ayşegül'ün çeyiz köşesi

canım bayağıır bakmaıyordum çeyizine hemen hemen bitmiş tebrik ederim bitek aksesuar göremedim onlarda ara sayfalardaysa görememiş olabilirim maşallah diyorum çeyizin çok güzel ve herseyini özenle aldığın belli mutlulukla aşkla kullan bu arada damat adayı yokmu hala canım çeyiz tamam artık oda bulunsunn

teşekkür ederim canım artık bende alacak bir şey bulamıyorum:) aksesuarda çok almak istemiyorum şuan için çok erken geliyor bana ortada damat adayıda yokken valla bu işler kısmet işi ne zaman karşıma biri çıkar olur bilmiyorum hayırlısı diyelim

evet canım doğru diyorsun ne diyeyim hayırlısı olsun iyi birisi çıksında karşına seni üzmesin

bizim bura ne alırsan 3,5 tl diye bir yer açıldı sadece 1 aylığına açılmış bunları oadan aldım artık çıkmam oradan sanırım

tepsimi paşabahçe den indirimden aldım 8 tl ye. yakından daha tatlı duruyor

bunuda çetin kayadan 4,90 tl ye aldım

güle güle kullan ayşegülcüm o aldığın bıçaklar çok sağlam haberin olsun gayette kullanışlılar

Ah o ne alırsan 3.5 cular yokmuu bayılıyom oralara ben Herşeyin çok güzel tatlım bayıldm özellikle kutunaaa

Ah o ne alırsan 3.5 cular yokmuu bayılıyom oralara ben Herşeyin çok güzel tatlım bayıldm özellikle kutunaaa

teşekkür ederim canım valla burası sadece 1 aylığına açıldı hergün yeni ürünler gelicekmiş millet birbirine girmiş durumda etrafı bir görsen bir sürü şeyde kırılmış o hengamede ilk defa böyle bir kalabalık gördüm

hepsi guzell canınm bıcagın ayrı bı guzel bak onları her zaman bulamazsın camasır sepetını falanda al cok guzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…