ayşegül'ün çeyiz köşesi

sipariş verildi cumartesi günü alınıyor bunun yanında fener ve bardak altlıgıda ıstedım arkadasım saolsun ben gıdemıcegım ıcın o bana alıyor

sen uzaktamı oturuyorsun bende gördüm fener şuan almadığıma pişmanım müsait bir gün gidip alırım inş. yürüme mesafesi yarım saat falan

sen uzaktamı oturuyorsun bende gördüm fener şuan almadığıma pişmanım müsait bir gün gidip alırım inş. yürüme mesafesi yarım saat falan

ben kartalda oturuyorum ikea ümraniyede uzak bana yani hava soğuk sabahın erken saatlerinde çıkmam gerekiyo o yüzden gitmek istemiyorum ama havalar güzel olursa kendimde gidiceğim inşallah

ben kartalda oturuyorum ikea ümraniyede uzak bana yani hava soğuk sabahın erken saatlerinde çıkmam gerekiyo o yüzden gitmek istemiyorum ama havalar güzel olursa kendimde gidiceğim inşallah

gel gel ikeanın olduğu yerde bu yaka alışveriş merkezi açıldı içinde bir sürü mağaza var, real, mudo ıvır zıvır bir sürü yer gezersin:)

gel gel ikeanın olduğu yerde bu yaka alışveriş merkezi açıldı içinde bir sürü mağaza var, real, mudo ıvır zıvır bir sürü yer gezersin:)

real bizim burda da var reale gözüm tok ama mudoya falan geldiğimde bakarım mutlaka kar yağıyo malum o yüzden hava düzelince düşünüyorum ümraniye ters buraya o yüzden aklımın bi köşesine yazıyorum

canım sende haklısın bneim 2 dk uzağımda arabayla neredeyse ben gitmeye eriniyorum bu soğuklarda:)

Ayşegülcüm son aldıkların da çok güzeller, özellikle ikea'dan aldıklarına bayıldım
İnşallah evine yerleştirdiğin günleri görmek de nasip olur canım benim :)

çok şık duruyor kırmızı bidahaki gidişimde beyazın yanna kırmızısndan bende alıcam güle güle kulln canım benim

kıskandım kırmızısından da alıcam hıh

kıskanma kıskanma ikea da fener çok istediğini al

çok şık duruyor kırmızı bidahaki gidişimde beyazın yanna kırmızısndan bende alıcam güle güle kulln canım benim

teşekkür ederim canım. gümüş beyaz kırmızı vardı gözüme kırmızı daha klas geldi onu aldım
o 3 lü mor mumlar camın içinde ve sadece 5 tl bidaha gittiğimde gene alıcam evi mumla doldurucam

:) ben geçen hafta beyaz almıştım canım bitane daha almadığımza pişman olmuştuk kırmızısı aklımda kalmıştı en kısa zamnda onuda alıcam çok hoş görünüyor çünkü :)

aa bak onlarıı görmemiştim ben kaselerde olanlardan alcam bide bu mumlar aklımda bulunsun :) renk katıyorlar canım şık görünüyorlar al benisi var hepsinin

bizim genelde cumartesileri ikea günümüz oluyor:) bidaki gitmemde beyazınıda alabilirim bende:) çok güzel kokuyor mumlar bayılıyorum annem napıcan bu kadar mumu diyor

bizim genelde cumartesileri ikea günümüz oluyor:) bidaki gitmemde beyazınıda alabilirim bende:) çok güzel kokuyor mumlar bayılıyorum annem napıcan bu kadar mumu diyor

bizde mümkün oldukça 2 haftada bir uğruyoruz sürekli aklımda bişeyler kalıyo içim rahat etmiyor:) beyazıda çok hoş görünüyor ikisi çok şık olur al sende bi beyaz:)

her akşam birini yakar birini söndürürsün annelere bakılırsa herşeye söyleniyorlar annem bana diyorr bu çeyizle 3 kız evlenirr diyo ama kime diyo içim rahat etmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…