- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
Babam bugün bime gitdi telefon açıyo gözdenin kahvaltılığını aldıkmı diye annemde yok dedi almadık nasıl bişey porselen altı siyah falan diye tarif edince vazgectim ben siyah beyaz sevmiyorum düz beyaz olsakesin aldrcaktım
teşekkürlerbabaya bak be, maşallah maşallah
Aysegülüm hayırlı olsun kahvaltılığın güzel güzel ağız tadıyla kalabalıkla kahvaltılar nasip etsin Allah sana :)))
yeni aldıklarında çok güzeller canım Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş
az önce bunları bonvagondan aldım hediye çeki vermiş sağolsun:)
Eki Görüntüle 655548 Eki Görüntüle 655549 taç 32 cm tava annecime aldım 1 ad. de sarev yastık aldım 50 tl ye tamamlayabilmek için başkada işe yarar bir şey yoktu zatenikisine 38 tl verdim
Eki Görüntüle 655548 Eki Görüntüle 655549 taç 32 cm tava annecime aldım 1 ad. de sarev yastık aldım 50 tl ye tamamlayabilmek için başkada işe yarar bir şey yoktu zatenikisine 38 tl verdim
Güle güle kullan şekerim çok güzelleraz önce bunları bonvagondan aldım hediye çeki vermiş sağolsun:)
ayşegül tavan çok şirin pembiş pembiş
güle güle kullan tatlımm
Ben bu rengi çok beğeniyorum canım :) güle güle kullan inşlh hayırlı olsun :)
teşekkür ederim canımGüle güle kullan şekerim çok güzeller
tavanızı güzel günlerde kullanın inş canım rengi çok tatlı
dün evde biraz canım sıkıldı dedim bir alışveriş yapayım keyfim yerine gelsin
bunlar el havlusu
Eki Görüntüle 656198 Eki Görüntüle 656199 Eki Görüntüle 656200 Eki Görüntüle 656201
bunlarda yüz havlusu
Eki Görüntüle 656203 Eki Görüntüle 656204
hepsine 37 tl küsür ödedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?