Ayrılmaya dünden razı gibi lütfen akıl verin

Değersiz hissettiginiz için ayrılarak blöf yapıp sevgilinizin size yalvarıp gönlünüzü almanızı istiyormuşsunuz gibi düşündüm yazdiklarinizdan. Yaşadığıniz sıkıntılarin acısını sevgilinizden çıkarmaya kalkarsanız bu ancak size zarar verir. Hayatta herkes yani anne, baba, eş , dost insana kazık atabilir, insanlardan değer , sevgi beklemeyin. Öncelikle siz kendinize sevgi ve saygı gösterin gerisi zaten zamanla gelecektir. Sevgilinizin suçu olmadan sudan bir sebeple ayrılmanız ileride de daha büyük sorunlarda pes edeceğinizi sevgilinize göstermiş olursunuz. İlişkide sürekli ayrılalım demek ilişkiye zarar verir ve sık sık ayrılalım diyenler muhakkak günün birinde ayrılma olasılıkları yükseliyor. Bunu bana avukat bir yakınım söylemişti. Tecrübeyle sabittir.

Hiçbir psikoloğun bu cümleleri kuracağını düşünmüyorum. Gerçek bir psikoloğa gittiğinize emin misiniz?
Memnun kalmadım ondan zaten esneyip durdu ve ben konuştukça tepkisi değişip şaşırıyordu hem ah ah diyordu.

Ama ben çok mutluydum. Ya ilk defa gelecek hayali kurdum ama olmadı herşryin hayırlısı tabi ama insan yine de ya o kadar mı çok bıktı benden diyor. Asla alanlarına karışmadım herşeyi yapıyordu asla ne kısıtlardım ne darlardım olmadı…
Tek başına kuruyormuşsunuz demek ki o hayalleri. Bazen istediklerimiz olmaz. Duygularımız karşılık bulmaz.

Değersiz hissettiginiz için ayrılarak blöf yapıp sevgilinizin size yalvarıp gönlünüzü almanızı istiyormuşsunuz gibi düşündüm yazdiklarinizdan. Yaşadığıniz sıkıntılarin acısını sevgilinizden çıkarmaya kalkarsanız bu ancak size zarar verir. Hayatta herkes yani anne, baba, eş , dost insana kazık atabilir, insanlardan değer , sevgi beklemeyin. Öncelikle siz kendinize sevgi ve saygı gösterin gerisi zaten zamanla gelecektir. Sevgilinizin suçu olmadan sudan bir sebeple ayrılmanız ileride de daha büyük sorunlarda pes edeceğinizi sevgilinize göstermiş olursunuz. İlişkide sürekli ayrılalım demek ilişkiye zarar verir ve sık sık ayrılalım diyenler muhakkak günün birinde ayrılma olasılıkları yükseliyor. Bunu bana avukat bir yakınım söylemişti. Tecrübeyle sabittir.
Blöf değildi sadece yanımda olmasını istiyordum. Durumun ciddiyetini anlamasını istiyordum. Herşeyle baş edebilirim ama değersizlik baş edemem. Kendimi yeterince değersiz hissediyorum zaten . Elini tuttuğum adamın destek olmasını istedim sadece o kadar ve bu hafta kaç kere arayıp iyi misin neden ilgisizsin öyle hissediyorum dedim.

Evet ama insan en azından bir kişi istiyor yanında. Kendimi çok değersiz hissediyorum ve tek başımayım keşke sevdiğim elimi tutsaydı alabilseydik onun gücüyle herşeyi
İnsan kendi kendine yetebilir ve tüm sorunları kendi kendine aşabilir. Bu güç hepimizde var. Sadece bunun farkına varmak gerekir. Tabi ki insanın yanında bir kişi olması -eğer o kişi doğru kişiyse- güzel bir şey, destek olur vs. Ama yoksa da her şeyi kendimiz halledebiliriz buna inanın..

Evet ama insan en azından bir kişi istiyor yanında. Kendimi çok değersiz hissediyorum ve tek başımayım keşke sevdiğim elimi tutsaydı alabilseydik onun gücüyle herşeyi
Zamanında yirmili yaşlarımın başında bende böyle saçma düşünürdüm biri olsun hayatımda onunla güçlü şekilde ilerleyeyim ondan güç bulayım diye. Şimdi yirmili yaşlarının tam sonundayım eğer ben güçlü değilsem kendimi sevmiyorsam kendime saygım yoksa kimse tarafından bunlar bana verilmeyecek düşüncesindeyim. Birinin kurtarıcın olmasını bekleme kendin kurtarıcın ol. Kısa süre önce nişan atmış biri olarak yolda kendini yaslayabileceğin değil yolda beraber yürüyebileceğin insanla yola çık.

İnsan kendi kendine yetebilir ve tüm sorunları kendi kendine aşabilir. Bu güç hepimizde var. Sadece bunun farkına varmak gerekir. Tabi ki insanın yanında bir kişi olması -eğer o kişi doğru kişiyse- güzel bir şey, destek olur vs. Ama yoksa da her şeyi kendimiz halledebiliriz buna inanın..
Etrafındaki herkes senden nefret ediyorum derse bu en yakını ailesi olunca o işler maalesefki öyle olmuyor. İnsan evine geldiğinde huzur bulmak ister hem kavga gürültü hakaret değil. Ailevi sıkıntılarım işimi etkiledi ve benim tek istediğim birinin ki en yakınım sevgilim . Sevgili sevmek aşk diğer insanlardan onu ayıran şeyler bunlar. Aşık olduğum ya da olduğun kişiden destek beklemek

Çok güzel giden bir ilişkim var her şey çok ama çok güzeldi. Ama tek ve en büyük sorun tartışma sonrası erkek arkadaşımın bunu görmezden gelmediydi. Kırgın uyumayalım dememe ve sorunları hemen halledelim dememe rağmen hiç bir zman dediğime uymadı. Haklı olduğum halde hep kırgın uydum gönlümü hiç almıyordu. Bu aralar psikolojik olarak iyi değilim sürekli ağlıyorum ve mutsuzum hem ailevi hem iş ortamımda hem de ilişkimde son tartışmadan bu yana kendimi değersiz hissediyorum. Aile i sorunlarımı çözemedim için işimi değiştiriyorum . İş ortamımızda sorunlar ailevi kaynaklı olduğu için orayı bırakıyorum. Ve en önemlisi dün sevgili arayıp ayrılmak istediğimi söyledim . Telefonda ağlayarak değersiz hissediyorum dedim. Seni seviyorum ve seninle çok mutluyum dedim. Hayatımı değiştiriyorum ve değersiz hissettiren kimseyi istemiyorum yeterince değersiz hissediyorum dedim ve ayrılmak istediğimi söyledim. Ben hayır olmaz seni seviyorum destek olucam sana demesini beklerken o bana şuan aklın başında deil o zaman konuşuruz bu konutunda zamana bırakalım dedi ve telefonu kapattık. Dünden beri ağlıyorum herşey çok güzeldi neden böyle. Zamana bırakalım deyip instadan story atıp bana gizlemiş. Dünden razı mıydı ?
Böyle erkekler genelde aldatıyor. Başkalarıyla konuşmaya flört dönemine giriyorlar. Aynısını yaşadım. Sonunda aldatılmış olduğumu öğrendim. O yüzden ağlamayın ve ya kendinizi kötü hissetmiş olmayın. Bırakın gitsin. Emin ol hayatından çıkınca rahata ermiş oluyorsun. Seni her gün üzen rahatsız hissettiren bu adam. Hayatınızdan çıkarın. Ağlayarak ve ya yalvararak sakın ama sakın kendinizi küçük düşürmeyin. Erkek o zaman 'ah bu benden vazgeçemez ben istediğimi yaparım' düşüncesi kafasında yer ediniyor. Bırakın gitsin. Sizin için en iyisi bu olur

Çok arıyor musunuz böyle ilişkileri? Daha bu aşamadayken gümbür gümbür olmayan adamı napayım? Olurda evliliğe varırsa zaten duruluyorlar.

Benim eşimden pay biçerek, normalde ağır, sert mizaçlı birisidir ama, beni tav edene kadar bildiğin şapşik birseydi :-) Evlendik, dillendirmez ama sessizcede olsa jestleri olur. Ağır ağabey modunda ama, yapacağından geri kalmaz.

Daha baştan sizi değersiz hissettiren kişilerden uzak durun. Bu kadar bağlanmak kendinize saygısızlık. Sevin ama, ne o öyle "Beni kırdın Özür dilerim" modları?

Erkek mi tükendi? Beni, benden fazla sevecek, düşünecek erkeğe okey veririm. Gerisinin yolu açık olsun.

Böyle erkekler genelde aldatıyor. Başkalarıyla konuşmaya flört dönemine giriyorlar. Aynısını yaşadım. Sonunda aldatılmış olduğumu öğrendim. O yüzden ağlamayın ve ya kendinizi kötü hissetmiş olmayın. Bırakın gitsin. Emin ol hayatından çıkınca rahata ermiş oluyorsun. Seni her gün üzen rahatsız hissettiren bu adam. Hayatınızdan çıkarın. Ağlayarak ve ya yalvararak sakın ama sakın kendinizi küçük düşürmeyin. Erkek o zaman 'ah bu benden vazgeçemez ben istediğimi yaparım' düşüncesi kafasında yer ediniyor. Bırakın gitsin. Sizin için en iyisi bu olur
İnşallah

Çok arıyor musunuz böyle ilişkileri? Daha bu aşamadayken gümbür gümbür olmayan adamı napayım? Olurda evliliğe varırsa zaten duruluyorlar.

Benim eşimden pay biçerek, normalde ağır, sert mizaçlı birisidir ama, beni tav edene kadar bildiğin şapşik birseydi :-) Evlendik, dillendirmez ama sessizcede olsa jestleri olur. Ağır ağabey modunda ama, yapacağından geri kalmaz.

Daha baştan sizi değersiz hissettiren kişilerden uzak durun. Bu kadar bağlanmak kendinize saygısızlık. Sevin ama, ne o öyle "Beni kırdın Özür dilerim" modları?

Erkek mi tükendi? Beni, benden fazla sevecek, düşünecek erkeğe okey veririm. Gerisinin yolu açık olsun.
Bende öyle düşünüyorum keşke değer vermekten geri kaçmayan biri olsaydı

Ay sacimi basimi yolacagim. Bu sevgi tam olarak nerede? Ben yazdiklarini okudum ve oyle bir sevgi goremedim. Siz nerede gordunuz bu sevgiyi?
Genel olarak çok ilgiliydi çünkü. Sonra yakınlaşmalar olunca aklı hep o yönde oldu. En sonunda da değer vermedi

Blöf değildi sadece yanımda olmasını istiyordum. Durumun ciddiyetini anlamasını istiyordum. Herşeyle baş edebilirim ama değersizlik baş edemem. Kendimi yeterince değersiz hissediyorum zaten . Elini tuttuğum adamın destek olmasını istedim sadece o kadar ve bu hafta kaç kere arayıp iyi misin neden ilgisizsin öyle hissediyorum dedim.
Farkındaysanız sevgilinizden beklentileriniz var ve onunla açık açık konuşup sorunlarınızı yüz yüze net bir şekilde anlatmak yerine ayrılma kararı alarak ya da neden ilgisizsin diyerek sorunlarınızı çözmeye çözmeye çalışıyorsunuz. Gerçekten bunalımda olabilirsiniz, haklı da olabilirsiniz ama problemlerinizi kaçarak, ve net konuşmadan cozemezsiniz.

Erkeğe bir kadın neden ilgisizsin der. Erkek bu lafın arkasında dağ gibi bir sorun olduğunu anlamaz. Bunu sadece kadınlar anlar. Onlar düzdür. Daha açık ve net olmalısınız.

Farkındaysanız sevgilinizden beklentileriniz var ve onunla açık açık konuşup sorunlarınızı yüz yüze net bir şekilde anlatmak yerine ayrılma kararı alarak ya da neden ilgisizsin diyerek sorunlarınızı çözmeye çözmeye çalışıyorsunuz. Gerçekten bunalımda olabilirsiniz, haklı da olabilirsiniz ama problemlerinizi kaçarak, ve net konuşmadan cozemezsiniz.

Erkeğe bir kadın neden ilgisizsin der. Erkek bu lafın arkasında dağ gibi bir sorun olduğunu anlamaz. Bunu sadece kadınlar anlar. Onlar düzdür. Daha açık ve net olmalısınız.
Daha açık bir şekilde anlattım. Sana anlatamadığım şeyler Çar iyi değilim mutsuzum dedim ağlıyordum bunları söylerken. İşimi değiştiriyorum ailemle daha az görüşeceğim saatlerde çalışıcam dedim .değersiz hissediyorum hep dedim. Bir tane daha değersizlik kaldıramam hele sendelemiş hiç kaldıramam ağır bana dedim. Seni çok seviyorum ve yanında mutluyum dedim ama değersiz hissediyorum dedim. Zmana bırakalım aklın başına gelsin dedi o kadar

X