ayşegül'ün çeyiz köşesi

Bizzat tanımadığım halde gıyabında dua ettiğim birkaç isim var, sen de bunların içindesin ayşegülcüm,
Dünyadaki göz aydınlığın, ahiretinde yarenin olacak hayırlı ve sevecen bir eş diliyorum senin için, hayırlısıyla ve tez zamanda tabii...

Bence de seni everelim artık, bu kadar hevesle hayatında biri yokken alıyorsan, biri olsa nasıl ve ne hızla alacağını düşünemiyorum arkadaşımm

Ama zevkli bir hatunu olacak seninkinin Allahın izniyle

Rabbim senin de hayırlı müjdeler verdiğin günleri göstersin bizlere inşallah tatlımm

bu güzel duaların yorumların için çok teşekkür ederim canım sabah sabah çok mutlu oldum Allah Cc. hepimize hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş.:) belki tanışırız ilerde bi gün belli olmaz:)
aldıkların yine çok güzel canım maşallah çeyiz bitti neredeyse
teşekkür ederim hayatım yani çoğu bitti diyelim ama düşününce gene bi sürü eksik geliyor aklıma
canımcım yeni cicilerin çok güzel. güzel günlerde kullan
teşekkür ederim canım amin
canim cok güzeller, Allah agiz tatiyla, huzurla ve a$kla kullanmani nasip etsin insallah
teşekkür ederim canım amin

Ayşegülcüm aldıklarını güle güle kullan hayırlısı ile sevdiğinle aşkla kullanman dileğiyle

ay bende bu kadar azimle çeyiz aldığını görünce evleneceksin sandım
valla herkes öyle sanıyor ailemin durumu olmadığı için herşeyi kendim yapmak zorundayım ilerde bir sürü masraf çıkacağı için şimdiden çeyizimi tamamlamaya çalışıyorum canım
Ayşegülcüm aldıklarını güle güle kullan hayırlısı ile sevdiğinle aşkla kullanman dileğiyle

teşekkür ederim canım aminnn

son zamanda eklediklerinde her zamanki gibi çok güzeller canım mutlulukla huzurla kullanmak nasip olsun inş

teşekkür ederim canım bayadır yoktun özlemişim yorumlarını:)

teşekkür ederim canım benim ben de sizleri çok özlemişim valla

pcde sorun vardı telden ara ara takip ettim aldıklarını çok beğendim ama giriş yapamadığım için yorum da yazamadım özellikle merline bayıldım söylemeden geçemeyeceğim

teşekkür ederim canım benimde evde pc yok çalışmasam ne yaparım bilmiyorum:)
merline bende bayıldım sorma mor olması beni benden aldı

teşekkür ederim canım benimde evde pc yok çalışmasam ne yaparım bilmiyorum:)
merline bende bayıldım sorma mor olması beni benden aldı

mor çok asil renk sevilmez mi yaa benim mutfak için fazla mor seçeneğim olmadı ama yatak odası ve oturma odamı mor düşünüyorum

mor çok asil renk sevilmez mi yaa benim mutfak için fazla mor seçeneğim olmadı ama yatak odası ve oturma odamı mor düşünüyorum

aynen ben bilmezdim moru bu kadar sevdiğimi ama sonradan bir bakmışım aksesuarları falan hep mor alıyorum:) valla ben yatak odası banyo mutfak hep mor tonları olacak gibi hayırlısı
senin bu arada çeyiz topiğin varmıydı canım hatırlayamadım bir an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…