• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

benim başladığım daha 1.5 ay daha di mi ama:17:
yok ya sizinkileirn maşAllahı var:nazar: benim geçmem imkansız:50:

geçersin geçer merak etme başladıysan durduramıyosun kendini zaten 9 ay olunca bi bakmışsın ev dolmuş:) sıkma o kadar canının bende 2. ayımda falan senin dediğin gibi benim bir şeyim yok diye sızlanıyodum burdaki arkadaşlar olur zamanla merak etme falan dediler olduda zamanla:1:

canım benimde camel marka ayakkbım var ve emsallerine göre iyi bir markadır kaliteli o yüzden inşallah beğenirsin ve kullanırsın güle güle giy canım çok beğendim ben

teşekkür ederim canım ben markayı duymadığım için tereddütte kalmıştım böyle olumlu yorum duyunca içim rahatlıyor valla:)

geçersin geçer merak etme başladıysan durduramıyosun kendini zaten 9 ay olunca bi bakmışsın ev dolmuş:) sıkma o kadar canının bende 2. ayımda falan senin dediğin gibi benim bir şeyim yok diye sızlanıyodum burdaki arkadaşlar olur zamanla merak etme falan dediler olduda zamanla:1:

teşekkür ederim canım ben markayı duymadığım için tereddütte kalmıştım böyle olumlu yorum duyunca içim rahatlıyor valla:)

Ayşegülüüüüümmmmm:16:
ikimizde ara mı verdik neee:1:
battaniye almaya karar verdim de ben:1:
kaç tane olmalı senceeee?:26:

bu ay hiçbişiii alamadım hala
alayım ki diğer ay borç ödemiş olurum
yoksa alınmaz ki
böyle böyle alınacak bunlar

Ayşegülüüüüümmmmm:16:
ikimizde ara mı verdik neee:1:
battaniye almaya karar verdim de ben:1:
kaç tane olmalı senceeee?:26:

bu ay hiçbişiii alamadım hala
alayım ki diğer ay borç ödemiş olurum
yoksa alınmaz ki
böyle böyle alınacak bunlar

evet canım bende ara verdim. izine çıkıcam ankaraya falan gidicem o yüzden para harcamamam lazım:1: ben çeyizime 2 çk 1 tanede tk battaniye aldım
bu battaniyeyi nevresim dünyasından sipariş verdim. $18728_buyuk.jpg stoklarımızda dedi ama 1 aydır ortada yok dünde aradılar ne zaman fabrikadan
geliceği belli değil başka seçin diyorlar bugün iptal edicem. evim nette mink battaniye var sence o nasıldır kalitesi falan kartıma taksit seçeneği de var?
sende eksiğin ne varsa almaya çalış borç ödenmeden bir şey sahip olunmuyor zaten:))

kızlar yukarıda yazdığım gibi nevresim dünyasından battaniyem gelmedi bir ayda ben iptal ettim bugün
mink battaniye hakkında güzel yorumlar duydum ondan almayı düşünüyorum
olumlu olumsuz yorum yapan olursa sevinirim
1- $51-75231-300x250.jpg
2- $52-86240-300x250.jpg
3- $54-75235-300x250.jpg
4- $67-75221-300x250.jpg

sizce hangisi güzel hepside mor tonları:1: kırmızı falan de var çok güzel ama mor lar daha çok aklımı çeliyor:D

kızlar yukarıda yazdığım gibi nevresim dünyasından battaniyem gelmedi bir ayda ben iptal ettim bugün
mink battaniye hakkında güzel yorumlar duydum ondan almayı düşünüyorum
olumlu olumsuz yorum yapan olursa sevinirim
1- Eki Görüntüle 518305
2-Eki Görüntüle 518306
3-Eki Görüntüle 518307
4- Eki Görüntüle 518308

sizce hangisi güzel hepside mor tonları:1: kırmızı falan de var çok güzel ama mor lar daha çok aklımı çeliyor:D

Canım benim kırmızı battaniyem mink.Böyle kalın sıcak tutacak bir battaniye istiyorsan minkten alabilirsin.Ben begendım böyle pofidik bir şey.Resimdekilerden en alttakini alabilirsin bence.Hem kendinden desenli hem de tonu daha güzel

Son düzenleme:
Canım benim kırmızı battaniyem mink.Böyle kalın sıcak tutacak bir battaniye istiyorsan minkten alabilirsin.Ben begendım böyle pofidik bir şey.Resimdekilerden en alttakini alabilirsin bence.Hem kendinden desenli hem de tonu daha güzel

zaten taç battaniyeyi almaya karar vermeden önce senin dediğini alıcaktım sonra taç olsun dedim oda iptal olunca buna döndüm tekrardan:1: bakalım günün sonunda karar vericem inş.

$34-43267-300x250.jpg sonunda çok çok istediğim tepsimi evim netten aldım:16:20 tlye falan geldi taksit yaptım sanki bedava olucak gibi:1: pembe mor yeşil rengarek bir oyuncak gibi mutfağım olucak:21::16:

Son düzenleme:
bende bayıldım:) daha önce görmüştüm indirimde alırım daha sonra dedim almadım pişman oldum şimdi görür görmez aldım:1: sanırım evim nette hala devam ediyor canım kampanya bilgin olsun
evim.net ten alışverişin problemli olduğunu okudum burada bilginize

beğendiğin bir şey varsa yap canım
ben genelde beğendiğim bir şey varsa hangi site olursa olsun alıyorum
kötü bir tecrübe yaşarsam markafoni ürünlerin kırık gelmesi gibi bir daha almam olur biter:))
cam ürünler konusunda hiçbirisine güvenmem kırılcakları kendim görüp öyle alırım :1:Aynı tepsi altıncı cadde de bugün 18.90sen ne kadara almıştın

Back