ayşegül'ün çeyiz köşesi

O kadar para bende olsa ben de neler yaparım evime damlişkooo, iş paraya bakıyor parayaaa

Şaka bir yana, bazen hiç sallamıyorum şu para mevzusunu

Her hafta onlarca çocuk ve onların ailelerini dinliyorum, çoğu da zengin ailelerin şımartılmış, sınırları belirlenmemiş, sorumsuz çocukları oluyor

Tabii her zengin ailenin çocuğu böyle olacak diye bir anlam çıkartamayız ama bazen çok para çok huzur getirmeyebiliyor, ben bu tür örneklerin yer aldığı çok fazla aile tanıdım.

Onun için kızlar, Rabbim bizlere sevdiğimiz eşlerimizle yuvamızda sımsıcak, musmutlu, neşeli mi neşeli, ağız tadıyla geçirebileceğimiz güzel günler nasip etsin inşallah Akşam yastığa başını huzurla koymak gibisi yok kesinlikle

Ayy ne çok konuştum ben yaa

Sizi seviyorum kızlar, öperim kocamannn

Kusursuz olmasa da olur huzursuz olmayalım yeter.....

duana en içten kocaman bi Amiiiiinnnn canım benim Allah herkese öyle sıcacık huzurlu bir yuva nasip etsin inş

tabi her şeyden önce koca lazım bakalım ne zaman hayırlısıysa o zaman nasip olsun:)
gezerken beni düşünmenn çok güzel canım bende seviyorum seni
güzel konuşmaların duaların için çokkk teşekkür ederim.
herşeyden öncesi huzur sevmek sevilmek diğerleri de önemli ama biraz daha yan unsur:)

canım yaa duygu senin sayfada yazıyordu en son

yaw kızlar siz böyle isimleri yanlış yazdığımı görünce takılmayın, vallahi ben isim özürlüyüm, isim aklımda tutamıyorum nedense, ben daha çok gördüğüm şeyleri daha iyi hatırlayabiliyorum, napimmm

Ben duygu dediysem sen damla anla damlacım

Geçen yüzyıldan beri de gözdeye gamze diyormuşum da haberim yok neyse ki gözde uyardı da toparladımm

Rica ederim canım ne demekk

konuya takılmadım tatlım sana şaka takıldım

bir kaç parça ıvır zıvır

bunları mutfağıma annecim aldı mor pembe yeşil annem artık sana bir şey alacağım zaman sadece bu renklere bakıyorum dükkanlarda diyo
ölçü kabım sırf mor diye dün aldım
bunları da iş yerinden bir arkadaşım aldı çok ama çok hoşuma gittiler

Aman da amannn güzel ciciler eklenmiş bu topike

Güle güle kullan kuzum, hepsi çok güzel. En baştakiler nedir, el bezi falan mı?

Mor hastası olarak en başta ölçü kabına bayıldım
Herşey çok güzel güle güle kullan inşallah.

ayşegülcüm güle güle kullan canım havlularının renklerine bayıldım çok şirin

Aman da amannn güzel ciciler eklenmiş bu topike

Güle güle kullan kuzum, hepsi çok güzel. En baştakiler nedir, el bezi falan mı?

teşekkür ederim hayatım onlar mutfak havlusu annem kurulama bezi olarak kullanırsın dedi ama kıyabilirmiyim onlara bilmiyorum çok tatlılar
canım bunlarda çok güzeller benimde ölçü kabım var ama cam
teşekkür ederim canım bunu almak aklımda yoktu mor oluğunu görünce dayanamdım:)
Mor hastası olarak en başta ölçü kabına bayıldım
Herşey çok güzel güle güle kullan inşallah.
teşekkür ederim canım bende ne bulursam öncelikle mor almaya çalışıyorum
ayşegülcüm güle güle kullan canım havlularının renklerine bayıldım çok şirin

teşekkür ederim canım mutfağım hep mor yeşil pembe olduğu için konsepti bozmayalım dedik

canım ölçü kabının moru ne tatlı öyle kurulama bezlerim var ama bu kurdeleli olanlar çok tatlı bende almayı düşünüyorum

hepsini de sağlıkla mutlulukla kullanmak nasip olsun inş

canım ölçü kabının moru ne tatlı öyle kurulama bezlerim var ama bu kurdeleli olanlar çok tatlı bende almayı düşünüyorum

hepsini de sağlıkla mutlulukla kullanmak nasip olsun inş

teşekkür ederim canım benim. annemde beğendi bana ver ben kullanayım diyor ölçü kabını
kurulama bezlerini tediden aldım bilgin olsun bir sürü renk çeşidi vardı.

Özeliikle havluların çok güzeller. Annelerimiz saolsun. Yüklerimiz sayelerinde hafifliyor çok şanslıyız :)))
Güle güle kullan canım. :)

teşekkür ederim canım benim. annemde beğendi bana ver ben kullanayım diyor ölçü kabını
kurulama bezlerini tediden aldım bilgin olsun bir sürü renk çeşidi vardı.

yok yok verme bardakla ölçsün anneciğin o senin pembe mor evine daha çok yakışacak

bizim burada tedi yok maalesef canım ama makroda gördüm aynılarından kullanmaya bende kıyamam ama yinede bulunsun değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…