ayşegül'ün çeyiz köşesi

çok uyguna geliyormuş heralde sende çek var gene:) kaçırma bence. bende günlük kullanım için küçük boy istiyorum ama bakalım ona ne zman sıra gelicek

Canım evet ucuza geliyor ama ben çok açıldım bu ay kararsızım onu almak konusunda.Çekim kadar bir şey alırsam hiç para ödemeyecgm.Ya 57 tl verip çaydanlık alacagım ya da baika bir şey

Canım evet ucuza geliyor ama ben çok açıldım bu ay kararsızım onu almak konusunda.Çekim kadar bir şey alırsam hiç para ödemeyecgm.Ya 57 tl verip çaydanlık alacagım ya da baika bir şey

canım geç yazıyorum kusura bakma işten fırsat buldukça:) bence o zaman para ödeyemeyeceğin kadar bişey al nasıl olsa sen çek bulursun gene ve daha ucuza alırsın daha sonra:) bende çok açıldığım için birşey alamıyorum şuan

Sen kusura bakma canım işinin arasında seni meşgul ettigim için :)) Neyse artık alırsam alırım almazsam da başka bir şey alacagım ama çokta bir sey begenemiyorum.Bak bak bıktım heralde :)) Çek sürekli oluyor haklsın cnm

Estağ. olurmu öyle şey sen yaz ben cevaplarım:) canım sıkılıp siteyi açınca topiğime yazı yazılmış olması hoşuma gidiyor bende öyle çok incelersem bir şey beğenemiyorum genelde çekin zamanı geçmiyorsa acele etme ihtiyacın olan bir şey elbet gelir

Topigim her daim canlı kalsın diyorsun yani :)) Evet ama ihtiyacım olan pek bir şey gelmiyor çünkü markafoniye de hep aynı şeyler gelip duruyor.İhtiyaclarım var ama pahalı şeyler onları da oradan alamam 3 taksit yapıyor peşin fiyatına.

:)) o zman artık ıvır zıvır bişeyler alıcaksın yada çeyiz olmayan bir şeyler alırısın çek fazla geldiyse banada gönderebilirisn

Eki Görüntüle 495872 burda kızlar yazınca bime nevresim gelmiş diye bende dayanamdım işyerine bir şeyler lazım bir markete gideyim diye çıktım bunu aldım rengi biraz koyu gibi yıkanınca rengi kaçarmı acaba annem beni öldürücek nevresim almamam lazım daha

Son düzenleme:
bugün nevresim dünyasından bu battaniyeyi aldım 94 tl ye. minteksten 80 tl ye alacaktım onu alana kadar biilindik bir marka alayım dedim. siyah battaniyemide arkadaşıma vericem 3 tane çift kişiliğe gerek yok diye düşünüyorum

Son düzenleme:
sonunda uzun süredir almak istediğim korkmaz tombik cezve takımımı aldım sanki bunu alınca herşey tamamlanacakmış gibi home bravodan aldım 47 ye mi ne geldi.

iyiyim canım çeyiz için eksiklerimi tamamladıkça daha iyi oluyorum ekim gelse yıllık iznime çıksam daha iyi olucak herşey:)

sende ne var ne yok çeyiz alışverişine devam mı?

ayy hiç sorma
hızlı bi giriş yaptım borç ödüyorum,ayın 15 inde rahata ereceğim inşAllah
biraz ara verdim 20 gündür
kargolar yeni yeni geliyo gerçi daha

cezve takımın hayırlı olsuuuuunnnn
erdin muradına hadiiii

ben ne yapsam,ne alsam acaba 15 inde?
kararsız kaldım nereden devam edeceğima:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…