valla canım çeyiz manyağı oldum maaşım yetmez oldubilyorsun damat adayıda yok annem al al nasıl olsa evlenmiycen bana kalacak hepsi diyor
bende öyle çok eksik bir şey kalmadı diyorum ama sürekli indirimde bir şeyler görüyorum buda lazım şuda lazım deyip dolduruyorum evi eksik hiç bitmeyecek sanırım
bu arada beğenmene çok sevindim
Bizzat tanımadığım halde gıyabında dua ettiğim birkaç isim var, sen de bunların içindesin ayşegülcüm,
Dünyadaki göz aydınlığın, ahiretinde yarenin olacak hayırlı ve sevecen bir eş diliyorum senin için, hayırlısıyla ve tez zamanda tabii...
Bence de seni everelim artık, bu kadar hevesle hayatında biri yokken alıyorsan, biri olsa nasıl ve ne hızla alacağını düşünemiyorum arkadaşımm
Ama zevkli bir hatunu olacak seninkinin Allahın izniyle
Rabbim senin de hayırlı müjdeler verdiğin günleri göstersin bizlere inşallah tatlımm
teşekkür ederim hayatım yani çoğu bitti diyelim ama düşününce gene bi sürü eksik geliyor aklımaaldıkların yine çok güzel canım maşallah çeyiz bitti neredeyse
teşekkür ederim canım amincanımcım yeni cicilerin çok güzel. güzel günlerde kullan
teşekkür ederim canım amincanim cok güzeller, Allah agiz tatiyla, huzurla ve a$kla kullanmani nasip etsin insallah
Canım düğün ne zaman hayırlısıyla .Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.
teşekkür ederim canım:) düğün falan yok hatta damat bile yok canım ben kendi kendime gelin güvey oluyorum
valla herkes öyle sanıyoray bende bu kadar azimle çeyiz aldığını görünce evleneceksin sandım
Ayşegülcüm aldıklarını güle güle kullan hayırlısı ile sevdiğinle aşkla kullanman dileğiyle
valla herkes öyle sanıyorailemin durumu olmadığı için herşeyi kendim yapmak zorundayım ilerde bir sürü masraf çıkacağı için şimdiden çeyizimi tamamlamaya çalışıyorum canım
Ne kadar güzel alın terinle bi şeyler alman Maşallah sana .Bende çeyizimi çalıştığım parayla almıştım.
valla herkes öyle sanıyorailemin durumu olmadığı için herşeyi kendim yapmak zorundayım ilerde bir sürü masraf çıkacağı için şimdiden çeyizimi tamamlamaya çalışıyorum canım
Ne kadar güzel alın terinle bi şeyler alman Maşallah sana .Bende çeyizimi çalıştığım parayla almıştım.
teşekkür ederim canım uğraşıyoruz işte:)) sende inş. çeyizlerini mutlu aşk dolu günlerde uzun bir ömür kullanırsın
son zamanda eklediklerinde her zamanki gibi çok güzeller canım mutlulukla huzurla kullanmak nasip olsun inş
teşekkür ederim canım bayadır yoktun özlemişim yorumlarını:)
teşekkür ederim canım benim ben de sizleri çok özlemişim valla
pcde sorun vardı telden ara ara takip ettim aldıklarını çok beğendim ama giriş yapamadığım için yorum da yazamadım özellikle merline bayıldım söylemeden geçemeyeceğim
teşekkür ederim canım benimde evde pc yok çalışmasam ne yaparım bilmiyorum:)
merline bende bayıldım sorma mor olması beni benden aldı
mor çok asil renk sevilmez mi yaabenim mutfak için fazla mor seçeneğim olmadı ama yatak odası ve oturma odamı mor düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?