ayşegül'ün çeyiz köşesi

teşekkür ederim canım sanki bunu alınca eksikleirm bitecekmiş gibi saldırdım

valla canım öyle düşünüp kendini kasma kampanyaları takip et buna ihtiyacım var diye düşündüğün şeyi al ben öyle yapıyorum çünkü

o kadar çok şeye ihtiyacım var kiiiii
nevresim porselenler havlular vs vs vs...
sadece tencere tava bittiiiiii

o kadar çok şeye ihtiyacım var kiiiii
nevresim porselenler havlular vs vs vs...
sadece tencere tava bittiiiiii

en azından bir kısmı bitirmişsin geri kalanda yavaş yavaş hallolur canım merak etme . arkadaşlar bir sürü sorun yaşıyor netten alışverişlerde inş biz de yaşamayız

kızlar sizce bu önlük nasıl çok hoşuma gitti mor yeşil de mutfak kombinime uygun ama sanki biraz fazla abartılımı şekli falan siz ne dersiniz? cevap veren olursa pazartesi cevaplarım

Son düzenleme:
en azından bir kısmı bitirmişsin geri kalanda yavaş yavaş hallolur canım merak etme . arkadaşlar bir sürü sorun yaşıyor netten alışverişlerde inş biz de yaşamayız

Ben de internetten alışverişe ara verecğim galiba
istediğim şeyler indirime girmiyor gibi sanki
ben porselenleri kışa bırakmak istiyorum
indirim olacağı kanısındayım da
sence ne yapmalı?
şuan havlu,nevresime mi yönelsem acaba?:44:

bu aralar doğru düzgün indirim bende görmüyorum . aslında görmemem daha iyi çünkü iznimde parasız olmak istemiyorum
gündelik yemek takımı alıcam bende aklımda heralde bende kışa alırım realde satılan gürallar var 24 parça 2 takım ondan alıcam
gördükçe havlu nevresim al canım indirimden nasıl olsa onların modası geçmez almadıysan yorgan bornoz battaniye vs. alabilirsin

hiç havlum yok
bornoz setimi aldım tatlım ben
bi saten deluxe nevresim,bi de uyku setim var
başka nevresimim de yok
ayın 15 indne itibaren alabilirim
diğer ayın maaşına da biraz borçlanayım diyorum
battaniye-havlu-nevresim den devam edeceğim ben galiba:44:
komik ama sanki alacaklarım bitmiş gibi geliyor

tekstil ürününün modasının geçiceğini zannetmiyorum başla bitir biran önce . bende şuanda tıkanmış durumdayım ne alıcağımı bilmiyorum

tekstil ürününün modasının geçiceğini zannetmiyorum başla bitir biran önce . bende şuanda tıkanmış durumdayım ne alıcağımı bilmiyorum

havlu alayım diyorum biraz,mutfak önlüğü seti ve nevresim
nevresimlerin hepsini saten deluxe almak istiyorum sen ne dersin?:44:
sadece misafirler için alacağım bir takım tek kişilik,bir takım çift kişiliği normal alacağım

porselenleri kışa bıraktım zaten direkt

bilmiyorum ki ne kaldı
mutfak ıvır zıvırları var birde;baharatlık,bıçak takımı gibi
gerçi daha çay takımı su takımı da almadım ben:44:
düşününce nasıl çıkıyo ama
para biriktireyim birazcık da diyorum
sen ne dersin ayşegül?
ben tecrübelisin nede olsa

valla canım ben her ay eksiklerimden bir şeyler tamamlamaya çalışıyorum ve bir tanede çeyrek altın alıyorum birikim olsun diye.
nevresim saten çok iyi değil diyorlar kayıyormuş falan bence pamuk saten al onu alanlar çok memnunmuş daha kullanmadığım için tam bilemiyorum benim bir tane pamuk saten var diğerleri pamuk sadece. bende bir tane tk yorgan ve bir tane tk nevresim aldım misafir için birde pikede aldım 1 tane misafir için annem kendi eksiğin bitti misafiri düşünüyorsun diyor

bu aldığımın çeyizle pek alakası yok ama genede ne alırsam buraya eklemek gibi bir takıntım oluştu limangodan 126 tl ye aldım böyle bir şeye ihtiyacım vardı inş. fazla vermemişimdir. kalitesi falan nasıl çok merak ediyorum

zaten ben de pamuk satenlerden bahsediyorum
3-4 olsun ama pamuk saten olsun diyorum yanlış mı düşünüyorum ki:44:
baktık az geliyo evlenince alırım bi iki tane de
yoksam param yetmez benim
misafire pamuk alırım,onlara pamuk saten ne gerek
battaniye lazım birdeee:44:
zor işler azizim

güle güle giy canım
markası ne ki?

valla canım hangisini beğeniyorsan onu al ben genelini pamuk aldım. zaten abartmaya lüzum yok evlendikten sonrada alınır ama gel sen bunu indirim görünce bize hatırlat ben battaniye olayını kapattım inş. en son nevresim dünyasından aldığım taç battaniyem gelmedi hala 1 haftayı geçti bakalım ne zaman gelicek. botun markası da camel mi ne yazıyor tam hatırlamıyorum güya 300 tl den inmiş pek inandırıcı gelmedi ama bot için normal para diye düşünüyorum beğenmezsem geri göndericem zaten

hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanırsın inşallah :)
amin inş. teşekkür ederim canım

camel markası iyidir canım,iyi yapmışsın bence almakla

evet sen nevresim fanısın baya baya
bende olmak isterdim ama henüz çok çok azlar

camel markası iyidir canım,iyi yapmışsın bence almakla

evet sen nevresim fanısın baya baya
bende olmak isterdim ama henüz çok çok azlar

teşekkür ederim canım içimi rahatlattın valla geldiğinde de inş beğenirim:)

seninde zamanla çoğalır merak etme benimkininde bu zamana gelmesi 9 ayda oldu senin eşyaların bizide geçer zamanla:)

teşekkür ederim canım içimi rahatlattın valla geldiğinde de inş beğenirim:)

seninde zamanla çoğalır merak etme benimkininde bu zamana gelmesi 9 ayda oldu senin eşyaların bizide geçer zamanla:)

benim başladığım daha 1.5 ay daha di mi ama
yok ya sizinkileirn maşAllahı var benim geçmem imkansız

canım benimde camel marka ayakkbım var ve emsallerine göre iyi bir markadır kaliteli o yüzden inşallah beğenirsin ve kullanırsın güle güle giy canım çok beğendim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…