- 3 Aralık 2012
- 339
- 111
- 303
güle güle kullan aysegulcum hepsiniii tencere cok tatlı
benim de hedefim de bu merlin var mor rengi bulur bulmaz ben de alıcam hemennn
canım grupanyada var 58 tl renkte seçebiliyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güle güle kullan aysegulcum hepsiniii tencere cok tatlı
benim de hedefim de bu merlin var mor rengi bulur bulmaz ben de alıcam hemennn
aryıldız kampanyasından bende nasibimi aldım :)
çelik sahan seti aldım güya ev tencere dolacak almayayım dedim ama şuan evde bu tencereleri o kadar çok kullanıyoruz ki elimiz ayağımız oldu. bende fazla tencere göz çıkarmaz hesabı aldım gitti
Eki Görüntüle 632226 Eki Görüntüle 632227 Eki Görüntüle 632228 2 ad. de maşa aldım hepsi 70 tl küsür bir şeye geldi
not: bu arada renk seçeneklerinden lilayı seçtim inş. güzel bir şey gelir
canım sahan setin çok güzelmiş. hem aryıldız hem bu fiyat, gayet iyi almışssın. güzel günlerde kullanırsın inş.
teşekkür ederim canım bende sahan seti almam diyordum ama bu fiyatı görünce düşünmedim bile alırken
kayınvalidemde var bunlardan, yumurta hiç yapışmıyor, teflon gibi çok şaşırmıştım görünce. bide eşinle ikinizken yemek ısıtmak içinde kullanılır. bebişin olduğundada yararlı olacagını düşünüyorum. güzel günlerde kullan arkadaşım
çok hoş gerçekten mutlu günlerde kullanmak dileğiyle canım
canım altıncı caddedeki havlulardan almıştın dimi eline ulaştımı kalitesi nasıl ? bende sipariş verdim ama emin olamadım
hay maşallah Ayşegül ya ne çok şey alıyosun bide bana kızarlar habire bişey alıyosun diye aileme seni göstermem lazım
aldıkların güzel heralde eksik bişeyin kalmamıştır
valla canım çeyiz manyağı oldum maaşım yetmez oldu bilyorsun damat adayıda yok annem al al nasıl olsa evlenmiycen bana kalacak hepsi diyor
bende öyle çok eksik bir şey kalmadı diyorum ama sürekli indirimde bir şeyler görüyorum buda lazım şuda lazım deyip dolduruyorum evi eksik hiç bitmeyecek sanırım
bu arada beğenmene çok sevindim
Bornoz takımını, yemek takımını, mutfak saatini çok çok çok beğendim
Diğer eşyaların da çok güzeller
Güle güle kullan
bende almim diye sürekli azar yiyorum sana aday bulunmalı artık biran önce yoksa çeyizlerden ev göçücek..
şaka biyana gerçekten çok zevkli alıyosun herşeyini hayrını görmek nasip olur inş. tütütü maş.
zevklı secımler yapmıssın gule gule kullanmanı dılerım canım mutlulukla
çeyizlerini beğendiğim için sürekli bakıyorum yorum yapmadanda olmuyor haliyle..
ben inanıyorum çıkıcak yakında senide evercez