- Konu Sahibi dianaspencer
-
Suçlu olduğunu bildiği icin anneme deme diyor.Yani isterseniz ateist olun kime ne!Boyle insanlar dini kendi tekelinde zannediyorlar en Müslüman onlar namaz kilinca sevilen kul oluyorsun zannediyorlar ama en büyük gunahlar da bunlardan çıkıyor ne hikmetseEvlenseydim olurdum. Zira ex k.valide "oglumun yaptiklarini annenlere anlatma sakın, ucumuz cozelim oyle her sey anneye anlatilmaz." derdi.İşin garibi ben de inançsız yada uç noktada biri değilim. Allah biliyor itikatımı şimdi konu malzemesi yapmak istemem ama baskı unsuru haline gelmemeli bu tip şeyler.
Namaz kiliyorlar ama bir kizin duygulariyla oynayan onlar, oğullarinin yalanini da yakaladigim oldu. Yalan ogreten de onlar... Toksik kere toksiklermiş. Yorumlardan da güç alarak "iyi ki ayrılmışım" diyorum.Suçlu olduğunu bildiği icin anneme deme diyor.Yani isterseniz ateist olun kime ne!Boyle insanlar dini kendi tekelinde zannediyorlar en Müslüman onlar namaz kilinca sevilen kul oluyorsun zannediyorlar ama en büyük gunahlar da bunlardan çıkıyor ne hikmetse
Hikayeniz 23 kez aldatilip ne yapacagim diye soran kadınlar ornek olsunNamaz kiliyorlar ama bir kizin duygulariyla oynayan onlar, oğullarinin yalanini da yakaladigim oldu. Yalan ogreten de onlar... Toksik kere toksiklermiş. Yorumlardan da güç alarak "iyi ki ayrılmışım" diyorum.
Gerçekten şu saçma sorunuza açıklama yapıyor olmam da benim saçmalığım olsun hadi.
Kayınvalidenin sadece bu sorusundan mi ayrıldı dememde ne anladınız acaba?
Konuyu yarıda kesmiş konu sahibi sadece namaz soruldu diye ayrılmak saçma evet çünkü kayınvalide ile evlenmeyecek. Sevgilisi zaten biliyordur kılıp kilmadigini ve ona göre sorun yoktur ki sevgililer değil mi? Yani kv böyle saçma bir soru sordu diye ayrilinmaz.
Ama konunun devamını da düzenleme yaparak yazmış. Devamını okuduktan sonra konu sahibine hak verdim. Özellikle de sevgilisinin tavırlarından dolayı. Sevgilisi kızın arkasinda dursaydı kv'nin söylediklerine zaten gerekli cevapları vermiş çok da fasa fiso yani.
Niye bu kadar yükseldiniz anlamadım .bana göre o bile başlı başına ayrılma sebebi . Altındaki niyeti anlamak zor değil . Bu sorunun cevabı çok önemliyse oğlu için o sormuş ,öğrenmiş ve kararını vermiştir zaten . KV adayı bana hangi hadle böyle bir soru sorabilir ki ? Hatta daha resmi tek bir şey yok. Hangi parti diye sorsa da aynı mesela . Ayrıca ateist misiniz dediğiniz kısmı da anlamadım. Yukarıdaki açık ve anlasilir yazmazsaniz içime doğmaz yanlış anlayabiliriz. Sizin şahsınıza dediğim bir şey de yok saçma soru vs ilginç yaklasmissiniz . Size saçma da gelse ben teşekkür ederim ikinci açıklamanız içinGerçekten şu saçma sorunuza açıklama yapıyor olmam da benim saçmalığım olsun hadi.
Kayınvalidenin sadece bu sorusundan mi ayrıldı dememde ne anladınız acaba?
Konuyu yarıda kesmiş konu sahibi sadece namaz soruldu diye ayrılmak saçma evet çünkü kayınvalide ile evlenmeyecek. Sevgilisi zaten biliyordur kılıp kilmadigini ve ona göre sorun yoktur ki sevgililer değil mi? Yani kv böyle saçma bir soru sordu diye ayrilinmaz.
Ama konunun devamını da düzenleme yaparak yazmış. Devamını okuduktan sonra konu sahibine hak verdim. Özellikle de sevgilisinin tavırlarından dolayı. Sevgilisi kızın arkasinda dursaydı kv'nin söylediklerine zaten gerekli cevapları vermiş çok da fasa fiso yani.
Merhaba. Yaklasik 2 senedir bir iliskim vardi. Kendisiyle ayni universitede yuksek lisans ogrencisiydik , o vesileyle tanistik. Yuksek lisans bittikten ve sevgilim de askere gittikten sonra evleniriz diye bir dusuncemiz vardi. Beni annesiyle tanistirdi, ablamla tanisti kendisi de.
Daha sonra annesi gelinleriyle, yegenleriyle hatta komsulariyla tanistirdi beni. Ailenin icine girmis oldum. Her sey guzel gidiyordu.
Bir keresinde sevgilimin yengeleriyle konuşurken bana namaz kilip kilmadigim soruldu. Ben de kilmadigimi soyledim. Ailemin namaz kilip kilmadigi sorusunu yonelttiler. Ozel bir konu oldugunu, din ve vicdan hurriyetinin kisinin kendisini baglayacagini soyleyerek konuyu kapattim.
Daha sonraki gun, mustakbel k.valide whatsapp profil fotografima "cok acik bir fotograf degistirebilir misin?" diyiverdi. Neye ugradigimi sasirip goruldude biraktim mesaji.
Geçenlerde de, ailem sehir disina gitmisti, ben de evde 2 gece tek kalacaktim tez yazmak icin, ailemle gidemedim. K.valide beni arayip "evde yalniz misin oglum orda mi" dedi. Siz beni neyle itham ediyorsunuz diyip telefonu kapattim.
Sevgilim annem kotu niyetle sormadi dese bile artik kirilmistim... Bu olaydan sonra sevgilim bir anda 2 sene sonra yuzuk takariz demeye basladi. Halbuki biz bu kis (sevgilim askere gitmeden) bir seyler olsun diye planlayip aileleri hazirliyorduk... Bizim planimiz bu kis, annesininki 2 yil sonra idi bize hep boyle dedi. Ben de sevgilime, biz uzun suredir kışa nişan dusunuyoruz diyorduk neden 2 sene sonraya atiyorsun dedigimde ık mık etti... Annenin lafiyla hareket edeceksen yazma bana diyip engelledim annesine de tek soyledigim "oz kiziniza bunlar yapilsa susmazdiniz, kavgalarimizda bile annenlere anlatma aramizda cozelim diye diye beni manipule ettiniz ama hayatima mudahale edemeyeceksiniz. Buyrun siz buyrun o da oglunuz" diyiverdim. Sizce fevri mi davrandim?
Yapmamak icin zor duruyorum. Guncelleme olarak da yazayim, sulalecek ustume geliyorlar simdi de. Kucuk kuzen vs hepsi yazmis igrenc seyler...Neresi fevri az bile ben olsam o kadını doğduğuna pişman ederim hadsiz.
Yapmamak icin zor duruyorum. Guncelleme olarak da yazayim, sulalecek ustume geliyorlar simdi de. Kucuk kuzen vs hepsi yazmis igrenc seyler...
Ben direkt engelliyorum. Bana şey yazmışlar "annesinden değerli olamamışsın demek ki, kadın olamamışsın." Ne alakaysa... Hiç abartmıyorlar. Dizidekiler az bile.Erkek arkadaşına ya aileni sustur ya ben susturucam demelisin. İnsan da biraz vizyon olur kimseye laf ettirmez sevgilisi hakkın da. Herkes önce kendine bakacak. Bende filmlerde dizilerde abartıyolar diyordum meğerse hiçte abartılmıyormuş.
Ya insanın namazına peygamber bile karışmamış çünkü kişinin kendi hürriyeti kendi içinden gelmezse kılsa kabul mü görür Allah da hiç anlamıyor sanki tobe tövbe söylettiriyorlar insana öff.
Çok doğru karar vermişsiniz.Sakın geri adım atmayın,bu ana oğuldan çok çekerdiniz.Allah kurtarmış sizi.Merhaba. Yaklasik 2 senedir bir iliskim vardi. Kendisiyle ayni universitede yuksek lisans ogrencisiydik , o vesileyle tanistik. Yuksek lisans bittikten ve sevgilim de askere gittikten sonra evleniriz diye bir dusuncemiz vardi. Beni annesiyle tanistirdi, ablamla tanisti kendisi de.
Daha sonra annesi gelinleriyle, yegenleriyle hatta komsulariyla tanistirdi beni. Ailenin icine girmis oldum. Her sey guzel gidiyordu.
Bir keresinde sevgilimin yengeleriyle konuşurken bana namaz kilip kilmadigim soruldu. Ben de kilmadigimi soyledim. Ailemin namaz kilip kilmadigi sorusunu yonelttiler. Ozel bir konu oldugunu, din ve vicdan hurriyetinin kisinin kendisini baglayacagini soyleyerek konuyu kapattim.
Daha sonraki gun, mustakbel k.valide whatsapp profil fotografima "cok acik bir fotograf degistirebilir misin?" diyiverdi. Neye ugradigimi sasirip goruldude biraktim mesaji.
Geçenlerde de, ailem sehir disina gitmisti, ben de evde 2 gece tek kalacaktim tez yazmak icin, ailemle gidemedim. K.valide beni arayip "evde yalniz misin oglum orda mi" dedi. Siz beni neyle itham ediyorsunuz diyip telefonu kapattim.
Sevgilim annem kotu niyetle sormadi dese bile artik kirilmistim... Bu olaydan sonra sevgilim bir anda 2 sene sonra yuzuk takariz demeye basladi. Halbuki biz bu kis (sevgilim askere gitmeden) bir seyler olsun diye planlayip aileleri hazirliyorduk... Bizim planimiz bu kis, annesininki 2 yil sonra idi bize hep boyle dedi. Ben de sevgilime, biz uzun suredir kışa nişan dusunuyoruz diyorduk neden 2 sene sonraya atiyorsun dedigimde ık mık etti... Annenin lafiyla hareket edeceksen yazma bana diyip engelledim annesine de tek soyledigim "oz kiziniza bunlar yapilsa susmazdiniz, kavgalarimizda bile annenlere anlatma aramizda cozelim diye diye beni manipule ettiniz ama hayatima mudahale edemeyeceksiniz. Buyrun siz buyrun o da oglunuz" diyiverdim. Sizce fevri mi davrandim?
Cok tesekkur ederim... Cocuklugumda da babam boyleydi. Ezdirmedigi insan kalmamisti annemi. Ben annemin yasadiklarini gordum. Bu tavrim o yuzden.Helal kız sana. Tam aradığım profil. Burada o kadar çok aldatıldığı halde şiddet gördüğü halde eşinden boşanmayan gördük ki. Bu tavrın inanılmaz hoşuma gitti. Mutlu olursun inşallah
yo gayet iyi yapmissinMerhaba. Yaklasik 2 senedir bir iliskim vardi. Kendisiyle ayni universitede yuksek lisans ogrencisiydik , o vesileyle tanistik. Yuksek lisans bittikten ve sevgilim de askere gittikten sonra evleniriz diye bir dusuncemiz vardi. Beni annesiyle tanistirdi, ablamla tanisti kendisi de.
bu arada annenin tepkisi cok garip, seni koruyamaz, o yuzden kendin tepki gostermen iyi olmusHayir inancli biriyim. Yeni uyeyim yazarken yanlislikla yolladim. Simdi duzenleyip tekrar attim kusura bakmayin, devami var.
Ben direkt engelliyorum. Bana şey yazmışlar "annesinden değerli olamamışsın demek ki, kadın olamamışsın." Ne alakaysa... Hiç abartmıyorlar. Dizidekiler az bile.
Daha da vahimi 13 yasinda bir kiz cocugu bunu yazan... Varoşluk bu kadar bulaşmış işte.Nee kadın olamamışsın derkenbu ne biçim laf üslupsuz anne ile sevgilisi arasında denge kuramayan bir erkek zaten vizyonsuz, varoş ve kalitesizdir annesi turşusunu kursun kadınlığı sizden mi öğreneceğim coluk çocukla işim olmaz yazsaydın kız.
Daha da vahimi 13 yasinda bir kiz cocugu bunu yazan... Varoşluk bu kadar bulaşmış işte.
Bir de biliyor musunuz, ben yegenlerimden ayriyim. Yuzlerini goremiyorum anne& baba bosanma asamasinda oldugu icin. Bana bu mesaji yazan kizcagizi da yegen yerine koymuştum.Bu yaşta kıza bence yazdırılmıştır. Nasıl dolduruluyorsa biraz büyüsün nasıl insanlar olduğunu kavrayacak ama armut dibine de düşebilir. Dışardan birinin gözünün açması lazım sadece.
Aile çok toksikmiş. İnsanı soğutuyolar herşeyden cidden Allah kurtarmış seni kafayı yersin bu aile ile.
Bir de biliyor musunuz, ben yegenlerimden ayriyim. Yuzlerini goremiyorum anne& baba bosanma asamasinda oldugu icin. Bana bu mesaji yazan kizcagizi da yegen yerine koymuştum.Çok ayıp edildi bana her anlamda.
Keşke ben de yüz vermeseydim.Nankörler. Kimse ile samimi olunmamalı zaten sınırda kalmalı ki birgün kötü olunca istediğini söyleme hakkında görüyorlar kendilerini hiçte çekinmeden. Biraz duvar gibi birisi olmanın cidden çok faydası var insanlar yazarken bile çekiniyor pozitif biri olmama rağmen artık çok dikkat ediyorum.
Kv'nin oğlundan habersiz o yokken sorduğu sorudan oğlunun suçu ne ki ayrılsın sadece namaz sordu diye o bile ayrılık sebebi dediğiniz için diyorum bunu. Ha sonraki anlattığı şeylerde de zaten hak verdim ayrılmasına. Onu da ikinci yorumumda yazdım.Niye bu kadar yükseldiniz anlamadım .bana göre o bile başlı başına ayrılma sebebi . Altındaki niyeti anlamak zor değil . Bu sorunun cevabı çok önemliyse oğlu için o sormuş ,öğrenmiş ve kararını vermiştir zaten . KV adayı bana hangi hadle böyle bir soru sorabilir ki ? Hatta daha resmi tek bir şey yok. Hangi parti diye sorsa da aynı mesela . Ayrıca ateist misiniz dediğiniz kısmı da anlamadım. Yukarıdaki açık ve anlasilir yazmazsaniz içime doğmaz yanlış anlayabiliriz. Sizin şahsınıza dediğim bir şey de yok saçma soru vs ilginç yaklasmissiniz . Size saçma da gelse ben teşekkür ederim ikinci açıklamanız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?