bende gecenlerde kahvaltı takımı almıştım o kadar heveslenerek ama paramparça geldi şimdi cesaret alamıyorum almaya =( kırılacak esyaları hangi siteden alıyosunuz genelde ?
Ayşegüüül hepsini güle güle kullan tatlımmm
Ayşegülcüm bayadır giremiyorum, ne güzel şeyler almışsın canım yine
Süpürgenin mor gelmesine ne kadar sevindim anlatamam, güzel günlerde kullan canım benim
ayşegülcüm saks mavisi geceliğini nereden ve kaça aldın merak ettim
canım ilk sayfadakini diyorsın heralde o aslında mor ama resimden öyle gözüküyor:)) ümraniye kompedandan aldım canım 9 tl di. dün gittim gene vardı aynısından
bende saks mavisi sandım çok hoşuma gitti ya ama ümraniyeye gidene kadar :2:
evet baya uzak ama bu tarz gecelik moda olmuş heralde iç çamaşrı satan çoğu dükkanda var
ama fiyat olarak uygunmuş
aryıldız kampanyasından bende nasibimi aldım :)
çelik sahan seti aldım güya ev tencere dolacak almayayım dedim ama şuan evde bu tencereleri o kadar çok kullanıyoruz ki elimiz ayağımız oldu. bende fazla tencere göz çıkarmaz hesabı aldım gitti
Eki Görüntüle 632226 Eki Görüntüle 632227 Eki Görüntüle 632228 2 ad. de maşa aldım hepsi 70 tl küsür bir şeye geldi
not: bu arada renk seçeneklerinden lilayı seçtim inş. güzel bir şey gelir
Güle güle kullan canım hepsini...Ben de çaydanlık alacağım karar veremiyorum
kızlar bu arada evim netten aldığım arnica merlin süpürgem bugün geldi biliyorsunuz renk seçeneği yoktu ne gelirse artık şansımaydı
Eki Görüntüle 627389 ama en çok istedğim renk gelmiş morrrrrrne kadan kalbim temizz
teşekkür ederim canım:) banada şans eseri mor düştü seçme şansım yoktu ama Rabbim gönlüme göre verdi ve mor geldi çok tatlı
güle güle kullan aysegulcum hepsiniii tencere cok tatlı
benim de hedefim de bu merlin var mor rengibulur bulmaz ben de alıcam hemennn
bu arada fiti ben de caydanlık almalıyım caydanlıgım yok benim
ama biz cift olrak cay sevmeyen ve icmeyen bir ciftiz... kahvaltıda portakal suyu icer benimki ben de yesil cay ya da süt olmadı bend e portakal suyu falan idare ediorum
sadece misafir icin alıcam yani o yuzden boyutuna karar veremiorum nası bişi olmalı diye
Hayatım sahan takımların çok harika görünüyor, güle güle kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?