• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

Babam bugün bime gitdi telefon açıyo gözdenin kahvaltılığını aldıkmı diye annemde yok dedi almadık nasıl bişey porselen altı siyah falan diye tarif edince vazgectim ben siyah beyaz sevmiyorum düz beyaz olsakesin aldrcaktım :31:

babaya bak be, maşallah maşallah :46::46::46::16::16::16:

ayy bende annemi zorla kaldırıp gönderebildim markete:1: valla aldım ama kullanışlımı değil mi bilmiyorum zamanla deneyip görücez:)

Aysegülüm hayırlı olsun kahvaltılığın güzel güzel ağız tadıyla kalabalıkla kahvaltılar nasip etsin Allah sana :)))

yeni aldıklarında çok güzeller canım Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş :16:

az önce bunları bonvagondan aldım hediye çeki vermiş sağolsun:)
$LY-071_1_org_thumb.jpg $SRV-YASTIK_1_org_thumb.jpg taç 32 cm tava annecime aldım 1 ad. de sarev yastık aldım 50 tl ye tamamlayabilmek için başkada işe yarar bir şey yoktu zaten:1: ikisine 38 tl verdim

Son düzenleme:
ayşegül tavan çok şirin pembiş pembiş :56:

güle güle kullan tatlımm :16:

tava annemin oluyor bayadır bana taçın tavasını al deyip duruyordu inş. kazasız belasız gelir sağol tatlım:54:

Ben bu rengi çok beğeniyorum canım :) güle güle kullan inşlh hayırlı olsun :)

teşekkür ederim canım benim de çeyizimde aynı tavanın küçüğü var bunu da anneme aldım:54:
Güle güle kullan şekerim çok güzeller :nazar:
teşekkür ederim canım:7:
tavanızı güzel günlerde kullanın inş canım rengi çok tatlı :16:

teşekkür ederim canım:54:

english home canım şuan yarı yarıya indirime girmiş havlular

yukarıda yanlış yazdım heralde 4 tane olan 50x90 yüz havlusu
2 tane olanda el havlusu 30x50

ayşegülcüm çokk güzel bayıldım havlularına :) dayanamadım bende aldım ama ben bütün havlularımı başından beri english homedan indirimsiz indirimsiz aldım ) baya bir kazıklandım şimdide ben indirimli alayım dedim :) çok güzeller canım güle güle kullanalım :)

ayşegülcüm havlular harika canım benim tam benim tarzım güllü güllü :16: aşkla kullan tatlımm

Back