• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

canım bayağıır bakmaıyordum çeyizine hemen hemen bitmiş tebrik ederim :16: bitek aksesuar göremedim onlarda ara sayfalardaysa görememiş olabilirim :16: maşallah diyorum çeyizin çok güzel ve herseyini özenle aldığın belli mutlulukla aşkla kullan :16: :69: bu arada damat adayı yokmu hala canım çeyiz tamam artık oda bulunsunn :16:

canım bayağıır bakmaıyordum çeyizine hemen hemen bitmiş tebrik ederim :16: bitek aksesuar göremedim onlarda ara sayfalardaysa görememiş olabilirim :16: maşallah diyorum çeyizin çok güzel ve herseyini özenle aldığın belli mutlulukla aşkla kullan :16: :69: bu arada damat adayı yokmu hala canım çeyiz tamam artık oda bulunsunn :16:

teşekkür ederim canım artık bende alacak bir şey bulamıyorum:) aksesuarda çok almak istemiyorum şuan için çok erken geliyor bana ortada damat adayıda yokken:1::1: valla bu işler kısmet işi ne zaman karşıma biri çıkar olur bilmiyorum hayırlısı diyelim:8:

teşekkür ederim canım artık bende alacak bir şey bulamıyorum:) aksesuarda çok almak istemiyorum şuan için çok erken geliyor bana ortada damat adayıda yokken:1::1: valla bu işler kısmet işi ne zaman karşıma biri çıkar olur bilmiyorum hayırlısı diyelim:8:

evet canım doğru diyorsun ne diyeyim hayırlısı olsun :16: iyi birisi çıksında karşına seni üzmesin :16:

bizim bura ne alırsan 3,5 tl diye bir yer açıldı sadece 1 aylığına açılmış bunları oadan aldım artık çıkmam oradan sanırım:1:
$Görüntü0745.jpg $Görüntü0752.jpg $Görüntü0753.jpg

tepsimi paşabahçe den indirimden aldım 8 tl ye. yakından daha tatlı duruyor:16:
$Görüntü0749.jpg
bunuda çetin kayadan 4,90 tl ye aldım
$Görüntü0754.jpg

güle güle kullan ayşegülcüm o aldığın bıçaklar çok sağlam haberin olsun gayette kullanışlılar:16:

bizim bura ne alırsan 3,5 tl diye bir yer açıldı sadece 1 aylığına açılmış bunları oadan aldım artık çıkmam oradan sanırım:1:
Eki Görüntüle 667257 Eki Görüntüle 667260 Eki Görüntüle 667262

tepsimi paşabahçe den indirimden aldım 8 tl ye. yakından daha tatlı duruyor:16:
Eki Görüntüle 667269
bunuda çetin kayadan 4,90 tl ye aldım
Eki Görüntüle 667273
Ah o ne alırsan 3.5 cular yokmuu bayılıyom oralara ben :27: Herşeyin çok güzel tatlım bayıldm özellikle kutunaaa:nazar:

Ah o ne alırsan 3.5 cular yokmuu bayılıyom oralara ben :27: Herşeyin çok güzel tatlım bayıldm özellikle kutunaaa:nazar:

teşekkür ederim canım valla burası sadece 1 aylığına açıldı hergün yeni ürünler gelicekmiş millet birbirine girmiş durumda:1: etrafı bir görsen bir sürü şeyde kırılmış o hengamede ilk defa böyle bir kalabalık gördüm:1:

hepsi guzell canınm bıcagın ayrı bı guzel bak onları her zaman bulamazsın camasır sepetını falanda al cok guzeller

Back