ayşegül'ün çeyiz köşesi

ayşegülcüm son eklediğin ciclerinde çok güzeller huzurlu günlerde kullanmak nasip olsun inş.)

kaç sene önce alınmış yemek takımı ama gayet çok şık ve güzel tatlım :)

bu arada benim nişan tarihim belli oldu ayşegülcüm isteme söz nişan hepsi birarada martın 3 ü olarak karar verildi :)

Ben de çook beğendim canım. Güle güle kullan inşlh :)
teşekkür ederim canım

teşekkür ederim canım inşş yemek takımımı da beğenmene çok sevindim bende hala çok seviyorum onu:)
marta çok az var kuzum inş yetiştirebilirsiniz hazırlıkları evde mi yapıcaksınız bu arada hepsini
bu arada hayırlı uğurlu olsun inş:)

gayet güzel canım şık beğendim ben onu :)

evet canım çok az var hızla hazırlanmaya başladık bilmiyorum nasıl yetişcez evde yapıcaz hepsini canım ama yinede baya bi kalabalık olcak heyecan ve telaşlıyım oldukça:)

çok sağol canım amin inş.tez vakitte sana da nasip olsun :)

kalabalık ve samimi olur ne güzel inş sığarsınız eve:)
amin inş. bende istiyorum ama uzak sanırım bize o günler:)

çok güzel canım ve bence modası geçmez. annemin 27 yıl önce aldıklarını çeksem onlarında modası geçmicek bişe.. şimdi onları günlüğe çıkardı anneme yeni takım aldık

Kuzum çok güzel son cicilerin

5 sene önce mi yemek takımını aldın bu arada Çok şaşırdım. Kaç yaşındasın ki? :26:

Yemek takımın gerçekten çok tatlıymış

Son düzenleme:
çok güzel canım ve bence modası geçmez. annemin 27 yıl önce aldıklarını çeksem onlarında modası geçmicek bişe.. şimdi onları günlüğe çıkardı anneme yeni takım aldık
sizde güle güle kullanın yeni takımızı canım:) teşekkür ederim

Kuzum çok güzel son cicilerin

5 sene önce mi yemek takımını aldın bu arada Çok şaşırdım. Kaç yaşındasın ki? :26:

Yemek takımın gerçekten çok tatlıymış
teşekkür ederim hayatım
23 yaşındayım 17 yaşındayken falan annem paramı harcamayım diye götürdü beni kütahya porselen bayine set aldırdı tencere çkb kahvaltı ve yemek takımı aldım
neyse iyi ki de almışım bir de ona para vermiycem şimdi

umarım canım inş:)

deme öyle vakti saati vardır canım hayırlısı denk gelsin yeter kuzum
bakalım hayırlısı olsun canım hepimiz için inş.

amin canım inş.

Canım herşeyin çok güzel mutlulukla kullan inşallah.
Ütü Masasını ne kdar aldın canım hatırlıyor musun :26:
Bende beğeniyorum o yüzden sordum.

Canım herşeyin çok güzel mutlulukla kullan inşallah.
Ütü Masasını ne kdar aldın canım hatırlıyor musun :26:
Bende beğeniyorum o yüzden sordum.

amin canım teşekkür ederim

ütü masamı altıncı caddeden aldım canım 140 tl ye tamamlamak için bu saatide aldım ikisine 106 tl verdim.

kızlar bu arada evim netten aldığım arnica merlin süpürgem bugün geldi biliyorsunuz renk seçeneği yoktu ne gelirse artık şansımaydı
ama en çok istedğim renk gelmiş morrrrrr ne kadan kalbim temizz

Güle güle kullan kuzum çok şekerler

Aldığın saatte çok tatlıymış, tam mutfaklık

bitanem hepsi çok güzel güle güle kullan aldığınız bu ıvır zıvır plastik seyleri evin neresinde saklıyorsunuz canım ya bende alıcam ama nereye koyucagımı bilmiyorum ceyiz sandığım dantel bilmem ne dolu .s

canım hayırlı olsun yeni süpürgen nasıl güzelmi bende almayı düşünüyorum inş. kısa zamanda benim olur

teşekkür ederim canım valla dolapların üstü baza ve çekyat altları boş bulduğumuz her yere dolduruyorum annem sinir oluyor ama yapacak birşey yok

canım hayırlı olsun yeni süpürgen nasıl güzelmi bende almayı düşünüyorum inş. kısa zamanda benim olur

canım valla nasıl olduğunu bilmiyorum işteyim eve gidince görücem inş. kullanşlı bir şeydir:)

bende gecenlerde kahvaltı takımı almıştım o kadar heveslenerek ama paramparça geldi şimdi cesaret alamıyorum almaya =( kırılacak esyaları hangi siteden alıyosunuz genelde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…