- 2 Mart 2012
- 1.150
- 6
- 106
aynen ben bilmezdim moru bu kadar sevdiğimi ama sonradan bir bakmışım aksesuarları falan hep mor alıyorum:) valla ben yatak odası banyo mutfak hep mor tonları olacak gibi hayırlısı
senin bu arada çeyiz topiğin varmıydı canım hatırlayamadım bir an
en güzeli olacak inş senin evin
benim beğendiğim bıçak seti kırmızıydı ona uysun diye bir kaç parça kırmızı aldım küçük ev aletlerim de gri olunca ister istemez renklerim belli oldu
hoş günlük yemek takımım falan mor ama yinede tezgah üstünde görüntü bu şekilde
ama yatak örtüm mor bir kaç parça mum falan alırsam yatak odamda mor olacak Allah nasip ederse
hayır canım henüz çeyiz topiğim yok hep istiyorum ama bi fırsat bulamadım bakalım bir gün nasipse açmak istiyorum
bu arada geçen günlerde soframız programında gördüm kadının üstündeki kıyafetten evindeki aksesuarlara varana kadar her şeyi mordu
izlemeyi düşünmüyordum ama baktım her şey mor sen aklıma gelerek izledim valla
inş bir gün seninde evinin resimlerini görmek nasip olur
teşekkür ederim canımm
biran önce sende açda topiğini bakalım çeyizciklerine yroum yapalım:)
benimde seneler önce aldığım kahvaltı takımım kırmızı yeşildi kırmızı yapmak istemiyorum ama onada uygun bir şey olsun diye düşündüm yeşili o yüzden kattım araya diğerlerini de en çok sevdiğim renklerden aldım mor pembe
bende mi o kadın gibi olacam acaba her yer mor
Allah CC. hakkımızda hayırlısını nasip etsin canım
inş canım nasipse bende minik bir topiğim olsun istiyorum
benimde kahvaltı takımım yeşil onun rengi canlı olsun istedim bazı aldıklarımı da ona uyduruyorum bazılarını günlük takımıma renkli takılıyorum mutfak konusunda sanırım
kadının evi çok güzeldi eğer istersen videonun linkini bulayım da sende bak
en önemlisi o tabi Allah seninde benimde herkesinde hakkında her şeyin hayırlısını versin inş
evet biran önce açta bizde bakalım neyin var neyin yok merak ettim
bulabilirsen izlerim videoyu:)
canım videoya biraz hızlı bir şekilde baktım çok tatlı kadının eşyaları sofra düzeni mor mor çok hoşuma gitti hatta bu arada mozaik pastanında tarifini aşdım izlerken
ay bizim eşyalarımız kimbilir ne güzel duracak mutfağımızda
canım zaten ilk 6 7 dk içinde gösteriyorlar evi sonrası bıçak kesme tahtası şeklinde ilerliyor
orası kesin zaten ilk sayfana baktığımızda renk uyumu bile harika duruyor yerleşince kim bilir ne güzel olacak
çok teşekkür ederim canım benim inş. ikimizde evimizde mutfağımızda severek mutlu bir şekilde zaman geçiririz
ilerde evlenirsem inşçekmecelerimin içinin resmini bile tek tek çekip buraya ekliycem
amin inş canım kendi sıcacık mutfağımızda her birini özenerek aldığımız eşyalarla kim bilir ne güzel yemekler çıkar ortaya
Allah ağzımızın tadını bozmasın inş
sen inş evinin resimlerini tek tek yüklediğin zaman bende inş hepsini tek tek beğenicem
amin canım inş :) o zamanlarıda görürüz inş
sende bi topik açsan da bizde görsek senin çeyizciklerini
damla video yu izledim, ama bayıldım ben bu evin salonunaaa
yalnız bir noktayı hatırlatmak isterim; mor rengine çok fazla tutkun insanların depresyona ve intihara yatkınlığının diğer insanlardan %60 daha fazla olduğunu okumuştum yabancı kaynaklı bir araştırmada :18:
ama yine de mor dekorasyon renginde güzelmiş, bunu farkettimmBen evimi daha çok pembe ve diğer soft renklerle kombine etmeyi düşünüyorum Allah izin verirse
damla video yu izledim, ama bayıldım ben bu evin salonunaaa
yalnız bir noktayı hatırlatmak isterim; mor rengine çok fazla tutkun insanların depresyona ve intihara yatkınlığının diğer insanlardan %60 daha fazla olduğunu okumuştum yabancı kaynaklı bir araştırmada :18:
ama yine de mor dekorasyon renginde güzelmiş, bunu farkettimmBen evimi daha çok pembe ve diğer soft renklerle kombine etmeyi düşünüyorum Allah izin verirse
bende duydum öyle bir şeyler ama de depresif bir insanım nede intara meyilliama moru çok seviyorum tabi tek mor tonları değil aynı senin gibi bende evimde pudra soft renkler arada cırt renkler ortaya karışık bir şeyler istiyorum
bende duydum öyle bir şeyler ama de depresif bir insanım nede intara meyilliama moru çok seviyorum tabi tek mor tonları değil aynı senin gibi bende evimde pudra soft renkler arada cırt renkler ortaya karışık bir şeyler istiyorum
valla pembe mor beyazdan ve kırmızı olcak benim evim nasıl durcak merak içindeyim =))
kulağa çok hoş geliyorinş gönlüne göre bir evin olur canım
videodaki bayanın evide gerçeltende çok hoştu insanın gözünü yormayan bir sadelikteydirenklerin etkisine bende inanıyorum geçenlerde rezzan kirazdı sanırım tam emin değilim özellikle balık burçları bu renkten uzak dursunlar zaten duygusallar bu rengin etkisiyle daha fazla etkileniyorlar demişti bende balık olduğum için aklımda kalmış ama kıyafetlerimi bile genelde mor yada fuşya seçiyorum ne diyelim cümlemizi Allah korusun inş
videodaki kadının moru ahşap renkleriyle kullanmasına ve tarzına gerçekten bayıldım salonu bi harikaydı ben genelde beyaz mobilyalarla düşünüyordum doğal renklere bu kadar yakışacağını tahmin etmemiştim
Özlemcim soft renkleri bende çok seviyorum çok huzur verici bir ev olacak senin evinde
valla pembe mor beyazdan ve kırmızı olcak benim evim nasıl durcak merak içindeyim =))
videodaki bayanın evide gerçeltende çok hoştu insanın gözünü yormayan bir sadelikteydi
valla benim doğum tarihimde 19 şubat bazı yerlerde kova bazılarında balık diye geçiyor bence bu burçlar moru daha çok seviyor aksine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?