• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

bende gecenlerde kahvaltı takımı almıştım o kadar heveslenerek ama paramparça geldi şimdi cesaret alamıyorum almaya =( kırılacak esyaları hangi siteden alıyosunuz genelde ?

canım markafoni güvenilir bir site ama kırılacak bir şey almamak lazım oradan
altıncı caddenin paketlemesi gerçekten harika o kadar kat kat sarıyorlarki açmakta zorlanıyorum
evim netin paketlemesi güzel
morhiponunda güzel ama çıtçıtlı naylonla sardıkları halde kırık geldi:35:
limangodanda çok alışveriş yaptım bazısı kırıg geldi bazısı sağlam ama iadeler hızlı olduğu için sorun etmedim
uzun zamandır kırılacak bir şey almadığım için şimdilik aklıma gelenler bunlar :10:

Ayşegülcüm bayadır giremiyorum, ne güzel şeyler almışsın canım yine :nazar:

Süpürgenin mor gelmesine ne kadar sevindim anlatamam, güzel günlerde kullan canım benim :16:

aryıldız kampanyasından bende nasibimi aldım :)
çelik sahan seti aldım güya ev tencere dolacak almayayım dedim ama şuan evde bu tencereleri o kadar çok kullanıyoruz ki elimiz ayağımız oldu. bende fazla tencere göz çıkarmaz hesabı aldım gitti:1::1:
$pr_01_698_max.jpg $pr_01_751_min.jpg $pr_01_753_max.jpg 2 ad. de maşa aldım hepsi 70 tl küsür bir şeye geldi

not: bu arada renk seçeneklerinden lilayı seçtim inş. güzel bir şey gelir

Son düzenleme:
aryıldız kampanyasından bende nasibimi aldım :)
çelik sahan seti aldım güya ev tencere dolacak almayayım dedim ama şuan evde bu tencereleri o kadar çok kullanıyoruz ki elimiz ayağımız oldu. bende fazla tencere göz çıkarmaz hesabı aldım gitti:1::1:
Eki Görüntüle 632226 Eki Görüntüle 632227 Eki Görüntüle 632228 2 ad. de maşa aldım hepsi 70 tl küsür bir şeye geldi

not: bu arada renk seçeneklerinden lilayı seçtim inş. güzel bir şey gelir

Güle güle kullan canım hepsini...Ben de çaydanlık alacağım karar veremiyorum:31:

kızlar bu arada evim netten aldığım arnica merlin süpürgem bugün geldi biliyorsunuz renk seçeneği yoktu ne gelirse artık şansımaydı
Eki Görüntüle 627389 ama en çok istedğim renk gelmiş morrrrrr:16::1: ne kadan kalbim temizz:1::1:

güle güle kullan aysegulcum hepsiniii tencere cok tatlı :16:

benim de hedefim de bu merlin var mor rengi :16: bulur bulmaz ben de alıcam hemennn :9:

bu arada fiti ben de caydanlık almalıyım caydanlıgım yok benim :9::9:

ama biz cift olrak cay sevmeyen ve icmeyen bir ciftiz... kahvaltıda portakal suyu icer benimki ben de yesil cay ya da süt olmadı bend e portakal suyu falan idare ediorum

sadece misafir icin alıcam yani o yuzden boyutuna karar veremiorum nası bişi olmalı diye:31:

güle güle kullan aysegulcum hepsiniii tencere cok tatlı :16:

benim de hedefim de bu merlin var mor rengi :16: bulur bulmaz ben de alıcam hemennn :9:
teşekkür ederim canım:) banada şans eseri mor düştü seçme şansım yoktu ama Rabbim gönlüme göre verdi ve mor geldi çok tatlı:16:

bu arada fiti ben de caydanlık almalıyım caydanlıgım yok benim :9::9:

ama biz cift olrak cay sevmeyen ve icmeyen bir ciftiz... kahvaltıda portakal suyu icer benimki ben de yesil cay ya da süt olmadı bend e portakal suyu falan idare ediorum

sadece misafir icin alıcam yani o yuzden boyutuna karar veremiorum nası bişi olmalı diye:31:

canım o zaman sende bir tane büyük boy al misafir için

Hayatım sahan takımların çok harika görünüyor, güle güle kullan canım :16:

Back