- 15 Şubat 2012
- 735
- 8
- 68
canım gule gule kulan.çaycının aynısından bizde de var..hem de mor:))
guzel valla gayet memnunuz..fakat keske inox alsaymısız ..bir muddet sonra yuzeyi bir tuhaf oluyoır:S
rica ederim canım...seni caydırmak da istemem..ama neden bizimki oyle oldu anlamadım
sanki boyle su lekeleri olmus gibi oldu yuzeyi:S
ben caycı almayı dusunmuyorum..ama alsam inox alırım herhalde ..
aynen canım..ben gerekli gormuyorum..zaten kettle da aldım..kuzeninin kullandıgı niyetle bile kullanamam onu:))
ben porselen demlikli normöal bir caydanlık tercih ediyorum..bence cok daha guzel tat olarak..
tabii zamanlama acısından caycılar işe cok yarıyor..
bakalım su an alma geregi duymuyorum ama ilerde belki de evklendikten sonra olabilir..bakacayiz:))
çok cici şeyler güle güle ağız tadıyla kullanman dileğiyle canım
Ayşegülcüm günaydınlar
nasılsın tatlım.nasıl gidiyor hayat ve tabikii çeyizler?
günaydın canım:)
iyiyim ama yorgunum bayram tatili çok güzeldi işe başlamak tam bir işkence tatilin tadı damağımda kaldı valla
hayatımın her dönemi şuan çeyiz oldu zaten:) a101 den 2 katlı gri kurabiyelik mi ne denir ondan aldım birde paşabahçe saklama kabı aldım marketin birinden boyuda büyük baya. bukadarcık aldım sadecekredi kartıma çok yüklendim çok alışveriş yaptım bu ay o yüzden durmam lazım artık. şuanda canım istemiyor zaten birşey almak. aklımda sadece korkmaz tombik cezve takımı var onu almak istiyorum sanki onu alınca eksikler biticek o kadar taktım kafaya yani bi soru sordun uzattıkça uzattım bende
ne uzatması canım ya olur mu öyle şey
sorma ya tatil bencede bi çırpıda bitttiiii
hep böyle oluyo yaaaa
bende girdiğim tüm marketlerden çeyizlik bakar oldum
daha bi ay bile olmadı ben başlayalı aslında
ama ben girdaba girdim galiba
kredi kartlarım dumur durumda
hele o hisarlardan sonra
18 tencerem oldu,abarttım galiba ben biraz
pişman oldum nerdeyse
amaaaaannnn sonucunda elbet birgün bi işe yarar diyorum
tombik cezve seti hangisi canım merak ettim ben şimdi
benimde 8 ay oldu hiç durmadan devam ediyor valla ne zaman ara verebilicem bilmiyorum
biliyorsun bende de tencere bol fazla tencere göz çıkarmazbide en son markafoniden aldığım tenceremin kapağı kırılmadan gelirse çok mutlu olucam
Eki Görüntüle 493505 cezve de bu. mutfağım zaten yeterince renkli cezveyi de renkli istemiyorum. su ısıtıcım bıçak takımım çelik bide tombik tencerem ve çaydanlığım var korkmazdan takım gibi olur çok da sırıtmaz diye düşündüm.
ben markafoniden birsürü paşabahçe ürünü aldım
bilmiyorum nasıl gelecekler:26:
korkuyorum açıkçası
yok canım neden sırıtsın
hem korkmaz yapmışken seti tamamla gitsin bence
bende hisardan girdim,bıçağını fln da hep hisar alayım diyorum
teşekkür ederim canım inş:)hepsi çok güzel güle güle sağlıklı günlerde kullanın:)
bazı arkadaşların sorunsuz geliyor canım inş. seninkiside sağlam gelir.
kredi kartı kesim tarihim geçsin alıcam inş.
bide benim bıçak takımım biev. avea 25 tl indirim çekim vardı 40 tl ye almıştım.
inşAllah dediğin gibi olur canım ya
bugün yarın gelmesi lazım
inşAllah bi aksilik olmaz yaaa
inş. kargoda iki ürünüm kaldı bi mark. tencerelerim bide 6.caddeden ütüm ve yatak örtüm gelselerde bende kurtulsam:)
kampanyalara arkadaşın biri yazmış essede çok indirim varmış yorgun olmasam giderdim bende a101 e gitmekle yetinicem bugün yeni şeyler gelicekti.
Canım senin korkmaz çaydanlıgın midi mi maxi mi?Bir de ne kadara aldın?Markafoni de var bende almayı düşünüyorm da
a101 e ne geldiğini nereden öğreniyosunuz tatlım
benimkilerde yola çıkmış mail geldi şimdi
yurtiçi kargoyla geliyolar,sağlam gelirler inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?