• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

selam canım

kıyafet bile alıp koymuşsun vay be

damat olmaduığı halde :)

baya şey almışsın ya ne iş apıyorsun canım..

ben senin gibi alsam annem benimle dalga geçer ki az az almama rağmen kimi zaman yarın evleniyorsundr ya diye konuşuyor yani:)

evde yerinde olması tabi güzel bir şey..

tencere takımın yok galiba canım:)

o morlu havluları yerim ben çok şekerler.

Canımm ne kadar çok bohça almışsın. Napıcaksın ki onları, çok fazla değil mi? :26:
4 tane aldım canım anne baba damat birde kardeşler falan olursa az bile gelir heralde:1:

selam canım

kıyafet bile alıp koymuşsun vay be

damat olmaduığı halde :)

baya şey almışsın ya ne iş apıyorsun canım..

ben senin gibi alsam annem benimle dalga geçer ki az az almama rağmen kimi zaman yarın evleniyorsundr ya diye konuşuyor yani:)

evde yerinde olması tabi güzel bir şey..

tencere takımın yok galiba canım:)

o morlu havluları yerim ben çok şekerler.

kıyafetten kastın pijama takımımı falan diyorsun heralde:1: böyle her şeyi almamın sebebi ailem maddi olarak yardım edemeyecek bende şimdi elimden geldiğince alıp daha sonra sıkıntıya girmek istemiyorum
sekreterim bu arada:)
tencere den çok şey yok sanırım çeyizimde 8 ad çelik 5 li döküm sahan pilav tenceresi tavalar falan baya bir dolu sonradan pişman oldum o kadar çok aldığıma ama iş işten geçti malesef:35:
havlularımı bende çok seviyorum çok teşekkür ederim canım benim

4 tane aldım canım anne baba damat birde kardeşler falan olursa az bile gelir heralde:1:

kıyafetten kastın pijama takımımı falan diyorsun heralde:1: böyle her şeyi almamın sebebi ailem maddi olarak yardım edemeyecek bende şimdi elimden geldiğince alıp daha sonra sıkıntıya girmek istemiyorum
sekreterim bu arada:)
tencere den çok şey yok sanırım çeyizimde 8 ad çelik 5 li döküm sahan pilav tenceresi tavalar falan baya bir dolu sonradan pişman oldum o kadar çok aldığıma ama iş işten geçti malesef:35:
havlularımı bende çok seviyorum çok teşekkür ederim canım benim

evet pijama takımı gecelklerdi canım.bohça bile almışsın ona varana kadar düşünmüşsün.
bende herşeyimi kendim yapıyorum ,aileme yük olmak istemiyorum kendim seçip kendim alayım diyorum.
o kadar tencereyi napcan canım annene verirsin olmadı.
bende 1 tane aldım korkmazın daha çelik almak istemiyorum ama annem al diyor..
rica ederim canım benim ne demek.

canım mor tost makinene ve mor havlu sepetli setine bayıldımmm söylemeden edemicem :)bir mor sever olarak çoook beğendimm güzel günlerde kullan inş....ben senin nişanlı falan tahmin etmiştim çeyizleri görünce :)

evet pijama takımı gecelklerdi canım.bohça bile almışsın ona varana kadar düşünmüşsün.
bende herşeyimi kendim yapıyorum ,aileme yük olmak istemiyorum kendim seçip kendim alayım diyorum.
o kadar tencereyi napcan canım annene verirsin olmadı.
bende 1 tane aldım korkmazın daha çelik almak istemiyorum ama annem al diyor..
rica ederim canım benim ne demek.
valla canım aklıma ne gelirse almaya çalışıyorum bu ara çıldırdım biraz dün gene aldım pijama takımı:1:
tencereleri bende anneme vermeyi düşünüyorum hele bir evim olsunda fazla gelenleri hep ona vericem:)

canım mor tost makinene ve mor havlu sepetli setine bayıldımmm söylemeden edemicem :)bir mor sever olarak çoook beğendimm güzel günlerde kullan inş....ben senin nişanlı falan tahmin etmiştim çeyizleri görünce :)

teşekkür ederim canım havlu sepetim düşündüğümden daha güzel ve kaliteli geldi :16: tost makineside resimde gözüktüğü gibi değil koyu mor patlıcan moru gibi:)
valla herkes öyle sanıyor:1: annemde yavaşla artık sanki yarın evlenicen diyor:1: durduramıyorum kendimi valla:35:

Hepsi birbirinden güzel Allah kullanmayı nasip etsin benim çeyizlerim çalındı Haziran ayında be içimden tekrar almak gelmiyo ne yapacağımı bilmiyorum :/

Hepsi birbirinden güzel Allah kullanmayı nasip etsin benim çeyizlerim çalındı Haziran ayında be içimden tekrar almak gelmiyo ne yapacağımı bilmiyorum :/

amin canım teşekkür ederim nasıl çaldılar canım ya üzüldüm şimdi benimkiler çalınsa diye düşündüm hatta düşünemedim:5: sen gene hevesini kaybetme yavaş yavaş gene başla canım yada para biriktir evliliğe yakın toptan al

amin canım teşekkür ederim nasıl çaldılar canım ya üzüldüm şimdi benimkiler çalınsa diye düşündüm hatta düşünemedim:5: sen gene hevesini kaybetme yavaş yavaş gene başla canım yada para biriktir evliliğe yakın toptan al
Hırsız girmiş eve perdelere kadar götürmüşler kısmet işte hayırlısı başlıcam yavaş yavaş hayırlısı

$Görüntü0726.jpg $Görüntü0730.jpg bunlarıda tediden aldım cumartesi günü pijama 20 tl atlet takım 8 tl

cok cıcıler ya bende tedıden almak ıstıyorum ıc camasırı ceyıze ama tuaf bakarlar dıye korkuyorum :1:

Çok güzeller..
Maşallah.. :nazar:
Allah ağız tadıyla, huzurla kullanmayı nasip etsin.. :nazar:

güle güle kullan canım ama atlet takımna bayıldım rengi çok hoş:16::16:

Back