yok çete değil yalan dedektörü uzmanlarıyız.şip diye buluyoruzçete resmen yahahahahah
acil yeni konu açmam lazım siz eğlenemiyorsunuzyok çete değil yalan dedektörü uzmanlarıyız.şip diye buluyoruz
çok önemseme ama kendini bu kadar hem de başkasının konusunda jameya. İstiyorsan yeni konu açlena eksik ama, msjlarımı buraya da dökmeliydi
yalana yatkın olduğunu kabul ediyorsun yani.insanın kendini tanıması iyi bir şeyacil yeni konu açmam lazım siz eğlenemiyorsunuz
nsen öyle diyorsan doğrudur fkdfkdkfkyalana yatkın olduğunu kabul ediyorsun yani.insanın kendini tanıması iyi bir şey
özlemişsinçok önemseme ama kendini bu kadar hem de başkasının konusunda jameya. İstiyorsan yeni konu aç
yeni konu açsana kız seni gömmelere doyamıyorumnsen öyle diyorsan doğrudur fkdfkdkfk
farkındayım evet de şuan açasım yokyeni konu açsana kız seni gömmelere doyamıyorum
Mevzu yok diyorsunfarkındayım evet de şuan açasım yok
belki eski eşimden neden ayrıldığımın konusunu açabilirim baya gömmek için sebebin olur :))yeni konu açsana kız seni gömmelere doyamıyorum
e az sakin bir zaman geçireyim kfgkkfkMevzu yok diyorsun
Hadi ya kusurlu taraf sensin o zamanbelki eski eşimden neden ayrıldığımın konusunu açabilirim baya gömmek için sebebin olur :))
ondan değil, sen gömmek için illa bir sebep bulursun diye :)Hadi ya kusurlu taraf sensin o zaman
sen de doymuyorsun ki dayağaondan değil, sen gömmek için illa bir sebep bulursun diye :)
ben şiddet sevmemsen de doymuyorsun ki dayağa
anlamadın. benim seni gömmemi kastetmiştim. neyse milletin konusunu sabote etme jameya rol çalma. istiyorsan yeni konu aç bulursun senben şiddet sevmem
sen ne kadar eğleniyorsan bende o kadar eğleniyorum diyelim :) bence de sabote etmeyelim yaanlamadın. benim seni gömmemi kastetmiştim. neyse milletin konusunu sabote etme jameya rol çalma. istiyorsan yeni konu aç bulursun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?