ayşegül'ün çeyiz köşesi

iyi yapmışsın canım olsun sonunda o havlular çeyizinde mi sen ona bak ödenmiş bitmiş parası:) bende english home dan sadece çarşaf yastık almıştım daha önceden ilk defa bu kadar şey aldım inş iyi çıkar havlular.

havluların hayırlı olsun canım hepside çok güzeller

senin topik çeyiz bölümüne can katıyor valla maşallah diyelim

teşekkür ederim canım. böyle düşünmene çok çok sevindim bende sürekli bir şeyler alıp eklemek istiyorum buraya alışkanlık yaptı

teşekkür ederim canım. böyle düşünmene çok çok sevindim bende sürekli bir şeyler alıp eklemek istiyorum buraya alışkanlık yaptı

Aynı alışkanlık bendede var ama erkek arkadaşım sürekli tutuyo kartıma el koydu cok harcıyorum diye

Aynı alışkanlık bendede var ama erkek arkadaşım sürekli tutuyo kartıma el koydu cok harcıyorum diye

bazen biraz frenlenmek iyi oluyor. benimkine kimse el koyamıyor çünkü maaşı aldığım gibi kredi kartına yatırdığım için bir daha ki aya kadar gene onunla geçiniyorum

valla yalan yok bende de alışkanlık yaptı her girdiğimde ilk baktığım topiklerin arasındasın

bazen biraz frenlenmek iyi oluyor. benimkine kimse el koyamıyor çünkü maaşı aldığım gibi kredi kartına yatırdığım için bir daha ki aya kadar gene onunla geçiniyorum

malesef ben ole olamıyorum ay sonuna dogru ac kalmaya başlıorum hem kıyafet hem ceyiz olunca ondan bu aralar biraz ara verdim

bak solicektim unuttum ya rüyamda gördüm seni =) yolda karsılasıyomusuz bi ceyiz mağazasında tanıyomus birbirimizi falan böle hafif toplu esmer gördüm öylemisin bilmiyom ama ilginc

Havlularını güle güle kullan tatlım annem el havlularnı kullanıyor gayet memnun bnde almıştım çeyizime havlularından

valla yalan yok bende de alışkanlık yaptı her girdiğimde ilk baktığım topiklerin arasındasın
valla çok sevindim canım sizlere layık olmaya çalışıcam şaka bi yana bu güzel beni benden alan yorumun için teşekkür ederim

malesef ben ole olamıyorum ay sonuna dogru ac kalmaya başlıorum hem kıyafet hem ceyiz olunca ondan bu aralar biraz ara verdim

bak solicektim unuttum ya rüyamda gördüm seni =) yolda karsılasıyomusuz bi ceyiz mağazasında tanıyomus birbirimizi falan böle hafif toplu esmer gördüm öylemisin bilmiyom ama ilginc
valla baksana ikimizde çeyizle bozduk iyice kafayı rüyalarımıza bile giriyoruz bende arada böyle rüyalar görüyorum çok esmer değilim kumral diyelim ve hafif toplu tabirine de uyuyorum valla bu arada sen nerede oturuyodun canım

Havlularını güle güle kullan tatlım annem el havlularnı kullanıyor gayet memnun bnde almıştım çeyizime havlularından
teşekkür ederim canım güle güle kullanalım inş

havlularına bayıldım tatlımm <3 güzel günlerde kullan tatlımmm
teşekkür ederim canım

güle güle kullan cnm.. havlulatın çok güzell
teşekkür ederim tatlım beğenmene çok sevindim

Son düzenleme:
üsküdarda oturuyorum beyoğlunda çalışıorum canım bu havlulardan bende almak için bugün english home gitcem valla cok begendim =) sen nerde oturuosun ?

üsküdarda oturuyorum beyoğlunda çalışıorum canım bu havlulardan bende almak için bugün english home gitcem valla cok begendim =) sen nerde oturuosun ?

bende ümraniyede oturuyorum canım yakın sayılırız keşke anadolu yakasında oturanlar buluşma düzenleselerde bi pazar günü buluşup tanışsak:)
Canım havlularını güle güle kullan :) cok güzeller :)

teşekkür ederim hayatım

ne güzel olur canım keşke ikea veya english home cıkartması yaptıgın zamanlar takılım peşine ben senin

ne güzel olur canım keşke ikea veya english home cıkartması yaptıgın zamanlar takılım peşine ben senin
canım ikea bize çok yakın hemen yanında bu yaka var içinde de english home var:) yolun bu taraflara düşerse gezdirmek isterim seni söylemen yeter

Güle güle kullan.
Hepsini özenle seçmişsin belli:)
teşekkür ederim canım her şeyi içime sinerek beğenerek alıyorum nede olsa acelem yok
canım cok guzeller dokturmussun gene senın ceyızle 2 kısı dha evlenır herlde
teşekkür ederim hayatım valla annemde öyle söylüyor abine verirsin evlenirken diyor gelen kız kendisi yapsın ben kıyamam benim çeyizlerime diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…