• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

as. canım evet baya bir rastlaştık sonunda tanıştık:) ıvır zıvıra meraklıyım baya ama annem deliriyor bunları şimdi niye alıyorsun diye. sanki yarın evlenip gidicekmişim gibi:1:
niye cesaretin yok canım çalışıyorsan başla yavaş yavaş ben uzun bi süre eve vermek zorunda kaldım borç bitince aldığım ilk maaşla çeyize başladım valla ocaktan beri kimse tutamıyor beni:1: almak istediklerini kampanyada gördükçe bütçene göre al canım. herşeyden birer tane al örneğin nevresim battaniye vss. sonra elin açıldıkça üzerinden geçersin ben öyle yaptım hep. benim bidahi ayın maaşı neredeyse bitti:26: bir başla valla bakmışsın devamı gelmiş. bu arada nişan söz falan var mı?

var canım sözlüyüz biz:nazar:
30 hazirandan beri:nazar:

ne bileyim küçük parçalardan beyaz birşeyler almak istiyorum ama cesaret edemiyorum:18:
bide bende diğer ayın maaşından yedim de:1:
ooofffff:ssz:
sürekli almak olsa ve para hiç bitmese keşke:1:
sen de var mı söz nişan?

var canım sözlüyüz biz:nazar:
30 hazirandan beri:nazar:

ne bileyim küçük parçalardan beyaz birşeyler almak istiyorum ama cesaret edemiyorum:18:
bide bende diğer ayın maaşından yedim de:1:
ooofffff:ssz:
sürekli almak olsa ve para hiç bitmese keşke:1:
sen de var mı söz nişan?

Maşallah Allah Cc. devamını getirir inş:nazar: aynen parayı dert etmeden alabilme imkanı olsa keşke :) ama bunada şükür.

bende aday adayı bile yok alıyorum sürekli ama:1: benim şimdiden alma sebebim ailemin durumu iyi değil o yüzden alıyorum daha sonra çok sıkışmak istemiyorum .gönlüme sinen şeyler almak istedim ve şimdiye kadar iyi gitti:16:

$cache_500_1__i_2985558_OVX.jpg yeni bir tupperware daha 22 tl kargoyla 27 tl ye gelecek heralde. bu ara çok şey aldım kendimi durdurmam lazım:52:

Maşallah Allah Cc. devamını getirir inş:nazar: aynen parayı dert etmeden alabilme imkanı olsa keşke :) ama bunada şükür.

bende aday adayı bile yok alıyorum sürekli ama:1: benim şimdiden alma sebebim ailemin durumu iyi değil o yüzden alıyorum daha sonra çok sıkışmak istemiyorum .gönlüme sinen şeyler almak istedim ve şimdiye kadar iyi gitti:16:

en iyisini yapmışsın canım
neyin ne zaman çıkacağı hiç belli olmuyo hayatta
hem bu kadar keyifli bi işi uzun bi süreye yaymış olursun:31:

Eki Görüntüle 489584 yeni bir tupperware daha 22 tl kargoyla 27 tl ye gelecek heralde. bu ara çok şey aldım kendimi durdurmam lazım:52:

tupperlara ben başlamadım daha hiç
sence alınmalı mı canım ya?
alınmalıysa ne alınmalı ki?:28:

Eki Görüntüle 489584 yeni bir tupperware daha 22 tl kargoyla 27 tl ye gelecek heralde. bu ara çok şey aldım kendimi durdurmam lazım:52:

dediğin gibi kısmet bu işler belki bakmışsın yarına karşıma biri çıkmış:1::4:
bende tupperların ilkini dün 2.sinide bugün aldım . normalde bende almayı düşünmüyordum öven çok oldu birde iş yerinde de kullanan biri var baya övdüler.
açıklamalarını okuyarak alıyorum canım boyutlarının küçük olmamasına dikkat ediyorum. aldıklarımın ikiside hem buzdolabında sebze meyve vs. hemde dışarda kek börek vs. saklanabiliyormuş. burda alan çok kimin ne aldığını inceliyorum öyle alıyorum. yoksa benimde fikrim yoktu:42:

dediğin gibi kısmet bu işler belki bakmışsın yarına karşıma biri çıkmış:1::4:
bende tupperların ilkini dün 2.sinide bugün aldım . normalde bende almayı düşünmüyordum öven çok oldu birde iş yerinde de kullanan biri var baya övdüler.
açıklamalarını okuyarak alıyorum canım boyutlarının küçük olmamasına dikkat ediyorum. aldıklarımın ikiside hem buzdolabında sebze meyve vs. hemde dışarda kek börek vs. saklanabiliyormuş. burda alan çok kimin ne aldığını inceliyorum öyle alıyorum. yoksa benimde fikrim yoktu:42:

bende cam mı almalı tupper mı bilemiyorum hiç
herkes tavsiye ediyo araştırmak gerek galiba biraz

bende cam mı almalı tupper mı bilemiyorum hiç
herkes tavsiye ediyo araştırmak gerek galiba biraz

canım ben camda alıcam tupper de karma yapıcam yani:) ama tupper bi kaç tane daha alıcam daha almıycam .

güle güle kullan canım..benim tupper duruyor daha almayabilirimde bakalım artık :))

canım ben bunları 2 taksitle aldım fiyat oynamıyordu beni çok sarsmıycağını düşündüğüm içinde aldım. bakalım inş. söylendiği gibi kullanışlı bir şey çıkar

canım ben camda alıcam tupper de karma yapıcam yani:) ama tupper bi kaç tane daha alıcam daha almıycam .

canım ben bunları 2 taksitle aldım fiyat oynamıyordu beni çok sarsmıycağını düşündüğüm içinde aldım. bakalım inş. söylendiği gibi kullanışlı bir şey çıkar

bende öyle yapacam galiba
bana cam ne olursa olsun daha sağlıklı gibi geliyo zaten

$DSD.jpg $8697521732903_0_304x424.jpg son markafoni siparişim. inş tencerenin kapağı kırılmadan gelir . ev tencere doldu taştı kendimi durdurabilirsem daha birşey almamam lazım

Eki Görüntüle 490701 Eki Görüntüle 490702 son markafoni siparişim. inş tencerenin kapağı kırılmadan gelir . ev tencere doldu taştı kendimi durdurabilirsem daha birşey almamam lazım

herkesinde takıldığı birşeyelr var:9:
sende tencere meraklısısın galiba:9:
kimide nevresim alıyo ya durmadan:9:
ben daha birincilerini alamadım,zamanla neye takıntım var analrız artık:1:
renklerine ve desenlerine bayıldım canım:nazar:

herkesinde takıldığı birşeyelr var:9:
sende tencere meraklısısın galiba:9:
kimide nevresim alıyo ya durmadan:9:
ben daha birincilerini alamadım,zamanla neye takıntım var analrız artık:1:
renklerine ve desenlerine bayıldım canım:nazar:

valla farkında olmadan bağımlısı oldum galiba :1: 5 li çelik tencere 3 lü güveç çelik tencere 5 li döküm tencere 1 tane yumurta sahanı 1 tane tefal tava şimdide bunlar:1:: renkleri için aldım bende yoksa almazdım mutfağı mor yeşil yapmaya çalışıyorum ya uyumlu olur diye düşündüm. birde 3lü çelik sahan alayım diyorum ama daha karar veremedim sence alayım mı? :52

güle güle kullan canım çok güzeller ,)

teşekkür ederim canım:)

kızlar bi kaç küçük haberim var
$cache_500_1__i_2985558_OVX.jpg satıcı aldığım bu ürünin 2 lt küsür olanını temin edememiş onun yerine $cache_500_1__i_2829590_XTY.jpg 1 lt olanla birlikte bu 3 lüyü 5 tl daha vererek aldım. bide bu aksamadan ötürü bir hediye göndericekmiş. inş. işe yarar bir şey gönderir:1:

+

$burakzuccaciye212447.jpg çaycımı seviyordum ama geçenlerde aynı modelin morunu görünce çok beğendim bunuda bugün bizim depoculara sattım en kısa zamanda moru benim olacak inş. $productimage-picture-korkmaz-demkolik-elektrikli-caydanlik-a359-123.jpg :16:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 491577 satıcı aldığım bu ürünin 2 lt küsür olanını temin edememiş onun yerine Eki Görüntüle 491579 1 lt olanla birlikte bu 3 lüyü 5 tl daha vererek aldım. bide bu aksamadan ötürü bir hediye göndericekmiş. inş. işe yarar bir şey gönderir:1:

+

Eki Görüntüle 491583 çaycımı seviyordum ama geçenlerde aynı modelin morunu görünce çok beğendim bunuda bugün bizim depoculara sattım en kısa zamanda moru benim olacak inş.Eki Görüntüle 491592 :16:

süper canım çok sevindim senin adına ;)

valla farkında olmadan bağımlısı oldum galiba :1: 5 li çelik tencere 3 lü güveç çelik tencere 5 li döküm tencere 1 tane yumurta sahanı 1 tane tefal tava şimdide bunlar:1:: renkleri için aldım bende yoksa almazdım mutfağı mor yeşil yapmaya çalışıyorum ya uyumlu olur diye düşündüm. birde 3lü çelik sahan alayım diyorum ama daha karar veremedim sence alayım mı? :52

teşekkür ederim canım:)

ben aldım canım valla
daha doğrusu çeyiz setinin içinde vardı
ama ayrı olarak alsam alır mıydım bilemiyorum açıkçası

bende kırmızı siyah beyaz ve çelik döşemek istiyorum mutfağımı
daha modern çizgiler olsun istiyorum,inşAllah olur:31:

Eki Görüntüle 491577 satıcı aldığım bu ürünin 2 lt küsür olanını temin edememiş onun yerine Eki Görüntüle 491579 1 lt olanla birlikte bu 3 lüyü 5 tl daha vererek aldım. bide bu aksamadan ötürü bir hediye göndericekmiş. inş. işe yarar bir şey gönderir:1:

+

Eki Görüntüle 491583 çaycımı seviyordum ama geçenlerde aynı modelin morunu görünce çok beğendim bunuda bugün bizim depoculara sattım en kısa zamanda moru benim olacak inş.Eki Görüntüle 491592 :16:

inşallah güzel şeyler gelir canım

morunu da sevdim bu arada
güle güle kullan:6:

ben aldım canım valla
daha doğrusu çeyiz setinin içinde vardı
ama ayrı olarak alsam alır mıydım bilemiyorum açıkçası

bende kırmızı siyah beyaz ve çelik döşemek istiyorum mutfağımı
daha modern çizgiler olsun istiyorum,inşAllah olur:31:

inşallah güzel şeyler gelir canım

morunu da sevdim bu arada
güle güle kullan:6:

Bende o çelik sahanları gerçekten çok ucuza bulmazsam almayı düşünmüyorum ama benim işim belli olmaz:37:

aldıklarıma baktım mor yeşil pembe olmuş mutfağım rengarek aslında tam istediğim gibi:16: tabi metal rengide olucak bol bol cezvem bıçak setim su ısıtıcım vss. bakalım ilerleyen zamanlarda neler olucak:35:

Back