• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

canım gule gule kulan.çaycının aynısından bizde de var..hem de mor:))
guzel valla gayet memnunuz..fakat keske inox alsaymısız ..bir muddet sonra yuzeyi bir tuhaf oluyoır:S

canım gule gule kulan.çaycının aynısından bizde de var..hem de mor:))
guzel valla gayet memnunuz..fakat keske inox alsaymısız ..bir muddet sonra yuzeyi bir tuhaf oluyoır:S

ne güzel:) hadi ya ben de araştırmadım pek korkmaz iyidir deyip almıştım. belkide onu almam o zman başka bakarım acelesi yok kampanya görürsem alırım. teşekkür ederim yorumun için:38:

rica ederim canım...seni caydırmak da istemem..ama neden bizimki oyle oldu anlamadım
sanki boyle su lekeleri olmus gibi oldu yuzeyi:S
ben caycı almayı dusunmuyorum..ama alsam inox alırım herhalde ..

rica ederim canım...seni caydırmak da istemem..ama neden bizimki oyle oldu anlamadım
sanki boyle su lekeleri olmus gibi oldu yuzeyi:S
ben caycı almayı dusunmuyorum..ama alsam inox alırım herhalde ..

Bakalım daha iyi araştırırım o zaman. belki bende almam çaycı kuzenimde aldı sadece su ısıtıcı olarak kullanıyor şuan gerek yokmuş dedi bilmiyorum kararsızım.:35:

aynen canım..ben gerekli gormuyorum..zaten kettle da aldım..kuzeninin kullandıgı niyetle bile kullanamam onu:))
ben porselen demlikli normöal bir caydanlık tercih ediyorum..bence cok daha guzel tat olarak..
tabii zamanlama acısından caycılar işe cok yarıyor..
bakalım su an alma geregi duymuyorum ama ilerde belki de evklendikten sonra olabilir..bakacayiz:))

aynen canım..ben gerekli gormuyorum..zaten kettle da aldım..kuzeninin kullandıgı niyetle bile kullanamam onu:))
ben porselen demlikli normöal bir caydanlık tercih ediyorum..bence cok daha guzel tat olarak..
tabii zamanlama acısından caycılar işe cok yarıyor..
bakalım su an alma geregi duymuyorum ama ilerde belki de evklendikten sonra olabilir..bakacayiz:))

Şuan zaten 2 tane çaydanlığım var birde kahvaltı takımının kiyle 3 tane oluyor:53: almasam daha iyi belki yada senin demenle evlendikten sonra alınır.

Ayşegülcüm günaydınlar:3:
nasılsın tatlım.nasıl gidiyor hayat ve tabikii çeyizler?:9:

günaydın canım :8::)

iyiyim ama yorgunum bayram tatili çok güzeldi işe başlamak tam bir işkence tatilin tadı damağımda kaldı valla:25:
hayatımın her dönemi şuan çeyiz oldu zaten:) a101 den 2 katlı gri kurabiyelik mi ne denir ondan aldım birde paşabahçe saklama kabı aldım marketin birinden boyuda büyük baya. bukadarcık aldım sadece:1: kredi kartıma çok yüklendim çok alışveriş yaptım bu ay o yüzden durmam lazım artık. şuanda canım istemiyor zaten birşey almak. aklımda sadece korkmaz tombik cezve takımı var onu almak istiyorum sanki onu alınca eksikler biticek o kadar taktım kafaya yani:1: bi soru sordun uzattıkça uzattım bende:35:

günaydın canım :8::)

iyiyim ama yorgunum bayram tatili çok güzeldi işe başlamak tam bir işkence tatilin tadı damağımda kaldı valla:25:
hayatımın her dönemi şuan çeyiz oldu zaten:) a101 den 2 katlı gri kurabiyelik mi ne denir ondan aldım birde paşabahçe saklama kabı aldım marketin birinden boyuda büyük baya. bukadarcık aldım sadece:1: kredi kartıma çok yüklendim çok alışveriş yaptım bu ay o yüzden durmam lazım artık. şuanda canım istemiyor zaten birşey almak. aklımda sadece korkmaz tombik cezve takımı var onu almak istiyorum sanki onu alınca eksikler biticek o kadar taktım kafaya yani:1: bi soru sordun uzattıkça uzattım bende:35:

ne uzatması canım ya olur mu öyle şey:16:
sorma ya tatil bencede bi çırpıda bitttiiii:5:
hep böyle oluyo yaaaa:5:

bende girdiğim tüm marketlerden çeyizlik bakar oldum:9:
daha bi ay bile olmadı ben başlayalı aslında:1:
ama ben girdaba girdim galiba:1:
kredi kartlarım dumur durumda
hele o hisarlardan sonra:9:
18 tencerem oldu,abarttım galiba ben biraz:25:
pişman oldum nerdeyse:ssz:
amaaaaannnn sonucunda elbet birgün bi işe yarar diyorum:6:

tombik cezve seti hangisi canım merak ettim ben şimdi:1::1:

Son düzenleme:
ne uzatması canım ya olur mu öyle şey:16:
sorma ya tatil bencede bi çırpıda bitttiiii:5:
hep böyle oluyo yaaaa:5:

bende girdiğim tüm marketlerden çeyizlik bakar oldum:9:
daha bi ay bile olmadı ben başlayalı aslında:1:
ama ben girdaba girdim galiba:1:
kredi kartlarım dumur durumda
hele o hisarlardan sonra:9:
18 tencerem oldu,abarttım galiba ben biraz:25:
pişman oldum nerdeyse:ssz:
amaaaaannnn sonucunda elbet birgün bi işe yarar diyorum:6:

tombik cezve seti hangisi canım merak ettim ben şimdi:1::1:

benimde 8 ay oldu hiç durmadan devam ediyor valla ne zaman ara verebilicem bilmiyorum:1:
biliyorsun bende de tencere bol fazla tencere göz çıkarmaz:8: bide en son markafoniden aldığım tenceremin kapağı kırılmadan gelirse çok mutlu olucam
$Korkmaz-A1217-Tombik-Cezve-Takim_10033_1-600x600.jpg cezve de bu. mutfağım zaten yeterince renkli cezveyi de renkli istemiyorum. su ısıtıcım bıçak takımım çelik bide tombik tencerem ve çaydanlığım var korkmazdan takım gibi olur çok da sırıtmaz diye düşündüm.

benimde 8 ay oldu hiç durmadan devam ediyor valla ne zaman ara verebilicem bilmiyorum:1:
biliyorsun bende de tencere bol fazla tencere göz çıkarmaz:8: bide en son markafoniden aldığım tenceremin kapağı kırılmadan gelirse çok mutlu olucam
Eki Görüntüle 493505 cezve de bu. mutfağım zaten yeterince renkli cezveyi de renkli istemiyorum. su ısıtıcım bıçak takımım çelik bide tombik tencerem ve çaydanlığım var korkmazdan takım gibi olur çok da sırıtmaz diye düşündüm.

ben markafoniden birsürü paşabahçe ürünü aldım
bilmiyorum nasıl gelecekler:26:
korkuyorum açıkçası:5:

yok canım neden sırıtsın
hem korkmaz yapmışken seti tamamla gitsin bence
bende hisardan girdim,bıçağını fln da hep hisar alayım diyorum

ben markafoniden birsürü paşabahçe ürünü aldım
bilmiyorum nasıl gelecekler:26:
korkuyorum açıkçası:5:

yok canım neden sırıtsın
hem korkmaz yapmışken seti tamamla gitsin bence
bende hisardan girdim,bıçağını fln da hep hisar alayım diyorum

bazı arkadaşların sorunsuz geliyor canım inş. seninkiside sağlam gelir.
kredi kartı kesim tarihim geçsin alıcam inş.
bide benim bıçak takımım biev. avea 25 tl indirim çekim vardı 40 tl ye almıştım.

hepsi çok güzel güle güle sağlıklı günlerde kullanın:)
teşekkür ederim canım inş:)

bazı arkadaşların sorunsuz geliyor canım inş. seninkiside sağlam gelir.
kredi kartı kesim tarihim geçsin alıcam inş.
bide benim bıçak takımım biev. avea 25 tl indirim çekim vardı 40 tl ye almıştım.

inşAllah dediğin gibi olur canım ya
bugün yarın gelmesi lazım
inşAllah bi aksilik olmaz yaaa

inşAllah dediğin gibi olur canım ya
bugün yarın gelmesi lazım
inşAllah bi aksilik olmaz yaaa

inş. kargoda iki ürünüm kaldı bi mark. tencerelerim bide 6.caddeden ütüm ve yatak örtüm gelselerde bende kurtulsam:)
kampanyalara arkadaşın biri yazmış essede çok indirim varmış yorgun olmasam giderdim bende a101 e gitmekle yetinicem bugün yeni şeyler gelicekti.:37:

Canım senin korkmaz çaydanlıgın midi mi maxi mi?Bir de ne kadara aldın?Markafoni de var bende almayı düşünüyorm da

inş. kargoda iki ürünüm kaldı bi mark. tencerelerim bide 6.caddeden ütüm ve yatak örtüm gelselerde bende kurtulsam:)
kampanyalara arkadaşın biri yazmış essede çok indirim varmış yorgun olmasam giderdim bende a101 e gitmekle yetinicem bugün yeni şeyler gelicekti.:37:

a101 e ne geldiğini nereden öğreniyosunuz tatlım

benimkilerde yola çıkmış mail geldi şimdi
yurtiçi kargoyla geliyolar,sağlam gelirler inşAllah

Canım senin korkmaz çaydanlıgın midi mi maxi mi?Bir de ne kadara aldın?Markafoni de var bende almayı düşünüyorm da

Maxi canım büyük boy aldım ben. 76 tl ye aldım altıncı caddeden. markofonide ne kadar ?

a101 e ne geldiğini nereden öğreniyosunuz tatlım

benimkilerde yola çıkmış mail geldi şimdi
yurtiçi kargoyla geliyolar,sağlam gelirler inşAllah

canım a101 eve giderken yolumun üstünde kalıyor broşürlerine bakıyorum. benimkilerden daha ses yok bakalım ne zaman gelicek:35:

Back