ayşegül'ün çeyiz köşesi

canım sahan setin çok güzelmiş. hem aryıldız hem bu fiyat, gayet iyi almışssın. güzel günlerde kullanırsın inş.

teşekkür ederim canım bende sahan seti almam diyordum ama bu fiyatı görünce düşünmedim bile alırken

kayınvalidemde var bunlardan, yumurta hiç yapışmıyor, teflon gibi çok şaşırmıştım görünce. bide eşinle ikinizken yemek ısıtmak içinde kullanılır. bebişin olduğundada yararlı olacagını düşünüyorum. güzel günlerde kullan arkadaşım

ayy ne güzel konuştunn sen teşekkür ederimm:)) ürünün güzel olduğunu duyunca iyi almışım dedim gene:)

kızlar tencerelerimi gönderdiler çok hızlılar maşallah rengi boyutları şekli kalitesi harikaaa iyiki de almışım fiyatı kalitesi göz önüne aldığımızda çok uyguna gelmiş olduu

canım altıncı caddedeki havlulardan almıştın dimi eline ulaştımı kalitesi nasıl ? bende sipariş verdim ama emin olamadım

canım altıncı caddedeki havlulardan almıştın dimi eline ulaştımı kalitesi nasıl ? bende sipariş verdim ama emin olamadım

canım hangi havluları diyorsun altıncı caddeden jua marka havluları alalı çok oldu birde en son sepetin içinde markafoniden aldım belki onu diyorsundur jua da sepetli havlularda çok güzeller kalitesini falan ben çok beğendim

bunların hepsini bonvagondan aldım 38,66 tl tuttu nasıl bir site güvenilirmi hızlı mı bilmiyorum öğrenicez bakalım
fırın eldivenini ve tutacağı daha öncede beğenmiştim ama pahalı gelmişti bugünde bonvogoncuğum çek verince yanında başka şeyler de aldım
ama bu son alışverişim çünkü limitim doldu gene her zamanki gibi taksitler beni mahvetti gelsinn martın altısı

tupper alınca normal önlük göndermişlerdi hediye olarak hemde mutfağımın rengi pespembe bide son olarak bunu aldım bu şekil önlükleri çok seviyordum gönlüme göre almış oldum:)

Son düzenleme:
hay maşallah Ayşegül ya ne çok şey alıyosun bide bana kızarlar habire bişey alıyosun diye aileme seni göstermem lazım
aldıkların güzel heralde eksik bişeyin kalmamıştır

hay maşallah Ayşegül ya ne çok şey alıyosun bide bana kızarlar habire bişey alıyosun diye aileme seni göstermem lazım
aldıkların güzel heralde eksik bişeyin kalmamıştır

valla canım çeyiz manyağı oldum maaşım yetmez oldu bilyorsun damat adayıda yok annem al al nasıl olsa evlenmiycen bana kalacak hepsi diyor
bende öyle çok eksik bir şey kalmadı diyorum ama sürekli indirimde bir şeyler görüyorum buda lazım şuda lazım deyip dolduruyorum evi eksik hiç bitmeyecek sanırım
bu arada beğenmene çok sevindim

Bornoz takımını, yemek takımını, mutfak saatini çok çok çok beğendim

Diğer eşyaların da çok güzeller

Güle güle kullan

bende almim diye sürekli azar yiyorum sana aday bulunmalı artık biran önce yoksa çeyizlerden ev göçücek..
şaka biyana gerçekten çok zevkli alıyosun herşeyini hayrını görmek nasip olur inş. tütütü maş.

Bornoz takımını, yemek takımını, mutfak saatini çok çok çok beğendim

Diğer eşyaların da çok güzeller

Güle güle kullan

canım beğenmene çok sevindim çok teşekkür ederim

valla bencede artık prensim çıksın karşımaa herkes de sevgilim var zannediyor böyle hararetli hararetli çeyiz düzünce
teşekkür ederim bebeğim aldıklarımı beğenmen ve yorum yapman çok hoşuma gidiyor

zevklı secımler yapmıssın gule gule kullanmanı dılerım canım mutlulukla

çeyizlerini beğendiğim için sürekli bakıyorum yorum yapmadanda olmuyor haliyle..
ben inanıyorum çıkıcak yakında senide evercez

zevklı secımler yapmıssın gule gule kullanmanı dılerım canım mutlulukla

teşekkür ederim canım
çeyizlerini beğendiğim için sürekli bakıyorum yorum yapmadanda olmuyor haliyle..
ben inanıyorum çıkıcak yakında senide evercez

bende senin çeyizlerini çok beğeniyorum ki kırmızı kırmızı:))
bakalım hayırlısı olsunda ne zaman çıkarsa çıksın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…