• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

dün fırın eldivenlerim ve mutfak önlüğüm geldi mutfak önlüğümün rengi deseni harika ama fırın eldivenleri resimdeki gibi değil çok mat beğenmedim ama bida geri göndermeyede eriniyorum:37:
neyse bende son aldıklarımı şölee bi ekleyeyim şuraya topluca:1:

$RET97_1_org_thumb.jpg $Görüntü0736.jpg $Görüntü0734.jpg $Görüntü0733.jpg $DNZ025_1_org_thumb.jpg $DNZ022_1_org_thumb.jpg $258134_1_org_thumb.jpg $258164_1_org_thumb.jpg Eki Görüntüle 644090 $8699093038452_0_304x424_1.jpg $Görüntü0732.jpg $makethumb.jpg $mor-0-0.jpg $pr_01_698_max.jpg $pr_01_751_min.jpg $pr_01_753_max.jpg

Ayy ayyy yine mor renkleriyle çeyizlerin vizyonda:)tatlım güle güle kullan hepsine bayıldım ,eldivenlerinde hoşuma gitti

canım arnıca el süpürgen nasıl kullanışlımı almayı düşünüyorumda tavsiye edermisin

canım valla kullanışlı gözüküyor ama çeyizde olduğu için de tam bilemiyorum bir defa denedim çekim gücü baya kuvvetli gözüküyor ama boyundan biraz fazla ses çıkarıyor:1: aparatları takıp çıkarması kolay bence fiyatına göre güzel bir süpürge

canım güle güle kullan :)):nazar:

Allah ağız tadıyla kuulanmayı nasip etsin .Az önce bir derdim var eşim ve ailesi ile ilgili sorunları okudumda piskolojım bozuldu:1:.Rabbim sana hayırlı bir eş nasip etsin :16: :16:

Son düzenleme:
Allah ağız tadıyla kuulanmayı nasip etsin .Az önce bir derdim var eşim ve ailesi ile ilgili sorunları okudumda piskolojım bozuldu:1:.Rabbim sana hayırlı bir eş nasip etsin :16: :16:

amin canım inş. :54:valla ben o bölüme bir iki defa girdim bidahada girmedim benimde morelim bozuluyor

Teşekkür ederim canım:)

Eki Görüntüle 651278 az önce tam model bu değil ama buna benziyor bimden anneme aldırdım bakalım eve gidince bakıcam nasıl bir tipi var:1:
Babam bugün bime gitdi telefon açıyo gözdenin kahvaltılığını aldıkmı diye annemde yok dedi almadık nasıl bişey porselen altı siyah falan diye tarif edince vazgectim ben siyah beyaz sevmiyorum düz beyaz olsakesin aldrcaktım :31:

Back