Baştaki yazdıklarınız nerede? Sonradan anlattıklarınız nerede? Nedense bu hep yapılıyor.kadın diyor eşimle şahane bir ilişkimiz var, beni sevdiğinden eminim cart curt sonra neler neler anlatılıyor.eee sürekli merak edilmiyormuşsunuz işte.o kadar seviyorsanız bence biraz daha çözmeye çalışın.belli ki daha hazır değilsiniz.10 aylık bir ilişkim var. Çok sevdiğim, çok beğendiğim biri ile beraberim.
Sevildiğimi hissettiğim, sürekli merak edildiğim bir ilişki ama aşamadığım bazı problemler var.
Mesela ilişkideki problemleri konuşamıyoruz. Kendisi hiç ama hiçbir şeyi sorun etmediği için benden de aynı tavrı bekliyor sanırım.
Seni değiştirmeye çalışmıyorum, sorunu söyleyip seni üzmektense kabul edip devam ediyorum diyor. Ama ben öyle biri değilim.
Çok yoğun çalışıyor diye gün içinde yazmıyorum, akşam da erkek arkadaşlarıyla olursa yine rahatsız etmek için yazmıyorum. O yazarsa cevap veriyorum ararsa açıyorum. Ki mulaka en kötü 2 saatte 1 beni yoklardı. Şimdi o süreler 4-5 saate çıktı.
Dün akşam otururken hiç mi aklına gelmiyorum o 5 saatte dedim. Tabii geliyorsun ama o an yazmıyorum neden bilmiyorum gibi bahaneler sundu. Sonra boş ver konuşmayalım çözemeyeceğiz dedi ( her zaman yarım bırakır ) gitti yattı.
Yanına yatasım gelmedi. İlk defa ayrı uyudum. Sabah gelip öperek hadi kalk hayatım geç kalacaksın dedi giyindi gitti.
Belki kiminin hoşuna gider uzatmıyor gibi ama sorun çözülmüyor. Her sorunu öylece boşluk bırakıyoruz. Ve bu beni çok yoruyor.
7-8 tane mesaj atmış sabahtan bu yana. Bakasım gelmiyor.
Ben istiyorum ki ya bu kız yanımda da yatmamış demek ki kırıldı dur konuşalım çözelim desin. Ama yok.
Açıkcası ayrılmak istiyorum ama o kadar hazır hissetmiyorum ki o yas sürecine. Ayrılalım desem tamam hayatım sen mutlu ol yeter ki deyip kestirip atar :)) öyle bi adam.
Ya onun gibi umursamaz olacağım, ya da ayrılacağım başka yol göremiyorum.
ama gidicem diyene de kal denmez ki....Kestirip atabilecek birinin sevgisine inanmam. Bırak gitsin. Ne yası yahu herif kan emici.
Gene yanlış noktadasınız, bakın ısrarla söylüyorum erkek arkadaşınız bundan dolayı böyle düşünmüştür dedim. Benim bakış açımdan ziyade erkeklerin "genel" bakış açısından bahsettim. Neyse nasıl anlamak isterseniz öyle anlayın, toplumun doğru ya da yanlış olan genel normlarına karşı dolmuşluğunuzu üzerimden boşaltmaya çalışmayın yeterli.Yoo yanlış anlaşılmadınız aslında, ben de ahlaki boyutundan değil erkeğe verdiği/verdiği düşünülen rahatlıktan bahsetmiştim tam olarak. Yani birlikte yaşamak erkeğe sizin tahmin ettiğiniz anlamda bi rahatlık vermez aslında. Yani modern toplumlarda bu böyledir en azından öyle söyliim. Sizin bakış açınızla o zaman evliliklerin de aynı evde yaşanılmasından mütevellit o rahatlığı veriyor olması lazım yanlış mıyım? Yani aynı evde yaşayarak vermediğimiz rahatlığı evlendiğimizde vereceksek mutsuzluğun altına imzamızı çakıyoruz desenize
Neyse ki açıkladım ve orada ince bir eleştiri olmadığı anlaşıldı diye düşünmekteyim.böyle şeyler tamamen karakter meselesi , hiç genellenecek bi konu değil ya
balbazaar sizin yorumu okuduğumda ben de direkt olarak " aynı evde yaşanmasına yönelik ince bi eleştiri " hissine kapıldım mesela
hani 10 aylık ilişkide aynı evde yaşarsan böyle olur gibi algılanıyor
Bu kadar rahatsa zaten ayrılın gitsin, zaman kaybı.Ayrılalım desem tamam hayatım sen mutlu ol yeter ki deyip kestirip atar
çok büyük bir iletişim problemi ve bu problem çok büyüyecek.10 aylık bir ilişkim var. Çok sevdiğim, çok beğendiğim biri ile beraberim.
Sevildiğimi hissettiğim, sürekli merak edildiğim bir ilişki ama aşamadığım bazı problemler var.
Mesela ilişkideki problemleri konuşamıyoruz. Kendisi hiç ama hiçbir şeyi sorun etmediği için benden de aynı tavrı bekliyor sanırım.
Seni değiştirmeye çalışmıyorum, sorunu söyleyip seni üzmektense kabul edip devam ediyorum diyor. Ama ben öyle biri değilim.
Çok yoğun çalışıyor diye gün içinde yazmıyorum, akşam da erkek arkadaşlarıyla olursa yine rahatsız etmek için yazmıyorum. O yazarsa cevap veriyorum ararsa açıyorum. Ki mulaka en kötü 2 saatte 1 beni yoklardı. Şimdi o süreler 4-5 saate çıktı.
Dün akşam otururken hiç mi aklına gelmiyorum o 5 saatte dedim. Tabii geliyorsun ama o an yazmıyorum neden bilmiyorum gibi bahaneler sundu. Sonra boş ver konuşmayalım çözemeyeceğiz dedi ( her zaman yarım bırakır ) gitti yattı.
Yanına yatasım gelmedi. İlk defa ayrı uyudum. Sabah gelip öperek hadi kalk hayatım geç kalacaksın dedi giyindi gitti.
Belki kiminin hoşuna gider uzatmıyor gibi ama sorun çözülmüyor. Her sorunu öylece boşluk bırakıyoruz. Ve bu beni çok yoruyor.
Ben istiyorum ki ya bu kız yanımda da yatmamış demek ki kırıldı dur konuşalım çözelim desin. Ama yok.
Açıkcası ayrılmak istiyorum ama o kadar hazır hissetmiyorum ki o yas sürecine. Ayrılalım desem tamam hayatım sen mutlu ol yeter ki deyip kestirip atar :)) öyle bi adam.
“ayrılalım desem tamam hayatım sen mutlu ol yeter ki deyip kestirip atar” diyip nasıl sevildiğinizi hissediyorsunuz merak ettim :)10 aylık bir ilişkim var. Çok sevdiğim, çok beğendiğim biri ile beraberim.
Seninki hiç normal değil ablacımZaten akşam aynı evdesiniz niye her gün mesaj atsın demek istiyorum.
Çünkü ben de uzak mesafe ilişkisi gibi bir şey yaşıyorum ve üç günde bir mesaj atar haftada iki kere görüntülü arar, bu kadar.
Umarım benimki normaldir
++katılıyorum.“ayrılalım desem tamam hayatım sen mutlu ol yeter ki deyip kestirip atar” diyip nasıl sevildiğinizi hissediyorsunuz merak ettim :)
İkinizinde sevgisi olduğuna gram inancım olmadı okurken üzgünüm10 aylık bir ilişkim var. Çok sevdiğim, çok beğendiğim biri ile beraberim.
üzerine Serkan kaya serpiştirirse inanırsın amaçok büyük bir iletişim problemi ve bu problem çok büyüyecek.
Sorunları konuşamadığın çözemediğin bir insanla hayatını sürdüremezsin zindan olur o hayat sana. ayrıca da böyle bir herifin desevgisine inanmam.
burda da bulduüzerine Serkan kaya serpiştirirse inanırsın ama
ben değilburda da bulduinanıp adama ah canım benim filan mı yazdım? ben kimin şarkısı ona bile dikkat etmemişim sayende öğrendim fenasın ya
çete resmen yaben değilMargaret Hale farketti ilk,biliyorsun ben daha çok mesaj kısmıyla ilgiliyim
lena eksik ama, msjlarımı buraya da dökmeliydiben değilMargaret Hale farketti ilk,biliyorsun ben daha çok mesaj kısmıyla ilgiliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?