- 5 Eylül 2012
- 2.620
- 146
- 163
valla pembe mor beyazdan ve kırmızı olcak benim evim nasıl durcak merak içindeyim =))
merakla bekliyoruz evinin resimlerini canımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla pembe mor beyazdan ve kırmızı olcak benim evim nasıl durcak merak içindeyim =))
renklerin etkisine bende inanıyorum geçenlerde rezzan kirazdı sanırım tam emin değilim özellikle balık burçları bu renkten uzak dursunlar zaten duygusallar bu rengin etkisiyle daha fazla etkileniyorlar demişti bende balık olduğum için aklımda kalmış ama kıyafetlerimi bile genelde mor yada fuşya seçiyorum ne diyelim cümlemizi Allah korusun inş
videodaki kadının moru ahşap renkleriyle kullanmasına ve tarzına gerçekten bayıldım salonu bi harikaydı ben genelde beyaz mobilyalarla düşünüyordum doğal renklere bu kadar yakışacağını tahmin etmemiştim
Özlemcim soft renkleri bende çok seviyorum çok huzur verici bir ev olacak senin evinde
O kadar para bende olsa ben de neler yaparım evime damlişkooo, iş paraya bakıyor parayaaa
Şaka bir yana, bazen hiç sallamıyorum şu para mevzusunu
Her hafta onlarca çocuk ve onların ailelerini dinliyorum, çoğu da zengin ailelerin şımartılmış, sınırları belirlenmemiş, sorumsuz çocukları oluyor
Tabii her zengin ailenin çocuğu böyle olacak diye bir anlam çıkartamayız ama bazen çok para çok huzur getirmeyebiliyor, ben bu tür örneklerin yer aldığı çok fazla aile tanıdım.
Onun için kızlar, Rabbim bizlere sevdiğimiz eşlerimizle yuvamızda sımsıcak, musmutlu, neşeli mi neşeli, ağız tadıyla geçirebileceğimiz güzel günler nasip etsin inşallah Akşam yastığa başını huzurla koymak gibisi yok kesinlikle
Ayy ne çok konuştum ben yaa
Sizi seviyorum kızlar, öperim kocamannn
Kusursuz olmasa da olur huzursuz olmayalım yeter.....
duana en içten kocaman bi Amiiiiinnnn canım benim Allah herkese öyle sıcacık huzurlu bir yuva nasip etsin inş
benden de kocaman bir Aminnn duygucumm
yok bitanem sen gayet hayat dolusun, bıcır bıcır bir ayşegül tanıdım ben burada
moru sevdiğini de biliyorum ya gezdiğim züccaciyecilerde mor ne görsem bunu ayşegül görse çok beğenirdi diyorum
evini inşallah tez zamanda görürüz hayırlısıyla ama önce sana bir koca bulmamız lazımmm
O kadar para bende olsa ben de neler yaparım evime damlişkooo, iş paraya bakıyor parayaaa
Şaka bir yana, bazen hiç sallamıyorum şu para mevzusunu
Her hafta onlarca çocuk ve onların ailelerini dinliyorum, çoğu da zengin ailelerin şımartılmış, sınırları belirlenmemiş, sorumsuz çocukları oluyor
Tabii her zengin ailenin çocuğu böyle olacak diye bir anlam çıkartamayız ama bazen çok para çok huzur getirmeyebiliyor, ben bu tür örneklerin yer aldığı çok fazla aile tanıdım.
Onun için kızlar, Rabbim bizlere sevdiğimiz eşlerimizle yuvamızda sımsıcak, musmutlu, neşeli mi neşeli, ağız tadıyla geçirebileceğimiz güzel günler nasip etsin inşallah Akşam yastığa başını huzurla koymak gibisi yok kesinlikle
Ayy ne çok konuştum ben yaa
Sizi seviyorum kızlar, öperim kocamannn
canım yaa duygu senin sayfada yazıyordu en son
tabi her şeyden önce koca lazım bakalım ne zaman hayırlısıysa o zaman nasip olsun:)
gezerken beni düşünmenn çok güzel canım bende seviyorum seni
güzel konuşmaların duaların için çokkk teşekkür ederim.
herşeyden öncesi huzur sevmek sevilmek diğerleri de önemli ama biraz daha yan unsur:)
Rica ederim canım ne demekk
yaw kızlar siz böyle isimleri yanlış yazdığımı görünce takılmayın, vallahi ben isim özürlüyüm, isim aklımda tutamıyorum nedense, ben daha çok gördüğüm şeyleri daha iyi hatırlayabiliyorum, napimmm
Ben duygu dediysem sen damla anla damlacım
Geçen yüzyıldan beri de gözdeye gamze diyormuşum da haberim yok neyse ki gözde uyardı da toparladımm
bir kaç parça ıvır zıvır
Eki Görüntüle 640048 bunları mutfağıma annecim aldı mor pembe yeşil annem artık sana bir şey alacağım zaman sadece bu renklere bakıyorum dükkanlarda diyo
Eki Görüntüle 640049 ölçü kabım sırf mor diye dün aldım
Eki Görüntüle 640050 Eki Görüntüle 640051 bunları da iş yerinden bir arkadaşım aldı çok ama çok hoşuma gittiler
Aman da amannn güzel ciciler eklenmiş bu topike
Güle güle kullan kuzum, hepsi çok güzel. En baştakiler nedir, el bezi falan mı?
teşekkür ederim canım bunu almak aklımda yoktu mor oluğunu görünce dayanamdım:)canım bunlarda çok güzeller benimde ölçü kabım var ama cam
teşekkür ederim canım bende ne bulursam öncelikle mor almaya çalışıyorumMor hastası olarak en başta ölçü kabına bayıldım
Herşey çok güzel güle güle kullan inşallah.
ayşegülcüm güle güle kullan canım havlularının renklerine bayıldım çok şirin
canım ölçü kabının moru ne tatlı öyle kurulama bezlerim var ama bu kurdeleli olanlar çok tatlı bende almayı düşünüyorum
hepsini de sağlıkla mutlulukla kullanmak nasip olsun inş
bir kaç parça ıvır zıvır
Eki Görüntüle 640048 bunları mutfağıma annecim aldı mor pembe yeşil annem artık sana bir şey alacağım zaman sadece bu renklere bakıyorum dükkanlarda diyo
Eki Görüntüle 640049 ölçü kabım sırf mor diye dün aldım
Eki Görüntüle 640050 Eki Görüntüle 640051 bunları da iş yerinden bir arkadaşım aldı çok ama çok hoşuma gittiler
teşekkür ederim canım benim. annemde beğendi bana ver ben kullanayım diyor ölçü kabını
kurulama bezlerini tediden aldım bilgin olsun bir sürü renk çeşidi vardı.