- 30 Kasım 2019
- 11.810
- 37.426
Eksik değil de olanı görmezden geliyorsunuz bence.Biliyorum en önemli şey eksikti
Genel olarak çok ilgiliydi çünkü. Sonra yakınlaşmalar olunca aklı hep o yönde oldu. En sonunda da değer vermedi
Hanımefendi anlıyorum, şu ülkede kaç kişi vardır ki ailesi ile sorun yaşamayan mükemmel hayatı olan ? Evet ailenizin tabirleri kötü ama herkes bir şekilde yaşıyor bunu. Bu sözleri de olayı basite indirgemek için değil, kendimize merhem olabildiğimizi göstermek için yazıyorum. Yoksa insan ayağa kalkmak için hep başkasını beklediğinde, bu sevgili eş her ne olursa olsun, insan oğlu çiğ süt emmiş destek vermediği zaman, kişiye daha büyük yıkım oluyor.Etrafındaki herkes senden nefret ediyorum derse bu en yakını ailesi olunca o işler maalesefki öyle olmuyor. İnsan evine geldiğinde huzur bulmak ister hem kavga gürültü hakaret değil. Ailevi sıkıntılarım işimi etkiledi ve benim tek istediğim birinin ki en yakınım sevgilim . Sevgili sevmek aşk diğer insanlardan onu ayıran şeyler bunlar. Aşık olduğum ya da olduğun kişiden destek beklemek
İnşallah iş değiştirip farklı bir çevreye giriyorum. İnşallah bana iyi gelir inşallahHanımefendi anlıyorum, şu ülkede kaç kişi vardır ki ailesi ile sorun yaşamayan mükemmel hayatı olan ? Evet ailenizin tabirleri kötü ama herkes bir şekilde yaşıyor bunu. Bu sözleri de olayı basite indirgemek için değil, kendimize merhem olabildiğimizi göstermek için yazıyorum. Yoksa insan ayağa kalkmak için hep başkasını beklediğinde, bu sevgili eş her ne olursa olsun, insan oğlu çiğ süt emmiş destek vermediği zaman, kişiye daha büyük yıkım oluyor.
Ne olursa olsun önce kendimiz yaralarımızı saralım demek istiyorum. Ki yıllarca yaptım ben de bunu tek başıma. Eşimle tanışana kadar.. Doğru kişi hayatınıza girdiğinde zaten siz kendinizi iyileştirirken, daha siz beklemeden destek olacak zaten..
İyi geleceğine inanın, iyi gelecek görürsünüz. Çevre değişimi yeni arkadaşlar hepsi kafanızı dağıtacak, paylaşımlarınız değişecek..İnşallah iş değiştirip farklı bir çevreye giriyorum. İnşallah bana iyi gelir inşallah
O zaman sevgilinin gönül alması çabalama seviyesi bu kadar ve bu değişmez. Evlenseniz de aynı bu şekilde olur. Bu sözleri söyleyip hala umursamaz davranıyorsa baştan ilişkinizi gözden geçirmenizde fayda var. Zamana bırakmanızda bence de fayda var. İşinizi değiştirip düzeninizi oturttugunuzda , ailenizle ilgili problemlerinizi cozdugunuzde daha sağlıklı düşünürsünüz. Bazen yaranin iyileşmesi için zaman gerekir. Bazen de orası kangren olmuştur gerekirse kesip atmak gerekir.Daha açık bir şekilde anlattım. Sana anlatamadığım şeyler Çar iyi değilim mutsuzum dedim ağlıyordum bunları söylerken. İşimi değiştiriyorum ailemle daha az görüşeceğim saatlerde çalışıcam dedim .değersiz hissediyorum hep dedim. Bir tane daha değersizlik kaldıramam hele sendelemiş hiç kaldıramam ağır bana dedim. Seni çok seviyorum ve yanında mutluyum dedim ama değersiz hissediyorum dedim. Zmana bırakalım aklın başına gelsin dedi o kadar
İnşallahİyi geleceğine inanın, iyi gelecek görürsünüz. Çevre değişimi yeni arkadaşlar hepsi kafanızı dağıtacak, paylaşımlarınız değişecek..
En önemlisi kendi değerinizi önce kendiniz bilin. Kendinizi mutlu edecek şeyleri önce siz yapın. Kimseden beklemeden siz verin istediklerinizi.
O zaman hayatınıza yeni giren insanlar da ona göre davranıyor emin olun. Siz kendinize ne kadar değer verirseniz, karşıdakiler de o kadar değer verir. Her şey güzel olsun bundan sonra sizin için inşallah
Ayrıldık şuan . Zamana bırakmanın anlamı bu değil midir? Yazmaz etmez sormaz hayatına devam eder . Gün olur da ben herşeyi tek başıma hallettiğimde onu işter miyim yanımda? Bunun farkında değil mi? Zamana bırakmak ayrılmak demektir benim içinO zaman sevgilinin gönül alması çabalama seviyesi bu kadar ve bu değişmez. Evlenseniz de aynı bu şekilde olur. Bu sözleri söyleyip hala umursamaz davranıyorsa baştan ilişkinizi gözden geçirmenizde fayda var. Zamana bırakmanızda bence de fayda var. İşinizi değiştirip düzeninizi oturttugunuzda , ailenizle ilgili problemlerinizi cozdugunuzde daha sağlıklı düşünürsünüz. Bazen yaranin iyileşmesi için zaman gerekir. Bazen de orası kangren olmuştur gerekirse kesip atmak gerekir.
Büyük bunalimlarin arkasından güzel günlerin geleceğine inanan birisiyim. Belki de bu yaşadığınız sıkıntılar sizi daha doğru kararlar almaya yöneltecektir. Birgün arkaya dönüp iyi ki... diyebileceğiniz kararlar almanız dileğiyle..
Haklısın bir anlamda öyle. En azından sana manevi destek olabilirdi , hakkında hayırlısı olsun inşallah..Ayrıldık şuan . Zamana bırakmanın anlamı bu değil midir? Yazmaz etmez sormaz hayatına devam eder . Gün olur da ben herşeyi tek başıma hallettiğimde onu işter miyim yanımda? Bunun farkında değil mi? Zamana bırakmak ayrılmak demektir benim için
Aminİyi geleceğine inanın, iyi gelecek görürsünüz. Çevre değişimi yeni arkadaşlar hepsi kafanızı dağıtacak, paylaşımlarınız değişecek..
En önemlisi kendi değerinizi önce kendiniz bilin. Kendinizi mutlu edecek şeyleri önce siz yapın. Kimseden beklemeden siz verin istediklerinizi.
O zaman hayatınıza yeni giren insanlar da ona göre davranıyor emin olun. Siz kendinize ne kadar değer verirseniz, karşıdakiler de kadar değer verir. Her şey güzel olsun bundan sonra sizin için inşallah
En kırıldığımda o zaten. Şuan kendimi en kötüsüne hazırlıyorum ama onu cidden çok seviyorumHaklısın bir anlamda öyle. En azından sana manevi destek olabilirdi , hakkında hayırlısı olsun inşallah..
En kırıldığımda o zaten. Şuan kendimi en kötüsüne hazırlıyorum ama onu cidden çok seviyorumHaklısın bir anlamda öyle. En azından sana manevi destek olabilirdi , hakkında hayırlısı olsun inşallah..
Hiç bir zman mıymıy olmadım aksine hep kendim yaparım kendim ederim dedim herşeyde.Dünden razı veya değil ama belli ki bu triplerinizden bıkmış. İlk defa olan bir şeye benzemiyor çünkü. Kimse de sürekli böyle mıymıy birini pışpışlamak istemez.
E heralde ayrilmak demek baskasini bulamazsa diye seni yedekte tutuyor işte ayan beyan ortadaAyrıldık şuan . Zamana bırakmanın anlamı bu değil midir? Yazmaz etmez sormaz hayatına devam eder . Gün olur da ben herşeyi tek başıma hallettiğimde onu işter miyim yanımda? Bunun farkında değil mi? Zamana bırakmak ayrılmak demektir benim için
Yok aramıyorum beklicem sabırlaÇok üstüne gidiyorsun bence
Bir kadın çekilmeyi bilmeli
Sürekli yok kırgın uyumayalım yok şöyle böyle adamı sıkarsın
Bu saatten sonra bari arama artık ondan bekle
Seviyorsa döner zaten
Bazı şeyleri söylemek ne kadar kolay ama bu sefer tecrübeliyim ve kendimi en kötüye hazırladım inşallah devam ettirebilirimE heralde ayrilmak demek baskasini bulamazsa diye seni yedekte tutuyor işte ayan beyan ortada
Bilmiyorum hayatınız nasıl ama aileniz dahil size gelip sizden nefret ediyorum deyip hem evden kovuyorlarsa hem de evden gitmek isteyince dize hayatı zindan ediyorlarsa ya da yalnız olduğunuzu iliklerinize kadar hissediyorsanız herşey üst üste gelmişken arkadaşınız sırtınızdan vurmuşken bu hayatta tek başınızayken kimseniz yokken her gece ağlıyorken sürekli mutsuzlen insanlara bir adım atmak isterken size tekme olarak geri dnüyorken benim hayatta aşık olduğum dediğiniz adamdan manevi destek beklemez msiniz? Sadece soruyorum. Sevdiğiniz adamı sevginizi sonsuza kadar sunabiliyorlar odan manevi destek beklemez misiniz?Allah aşkına bırakın şu adamları hayatınıza bakın ya. İyi misin demesini isterim diyorsun ya sen kendi meseleni kendi içinde halledemeyecek kadar güçsüz bi insan mısın ondan yardım dileniyorsun? Sen kendini değerli görmüyor musun da ilgi bekliyor ilgi dileniyorsun! Yapmayın şunu kendinize yahu. Sonra bu adamlar niye böyle. Güçlü kadın olun azıcık ya azıcık. Bak hayatına konu sahibi sen ona bu kadar mı muhtaçsın bırak giden gitsin. Azıcık kendinize değer verin azıcık şu adamlarsız yapabilin lütfen !