• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

aryıldız kampanyasından bende nasibimi aldım :)
çelik sahan seti aldım güya ev tencere dolacak almayayım dedim ama şuan evde bu tencereleri o kadar çok kullanıyoruz ki elimiz ayağımız oldu. bende fazla tencere göz çıkarmaz hesabı aldım gitti:1::1:
Eki Görüntüle 632226 Eki Görüntüle 632227 Eki Görüntüle 632228 2 ad. de maşa aldım hepsi 70 tl küsür bir şeye geldi

not: bu arada renk seçeneklerinden lilayı seçtim inş. güzel bir şey gelir

canım sahan setin çok güzelmiş. hem aryıldız hem bu fiyat, gayet iyi almışssın. güzel günlerde kullanırsın inş.

teşekkür ederim canım bende sahan seti almam diyordum ama bu fiyatı görünce düşünmedim bile alırken:1:

kayınvalidemde var bunlardan, yumurta hiç yapışmıyor, teflon gibi çok şaşırmıştım görünce. bide eşinle ikinizken yemek ısıtmak içinde kullanılır. bebişin olduğundada yararlı olacagını düşünüyorum. güzel günlerde kullan arkadaşım

kayınvalidemde var bunlardan, yumurta hiç yapışmıyor, teflon gibi çok şaşırmıştım görünce. bide eşinle ikinizken yemek ısıtmak içinde kullanılır. bebişin olduğundada yararlı olacagını düşünüyorum. güzel günlerde kullan arkadaşım

ayy ne güzel konuştunn sen teşekkür ederimm:)) ürünün güzel olduğunu duyunca iyi almışım dedim gene:):54:

$pr_01_698_max.jpg kızlar tencerelerimi gönderdiler çok hızlılar maşallah:nazar: rengi boyutları şekli kalitesi harikaaa:16: iyiki de almışım fiyatı kalitesi göz önüne aldığımızda çok uyguna gelmiş olduu:12::12:

canım altıncı caddedeki havlulardan almıştın dimi eline ulaştımı kalitesi nasıl ? bende sipariş verdim ama emin olamadım :16:

canım altıncı caddedeki havlulardan almıştın dimi eline ulaştımı kalitesi nasıl ? bende sipariş verdim ama emin olamadım :16:

canım hangi havluları diyorsun altıncı caddeden jua marka havluları alalı çok oldu birde en son sepetin içinde markafoniden aldım belki onu diyorsundur jua da sepetli havlularda çok güzeller kalitesini falan ben çok beğendim

bunların hepsini bonvagondan aldım 38,66 tl tuttu nasıl bir site güvenilirmi hızlı mı bilmiyorum öğrenicez bakalım:55:
fırın eldivenini ve tutacağı daha öncede beğenmiştim ama pahalı gelmişti bugünde bonvogoncuğum çek verince yanında başka şeyler de aldım:16::1:
ama bu son alışverişim çünkü limitim doldu gene her zamanki gibi taksitler beni mahvetti:35: gelsinn martın altısı:52:

$258134_1_org_thumb.jpg $258164_1_org_thumb.jpg $DNZ022_1_org_thumb.jpg $DNZ025_1_org_thumb.jpg $RET97_1_org_thumb.jpg tupper alınca normal önlük göndermişlerdi hediye olarak hemde mutfağımın rengi pespembe bide son olarak bunu aldım bu şekil önlükleri çok seviyordum gönlüme göre almış oldum:)

Son düzenleme:
hay maşallah Ayşegül ya ne çok şey alıyosun bide bana kızarlar habire bişey alıyosun diye aileme seni göstermem lazım :1:
aldıkların güzel heralde eksik bişeyin kalmamıştır:46:

hay maşallah Ayşegül ya ne çok şey alıyosun bide bana kızarlar habire bişey alıyosun diye aileme seni göstermem lazım :1:
aldıkların güzel heralde eksik bişeyin kalmamıştır:46:

valla canım çeyiz manyağı oldum maaşım yetmez oldu:1::1: bilyorsun damat adayıda yok annem al al nasıl olsa evlenmiycen bana kalacak hepsi diyor:1::1:
bende öyle çok eksik bir şey kalmadı diyorum ama sürekli indirimde bir şeyler görüyorum buda lazım şuda lazım deyip dolduruyorum evi eksik hiç bitmeyecek sanırım:1::1:
bu arada beğenmene çok sevindim:54:

Bornoz takımını, yemek takımını, mutfak saatini çok çok çok beğendim

Diğer eşyaların da çok güzeller

Güle güle kullan :nazar:

valla canım çeyiz manyağı oldum maaşım yetmez oldu:1::1: bilyorsun damat adayıda yok annem al al nasıl olsa evlenmiycen bana kalacak hepsi diyor:1::1:
bende öyle çok eksik bir şey kalmadı diyorum ama sürekli indirimde bir şeyler görüyorum buda lazım şuda lazım deyip dolduruyorum evi eksik hiç bitmeyecek sanırım:1::1:
bu arada beğenmene çok sevindim:54:

bende almim diye sürekli azar yiyorum :1: sana aday bulunmalı artık biran önce yoksa çeyizlerden ev göçücek.. :1:
şaka biyana gerçekten çok zevkli alıyosun herşeyini hayrını görmek nasip olur inş. tütütü maş. :nazar:

Bornoz takımını, yemek takımını, mutfak saatini çok çok çok beğendim

Diğer eşyaların da çok güzeller

Güle güle kullan :nazar:

canım beğenmene çok sevindim çok teşekkür ederim:54:

bende almim diye sürekli azar yiyorum :1: sana aday bulunmalı artık biran önce yoksa çeyizlerden ev göçücek.. :1:
şaka biyana gerçekten çok zevkli alıyosun herşeyini hayrını görmek nasip olur inş. tütütü maş. :nazar:

valla bencede artık prensim çıksın karşımaa:1::1: herkes de sevgilim var zannediyor böyle hararetli hararetli çeyiz düzünce:1:
teşekkür ederim bebeğim aldıklarımı beğenmen ve yorum yapman çok hoşuma gidiyor :16::54:

zevklı secımler yapmıssın gule gule kullanmanı dılerım canım mutlulukla

çeyizlerini beğendiğim için sürekli bakıyorum yorum yapmadanda olmuyor haliyle..
ben inanıyorum çıkıcak yakında senide evercez :9:

zevklı secımler yapmıssın gule gule kullanmanı dılerım canım mutlulukla

teşekkür ederim canım:54:
çeyizlerini beğendiğim için sürekli bakıyorum yorum yapmadanda olmuyor haliyle..
ben inanıyorum çıkıcak yakında senide evercez :9:

bende senin çeyizlerini çok beğeniyorum ki kırmızı kırmızı:))
bakalım hayırlısı olsunda ne zaman çıkarsa çıksın:))

Back