• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

canım cicilerini güle güle aşkla kullan. atlet takımın hem çok hoşmuş hemde çok hesaplıymış:61:

çeyizime kredi kartı kesim tarihine kadar bir şey almayacaktım güya ama gene her zamanki gibi dayanamadım:52::35: ve battım:37:
ama ne yapayım taktım buna bir kere almasam duramayacaktım
$85-53277-300x250.jpg evim netten 61 tl ye aldım 3 taksitle (sanki bedavaya geliyormuş gibi:1:)

hangi renk geleceğini bilmiyorum ne olurrrrr mor yada yeşil gelsinn:10:

çeyizime kredi kartı kesim tarihine kadar bir şey almayacaktım güya ama gene her zamanki gibi dayanamadım:52::35: ve battım:37:
Eki Görüntüle 620571 evim netten 61 tl ye aldım 3 taksitle (sanki bedavaya geliyormuş gibi:1:)

Ben demiştim demeyi istemezdim :D Ama neyseki ihtiyaç :D Hayırlı olsun canım

Eki Görüntüle 620571 evim netten 61 tl ye aldım 3 taksitle (sanki bedavaya geliyormuş gibi:1:)

iyi yapmışsın canım :9:hayırlı olsun :16: ben hem anneme hem çeyizime aldım çok memnunuz annemle elimizden düşmüyo :27:

Ben demiştim demeyi istemezdim :D Ama neyseki ihtiyaç :D Hayırlı olsun canım

evet iyi tanıdın artık beni:52::1: dediğin gibi ihtiyaç en azından bir eksiğim daha gitti diye mutlu oluyorum:)her ne kadar bütün maaşımı kredi kartına yatıracak olsamda:35:
iyi yapmışsın canım :9:hayırlı olsun :16: ben hem anneme hem çeyizime aldım çok memnunuz annemle elimizden düşmüyo :27:
teşekkür ederim canım:) böyle güzel yorumlar duyunca içime daha çok siniyor:16:

kızlar dün kutuları düzenlerken misafir için aldığım kütahya yemek takımınında fotosunu çektim hemen
tam tamına 5 sene önce almıştım bu takımı belki daha güzelleri çıktı ama ben hala kendisine aşığım
mor aşığı olacağım taa o zamandan belliymiş:1:

$Görüntü0732.jpg bunlarda servis tabakları $Görüntü0731.jpg

Son düzenleme:
Back