ayşegül'ün çeyiz köşesi

bende gecenlerde kahvaltı takımı almıştım o kadar heveslenerek ama paramparça geldi şimdi cesaret alamıyorum almaya =( kırılacak esyaları hangi siteden alıyosunuz genelde ?

canım markafoni güvenilir bir site ama kırılacak bir şey almamak lazım oradan
altıncı caddenin paketlemesi gerçekten harika o kadar kat kat sarıyorlarki açmakta zorlanıyorum
evim netin paketlemesi güzel
morhiponunda güzel ama çıtçıtlı naylonla sardıkları halde kırık geldi
limangodanda çok alışveriş yaptım bazısı kırıg geldi bazısı sağlam ama iadeler hızlı olduğu için sorun etmedim
uzun zamandır kırılacak bir şey almadığım için şimdilik aklıma gelenler bunlar

Ayşegülcüm bayadır giremiyorum, ne güzel şeyler almışsın canım yine

Süpürgenin mor gelmesine ne kadar sevindim anlatamam, güzel günlerde kullan canım benim

aryıldız kampanyasından bende nasibimi aldım :)
çelik sahan seti aldım güya ev tencere dolacak almayayım dedim ama şuan evde bu tencereleri o kadar çok kullanıyoruz ki elimiz ayağımız oldu. bende fazla tencere göz çıkarmaz hesabı aldım gitti
2 ad. de maşa aldım hepsi 70 tl küsür bir şeye geldi

not: bu arada renk seçeneklerinden lilayı seçtim inş. güzel bir şey gelir

Son düzenleme:

Güle güle kullan canım hepsini...Ben de çaydanlık alacağım karar veremiyorum

güle güle kullan aysegulcum hepsiniii tencere cok tatlı

benim de hedefim de bu merlin var mor rengi bulur bulmaz ben de alıcam hemennn

bu arada fiti ben de caydanlık almalıyım caydanlıgım yok benim

ama biz cift olrak cay sevmeyen ve icmeyen bir ciftiz... kahvaltıda portakal suyu icer benimki ben de yesil cay ya da süt olmadı bend e portakal suyu falan idare ediorum

sadece misafir icin alıcam yani o yuzden boyutuna karar veremiorum nası bişi olmalı diye

güle güle kullan aysegulcum hepsiniii tencere cok tatlı

benim de hedefim de bu merlin var mor rengi bulur bulmaz ben de alıcam hemennn
teşekkür ederim canım:) banada şans eseri mor düştü seçme şansım yoktu ama Rabbim gönlüme göre verdi ve mor geldi çok tatlı

canım o zaman sende bir tane büyük boy al misafir için

Hayatım sahan takımların çok harika görünüyor, güle güle kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…