcam sana diye biraz daha sabret dedi çok mutlu etti beni :1: ehliyetimi uzun zamandır rafa kaldırmıstım kazandım ama kartı almak ıcın 460 tl gıbı bır rakama ıhtıyac vardı borclar suyunu cekınce buayda o nasıp oldu teşekkür ederim.
bende kaçamaklar yapıyorum kıyafetlerde falan ara sırada olsa kendini ihmal etmemeliymiş insan bunu anladım gerçekten :17:

uzun zamandan sonra çeyizime küçük bir parça aldım. bernardo büyük boy kavanoz 1 ad. aldım
$635041232979392835.jpg

birde gene kitap aldım dayanamadım onları da ekleyeyim dedim:)
$e18dbc6a-5c7f-4d59-b1f0-ed44e02f7ea7-1.jpg Eki Görüntüle 741930

canlarım size bir şey danışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

bildiğiniz gibi çoğu şeyimi aldım şimdi de elektrik süpürgesinde. ben toz torbalı süpürge almak istiyorum. gözüme de bir tane kestirdim yorumlarını da okudum güzel diyorlar birde size sormak istedim

$bosch-bsgl-32500-elektrikli-supurge-4f19c891627dd-550x500.jpg bosch fiyatı 330 küsür birşey

özellikleri
Güç: 300-max. - 2500 Watt
Elektronik emiş gücü ayarı
Ergoplus tutma yeri
Çekici gümüş aplikasyonlar
Halı ve sert zeminler için süpürme başlığı (genişlik:260 mm)
Sürgü manşetli; teleskobik boru
2 parçalı entegre aksesuar: Kenar-köşe ve döşemeler için süpürme başlıkları
Air Clean II hijyenik filtreleme sistemi
Hijyenik, kilit mekanizmalı Megafilt®SuperTEX Toz torbası
Toz alma kapasitesi: 4 l
Toz torba kodu: BBZ41FG/TYP G
Toz torbası doluluk göstergesi
Dikey ve yatay park etme özelliği
Otomatik kablo toplama özelliği
Etkinlik alanı yarıçapı: 10 m
3 adet hareketli tekerlek
Ağırlık: 4.3 kg (Sadece gövde)

yarın sabah gelince yorumlarınızı okurum. iyi akşamlar:54:

Son düzenleme:
canlarım size bir şey danışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

bildiğiniz gibi çoğu şeyimi aldım şimdi de elektrik süpürgesinde. ben toz torbalı süpürge almak istiyorum. gözüme de bir tane kestirdim yorumlarını da okudum güzel diyorlar birde size sormak istedim

Eki Görüntüle 748780 bosch fiyatı 330 küsür birşey

özellikleri
Güç: 300-max. - 2500 Watt
Elektronik emiş gücü ayarı
Ergoplus tutma yeri
Çekici gümüş aplikasyonlar
Halı ve sert zeminler için süpürme başlığı (genişlik:260 mm)
Sürgü manşetli; teleskobik boru
2 parçalı entegre aksesuar: Kenar-köşe ve döşemeler için süpürme başlıkları
Air Clean II hijyenik filtreleme sistemi
Hijyenik, kilit mekanizmalı Megafilt®SuperTEX Toz torbası
Toz alma kapasitesi: 4 l
Toz torba kodu: BBZ41FG/TYP G
Toz torbası doluluk göstergesi
Dikey ve yatay park etme özelliği
Otomatik kablo toplama özelliği
Etkinlik alanı yarıçapı: 10 m
3 adet hareketli tekerlek
Ağırlık: 4.3 kg (Sadece gövde)

yarın sabah gelince yorumlarınızı okurum. iyi akşamlar:54:

canımcım ilk ben yapim yorumumu süpürgeyi kullandın mı dersen yok ama bosch da çalışmıştım bosch un bütün süpürgelerini çok överlerdi müşteriler o yüzden al derim ben :1:

canımcım ilk ben yapim yorumumu süpürgeyi kullandın mı dersen yok ama bosch da çalışmıştım bosch un bütün süpürgelerini çok överlerdi müşteriler o yüzden al derim ben :1:

teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için. bende bir sorun çıkmazsa bunu almayı düşünüyorum. birde bosch bayine gidip şekline sesine falan bakıcam öyle alıcam inş.

Canım elektrik süpürgesinde en önemli olan Emiş gücü...
300W Aslında iyi, alırsan memnun kalacağını düşünüyorum :16:

Tüm aldıklarını Mutlu güzel günlerinde kullanmak nasip olsun :16:

Bu arada süpürgede Philips gerçekten 1 numara.
Bizde kullanıyoruz yıllardır. Onda emiş gücü genelde 360-450 W arası.

bence direk bayisinden al garantisinide başlatmazlar en azından :17:
bu modeli alırsam öyle yapıcam inş canım
Canım elektrik süpürgesinde en önemli olan Emiş gücü...
300W Aslında iyi, alırsan memnun kalacağını düşünüyorum :16:

Tüm aldıklarını Mutlu güzel günlerinde kullanmak nasip olsun :16:

Bu arada süpürgede Philips gerçekten 1 numara.
Bizde kullanıyoruz yıllardır. Onda emiş gücü genelde 360-450 W arası.

teşekkür ederim canım yorumun için sen philips deyince araştırdım biraz bu modeli toz torbalı emiş gücüde iyi gibi bide buna yorum yaparsanız çok sevinirim
$pic_2_2_32336.jpg
MarkaPHILIPS
Islak / Kuru KullanımKuru
Toz Haznesi(lt)3
TipiTorbalı
Garanti süresi2 Yıl Evde Servis Garantisi
MODELFC 9071/01
Emiş Gücü (Watt)450
Motor Gücü (Watt)2000
Gürültü Seviyesi (dB)76
Kablo uzunluğu (m)7
RenkAçık Mav

bu modeli alırsam öyle yapıcam inş canım

teşekkür ederim canım yorumun için sen philips deyince araştırdım biraz bu modeli toz torbalı emiş gücüde iyi gibi bide buna yorum yaparsanız çok sevinirim
Eki Görüntüle 749316
MarkaPHILIPS
Islak / Kuru KullanımKuru
Toz Haznesi(lt)3
TipiTorbalı
Garanti süresi2 Yıl Evde Servis Garantisi
MODELFC 9071/01
Emiş Gücü (Watt)450
Motor Gücü (Watt)2000
Gürültü Seviyesi (dB)76
Kablo uzunluğu (m)7
RenkAçık Mav

Canım gayet güzel.
Emiş gücü Diğerinden 150W daha yüksek. Daha iyi yani.
Ben Philips i öneririm canım.
Yalnız toz torbasız modelleride çok güzel ama Hazneli modeli bizdeki. Ve çok kullanışlı. Boşaltmak istediğinde çıkar kabını boşalt tak.
:16:

Canım gayet güzel.
Emiş gücü Diğerinden 150W daha yüksek. Daha iyi yani.
Ben Philips i öneririm canım.
Yalnız toz torbasız modelleride çok güzel ama Hazneli modeli bizdeki. Ve çok kullanışlı. Boşaltmak istediğinde çıkar kabını boşalt tak.
:16:
teşekkür ederim canım yorumun için şuan ikiside aklımda başka bir seçenek çıkmazsa birini alacağım en kısa sürede
can ım güle güle kullan mutluluklar dilerim

canım elektrik süpürgesini almadım daha ama genede teşekkür ederim:)

Mutfak Havluların gerçekten çok şekerlermiş canım:16:
Hele İlkindeki Mor detaylarını çok beğendim :) Mor :69:
Güle güle kullanman dileğiyle :16:

Son düzenleme:
[ımg]http://img14.imageshack.us/img14/879/95mv.jpg[/ımg] bu mutfak havlularını dün realden aldım . çok şekerler:16:

aynısından bende almıştım ama çekemeiştim 10 adede yakın çeyizimde bulunmakta:)

güle güle kullanalım havludaşım:9:

aysegülcüm uzun zamandır giremediğim için görmemiştim. doldurmussun yine cicileri. allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. maşallahh maşallahh:nazar::16:

bu arada elektrik süpürgesi araştırmaların olmuş. bosch'a yanaşma derim. teyzem 700 lira verip aldı bitane, beğenmedi bende kullandım gerçekten kötü çekimi. onu birine verdi gitti bitane daha bosch aldı 450 liraya inan çekmiyor bile.

philipsten şaşma derim, en ucuzu dahi çok iyi çekiyor.ben 200 liraya aldım toz torbalı hepa filtreli 300 watt çekim gücü. inan tava yapıştırdık öyle kaldı. bi bak derim. modeli fc8452. imkanın varsa philipsin üst modelleri harika zaten.
[h=1]öpüyorum canım kolay gelsin[/h]

Back