• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

ahh ah bende istiyorum ama alamıyorummm çok kıskanmış bulunmaktayımmm :1:
güle güle kullan inşallahhhhhh:16:

ahh ah bende istiyorum ama alamıyorummm çok kıskanmış bulunmaktayımmm :1:
güle güle kullan inşallahhhhhh:16:

Ben de istiyorum bundannn :111:

Güle güle kullan ayşegülümmm :32:

güle güle kullan güzellik =)

teşekkür ederim canlar hepinizi öpüyorum:54: uzun zamandır bu telefonu alıcam diye yatık kalkıyordum kuzenim sağolsun paranın yarısını verdi hediye olarak da öyle alabildim:16:

Ayşegülcüm güle güle kullan hep mutlu haberler alırsın inşallah canım :54:

ağabeyimde bana birkaç ay önce s3 almıştı ben çeyiz derdinden alamıyordum yoksa arada böyle değişiklikler harika oluyor gerçekten :16:

hiç sorma harika oldu:) bu ay zaten kredi kartım gezme alışveriş ile doldu:)

ay inanmıyorum ya can kurban öyle kuzene keşke banada verseler ya :16:

:1:inş. sende alırsın en kısa sürede canım. ama telefona şuan gıcık oldum müzik atamıyorum diğer tel. lerden kabul etmiyor usb takıyorum resimleri görüyorum sadece müzik atamıyorum. bir çözsem rahatlıycam

Çok güzeller. İyi günlerde kullan hepsini.

teşekkür ederim canım:54:

:1:inş. sende alırsın en kısa sürede canım. ama telefona şuan gıcık oldum müzik atamıyorum diğer tel. lerden kabul etmiyor usb takıyorum resimleri görüyorum sadece müzik atamıyorum. bir çözsem rahatlıycam

canım alışırsın bişey olmaz evet zor biraz ama gerçekten vazgeçilmez bir telefon :16:

teşekkür ederim canım:54:

Ayşegülcüm canım ilk defa iphone kullanıyorsan pcye itunes yüklemen lazım canım o olmadan hiç bir şeyi göremezsin de yükleyemezsin de apple telif ihlali nedeniyle bluetooth ve benzeri şeyleri kabul etmiyor bende sırf bu yüzden iphone almadım umarım yardımcı olmuşumdur :6:

canım alışırsın bişey olmaz evet zor biraz ama gerçekten vazgeçilmez bir telefon :16:

Ayşegülcüm canım ilk defa iphone kullanıyorsan pcye itunes yüklemen lazım canım o olmadan hiç bir şeyi göremezsin de yükleyemezsin de apple telif ihlali nedeniyle bluetooth ve benzeri şeyleri kabul etmiyor bende sırf bu yüzden iphone almadım umarım yardımcı olmuşumdur :6:

güle güle kullanın:16::16::16:

teşekkür ederim tekrardan kızlar. damlacım yükledim o gıcık şeyi ama doğru düzgün bir şey anlamadım çok sinir oldum. abim istiyor telefonu ona vericem sanırım uğraşamam ben bunla:) ericsson yada samsung alırım belki. ama ilk önce şu telefondan kurtulayım:)

teşekkür ederim tekrardan kızlar. damlacım yükledim o gıcık şeyi ama doğru düzgün bir şey anlamadım çok sinir oldum. abim istiyor telefonu ona vericem sanırım uğraşamam ben bunla:) ericsson yada samsung alırım belki. ama ilk önce şu telefondan kurtulayım:)

güzel telefon ama arkadaşından yada diğer telinden bir resim bir şarkı atmak istesen illa pcye bağlayacaksın buda yetmez illa itunes yüklü bir pc olacak çok fazla nazlı çok fazla kısıtlayan bir marka üstelik itunes dediğin gibi çok gıcık hiç sevemedim yıllardır :ssz:

değiştirmezsen de ağabeyin çözsün sana anlatsın daha iyi olur öyle :9:

güzel telefon ama arkadaşından yada diğer telinden bir resim bir şarkı atmak istesen illa pcye bağlayacaksın buda yetmez illa itunes yüklü bir pc olacak çok fazla nazlı çok fazla kısıtlayan bir marka üstelik itunes dediğin gibi çok gıcık hiç sevemedim yıllardır :ssz:

değiştirmezsen de ağabeyin çözsün sana anlatsın daha iyi olur öyle :9:

kuzenim dedi ben hallederim herşeyi müziği falan yüklerim diye. ama şimdiden sıkıldım:) bana daha kolay bir telefon lazım hem abim hazır istiyorken ona vereyim:)

kuzenim dedi ben hallederim herşeyi müziği falan yüklerim diye. ama şimdiden sıkıldım:) bana daha kolay bir telefon lazım hem abim hazır istiyorken ona vereyim:)

Canım ıphone güzel bir telefon neden sıkıldın bende 3-4 aydır kullanıyorum.Canım sevgilim işe girince bana hediye aldı.Ben her şeyimi telefonumla yapıyorum bilgisayarımı bile kullanmıyorum çoğu zaman.Ben olsam kesinlikle vermezdim :)

Canım ıphone güzel bir telefon neden sıkıldın bende 3-4 aydır kullanıyorum.Canım sevgilim işe girince bana hediye aldı.Ben her şeyimi telefonumla yapıyorum bilgisayarımı bile kullanmıyorum çoğu zaman.Ben olsam kesinlikle vermezdim :)

Canım aslında çok güzel şekli havası farklı:) ama müzik falan yüklemeyi beceremiyorum sürekli kuzenimde halledemez. bilmiyorum ne yapıcam

merhabalar kızlarrr:24: bayadır görüşemiyoruz o kadar şey aldım ki artık alacak pek bir şey bulamıyorum:1: ama gene kendime bir şey almadım annecime istediği tencere takımını aldım onu ekliycem:16:

$cache_500_1__i_4707724_NSP.jpg Taç Ezme Elit Altın 4lü Tencere Seti 210 tl ye aldım

annen güle güle kullansın canım bende bu aralar hiç bişey almak istemiyorum soğudum herşeyden .ehliyetimi kazanmıştım kartımı alıyorum 3-4 gune kadar bu yaz sonuda araba alıyorum o yüzden almamam gerekiyo :1:
ablamın dugunude oldu gitti hiç uğraşamadım bu işlerle :25:

Back