yeni aldıkların hayırlı olsun ikeadan almışsın mum ve pecetelık ne kadar aysegulcum
teşekkür ederim canım. mum 10 tl peçetelik 6 tl gibi bir şeydi uygun yani
sipariş verildi cumartesi günü alınıyor bunun yanında fener ve bardak altlıgıda ıstedım arkadasım saolsun ben gıdemıcegım ıcın o bana alıyor
sen uzaktamı oturuyorsun bende gördüm fener şuan almadığıma pişmanım müsait bir gün gidip alırım inş. yürüme mesafesi yarım saat falan
ben kartalda oturuyorum ikea ümraniyede uzak bana yani hava soğuk sabahın erken saatlerinde çıkmam gerekiyo o yüzden gitmek istemiyorum ama havalar güzel olursa kendimde gidiceğim inşallah
gel gel ikeanın olduğu yerde bu yaka alışveriş merkezi açıldı içinde bir sürü mağaza var, real, mudo ıvır zıvır bir sürü yer gezersin:)
real bizim burda da var reale gözüm tok ama mudoya falan geldiğimde bakarım mutlaka kar yağıyo malum o yüzden hava düzelince düşünüyorum ümraniye ters buraya o yüzden aklımın bi köşesine yazıyorum
canım sende haklısın bneim 2 dk uzağımda arabayla neredeyse ben gitmeye eriniyorum bu soğuklarda:)
yani ben iki minibüs yapıcam bide
çeyiz derdine düşüp kendini üşütme sakın:) havalar ısınınca artık bi tur yaparsın buralara hem internet dururken kolayda niye uğraşıcan
kıskandım kırmızısından da alıcam hıh
çok şık duruyor kırmızı bidahaki gidişimde beyazın yanna kırmızısndan bende alıcam güle güle kulln canım benim
kıskanma kıskanma ikea da fener çok istediğini al
teşekkür ederim canım. gümüş beyaz kırmızı vardı gözüme kırmızı daha klas geldi onu aldım
o 3 lü mor mumlar camın içinde ve sadece 5 tl bidaha gittiğimde gene alıcam evi mumla doldurucam
:) ben geçen hafta beyaz almıştım canım bitane daha almadığımza pişman olmuştuk kırmızısı aklımda kalmıştı en kısa zamnda onuda alıcam çok hoş görünüyor çünkü :)
aa bak onlarıı görmemiştim ben kaselerde olanlardan alcam bide bu mumlar aklımda bulunsun :) renk katıyorlar canım şık görünüyorlar al benisi var hepsinin
bizim genelde cumartesileri ikea günümüz oluyor:) bidaki gitmemde beyazınıda alabilirim bende:) çok güzel kokuyor mumlar bayılıyorum annem napıcan bu kadar mumu diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?