Ayrılmakla doğru mu yaptım?

Suçlu olduğunu bildiği icin anneme deme diyor.Yani isterseniz ateist olun kime ne!Boyle insanlar dini kendi tekelinde zannediyorlar en Müslüman onlar namaz kilinca sevilen kul oluyorsun zannediyorlar ama en büyük gunahlar da bunlardan çıkıyor ne hikmetse

Namaz kiliyorlar ama bir kizin duygulariyla oynayan onlar, oğullarinin yalanini da yakaladigim oldu. Yalan ogreten de onlar... Toksik kere toksiklermiş. Yorumlardan da güç alarak "iyi ki ayrılmışım" diyorum.

Namaz kiliyorlar ama bir kizin duygulariyla oynayan onlar, oğullarinin yalanini da yakaladigim oldu. Yalan ogreten de onlar... Toksik kere toksiklermiş. Yorumlardan da güç alarak "iyi ki ayrılmışım" diyorum.
Hikayeniz 23 kez aldatilip ne yapacagim diye soran kadınlar ornek olsun

Niye bu kadar yükseldiniz anlamadım .bana göre o bile başlı başına ayrılma sebebi . Altındaki niyeti anlamak zor değil . Bu sorunun cevabı çok önemliyse oğlu için o sormuş ,öğrenmiş ve kararını vermiştir zaten . KV adayı bana hangi hadle böyle bir soru sorabilir ki ? Hatta daha resmi tek bir şey yok. Hangi parti diye sorsa da aynı mesela . Ayrıca ateist misiniz dediğiniz kısmı da anlamadım. Yukarıdaki açık ve anlasilir yazmazsaniz içime doğmaz yanlış anlayabiliriz. Sizin şahsınıza dediğim bir şey de yok saçma soru vs ilginç yaklasmissiniz . Size saçma da gelse ben teşekkür ederim ikinci açıklamanız için

Neresi fevri az bile ben olsam o kadını doğduğuna pişman ederim hadsiz.

Yapmamak icin zor duruyorum. Guncelleme olarak da yazayim, sulalecek ustume geliyorlar simdi de. Kucuk kuzen vs hepsi yazmis igrenc seyler...

Erkek arkadaşına ya aileni sustur ya ben susturucam demelisin. İnsan da biraz vizyon olur kimseye laf ettirmez sevgilisi hakkında. Herkes önce kendine bakacak. Bende filmlerde dizilerde abartıyolar diyordum meğerse hiçte abartılmıyormuş.
Ya insanın namazına peygamber bile karışmamış çünkü kişinin kendi hürriyeti kendi içinden gelmezse kılsa kabul mü görür Allah da hiç anlamıyor sanki tobe tövbe söylettiriyorlar insana öff.

Ben direkt engelliyorum. Bana şey yazmışlar "annesinden değerli olamamışsın demek ki, kadın olamamışsın." Ne alakaysa... Hiç abartmıyorlar. Dizidekiler az bile.

Çok doğru karar vermişsiniz.Sakın geri adım atmayın,bu ana oğuldan çok çekerdiniz.Allah kurtarmış sizi.

Helal kız sana. Tam aradığım profil. Burada o kadar çok aldatıldığı halde şiddet gördüğü halde eşinden boşanmayan gördük ki. Bu tavrın inanılmaz hoşuma gitti. Mutlu olursun inşallah
Cok tesekkur ederim... Cocuklugumda da babam boyleydi. Ezdirmedigi insan kalmamisti annemi. Ben annemin yasadiklarini gordum. Bu tavrim o yuzden.

yo gayet iyi yapmissin

Ben direkt engelliyorum. Bana şey yazmışlar "annesinden değerli olamamışsın demek ki, kadın olamamışsın." Ne alakaysa... Hiç abartmıyorlar. Dizidekiler az bile.

Nee kadın olamamışsın derken bu ne biçim laf üslupsuz anne ile sevgilisi arasında denge kuramayan bir erkek zaten vizyonsuz, varoş ve kalitesizdir annesi turşusunu kursun kadınlığı sizden mi öğreneceğim coluk çocukla işim olmaz yazsaydın kız.

Daha da vahimi 13 yasinda bir kiz cocugu bunu yazan... Varoşluk bu kadar bulaşmış işte.

Daha da vahimi 13 yasinda bir kiz cocugu bunu yazan... Varoşluk bu kadar bulaşmış işte.

Bu yaşta kıza bence yazdırılmıştır. Nasıl dolduruluyorsa biraz büyüsün nasıl insanlar olduğunu kavrayacak ama armut dibine de düşebilir. Dışardan birinin gözünün açması lazım sadece.
Aile çok toksikmiş. İnsanı soğutuyolar herşeyden cidden Allah kurtarmış seni kafayı yersin bu aile ile.

Bir de biliyor musunuz, ben yegenlerimden ayriyim. Yuzlerini goremiyorum anne& baba bosanma asamasinda oldugu icin. Bana bu mesaji yazan kizcagizi da yegen yerine koymuştum. Çok ayıp edildi bana her anlamda.

Bir de biliyor musunuz, ben yegenlerimden ayriyim. Yuzlerini goremiyorum anne& baba bosanma asamasinda oldugu icin. Bana bu mesaji yazan kizcagizi da yegen yerine koymuştum. Çok ayıp edildi bana her anlamda.

Nankörler. Kimse ile samimi olunmamalı zaten sınırda kalmalı ki birgün kötü olunca istediğini söyleme hakkı görüyorlar kendilerinde hiçte çekinmeden. Biraz duvar gibi birisi olmanın cidden çok faydası var insanlar yazarken bile çekiniyor pozitif biri olmama rağmen artık çok dikkat ediyorum.

Keşke ben de yüz vermeseydim.

Kv'nin oğlundan habersiz o yokken sorduğu sorudan oğlunun suçu ne ki ayrılsın sadece namaz sordu diye o bile ayrılık sebebi dediğiniz için diyorum bunu. Ha sonraki anlattığı şeylerde de zaten hak verdim ayrılmasına. Onu da ikinci yorumumda yazdım.

Ateist misin derken konuyu eksik paylaşmıştı devamı yoktu ve sadece namaz kısmı vardı devamını yazamadan yanlışlıkla paylaşmıştı bende sadece namaz soruldu diye ayrılan biri acaba ateist mi diye aklıma geldi oyuzden sordum.

Ateistle inançlı biri evlenince sorunlar oluyor eğer ateistse ayrilmaniz iyi olmuş diye de ekledim. Çünkü benim liseden beri çok yakın bir arkadaşım vardı başlarda gayet saygılıydı benim inancıma ama sonradan ben oruç tutuyorum diye bana gerizekalı derdi. Ezan okununca eşek anırır gibi bu ne ya derdi. Baktım olmayacak çok rahatsız oldum arkadaşlığımı bitirdim. Aynı şekilde görümcemin kocası ateist görümcem inançlı biri onunla da dalga geçer. Peygamber falan dinlemez sayar söver insanların inancına saygısı yoktur. Görümcem sırf adamın çenesi sussun diye ona hee demekten hastalıklara kaldı. Yani farklı inançlardan (benim görüşüm tabi bu) olmuyor ne arkadaşlık oluyor nede evlilik. Konu sahibini de sadece namaz konusundan ayrıldı sandığım için sordum ateist misin diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…