Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canımcanım son aldıklarında çok cici maşalllah ayşegülcüm
amin canım hepimiz inşgüle güle kullan canım
canım cicilerini güle güle aşkla kullan. atlet takımın hem çok hoşmuş hemde çok hesaplıymış
çeyizime kredi kartı kesim tarihine kadar bir şey almayacaktım güya ama gene her zamanki gibi dayanamadım ve battım
ama ne yapayım taktım buna bir kere almasam duramayacaktım
Eki Görüntüle 620571 evim netten 61 tl ye aldım 3 taksitle (sanki bedavaya geliyormuş gibi)
hangi renk geleceğini bilmiyorum ne olurrrrr mor yada yeşil gelsinn
çeyizime kredi kartı kesim tarihine kadar bir şey almayacaktım güya ama gene her zamanki gibi dayanamadım ve battım
ama ne yapayım taktım buna bir kere almasam duramayacaktım
Eki Görüntüle 620571 evim netten 61 tl ye aldım 3 taksitle (sanki bedavaya geliyormuş gibi)
hangi renk geleceğini bilmiyorum ne olurrrrr mor yada yeşil gelsinn
Ben demiştim demeyi istemezdim Ama neyseki ihtiyaç Hayırlı olsun canım
teşekkür ederim canım:) böyle güzel yorumlar duyunca içime daha çok siniyoriyi yapmışsın canım hayırlı olsun ben hem anneme hem çeyizime aldım çok memnunuz annemle elimizden düşmüyo
canım çok tatlı gözüküyo güle güle kullan inşallah güzel çıkar
yeşil gelicek inanıyorum
güle güle kullan canım halada çok güzel bir takım bence
çok hoşmuş canım,güle güle kullannkızlar dün kutuları düzenlerken misafir için aldığım kütahya yemek takımınında fotosunu çektim hemen
tam tamına 5 sene önce almıştım bu takımı belki daha güzelleri çıktı ama ben hala kendisine aşığım
mor aşığı olacağım taa o zamandan belliymiş
Eki Görüntüle 622710 bunlarda servis tabakları Eki Görüntüle 622711
çok hoşmuş canım,güle güle kullann
çok güzelmiş cnm bayıldım valla inan şimdi istesen morlu bir takım zor bulurdun iyikide almışsın