- 21 Mart 2023
- 361
- 837
- 23
- Konu Sahibi dianaspencer
Bana müstakbel kayınvalidem bir yorum yapsa çok rahatsız olurdum. Kapalı olsam, kızım iyi ki kapalısın aferin dese bile , iyi ki namazlarını kılıyorsun aferin dese bile bununla gurur duymaz, sevinmez rahatsız olurdum. Çünkü bu beni ilgilendiren bir durum. Bunlar benim mabedim kimseyi ilgilendirmez. Giyimi konuşması açık birinin kalbi, kapalı namazlarını kılan birinin kalbinden bin kat temiz olabilir belki bunu da insanoğlu tam bilemez. Benim Allah için yaptığım ya da yapmadığım şeylerle kimse beni kalıplara sığdırmaya çalışamaz, çünkü o kimse için yapmıyorum. Ben o hakkı vermem şahsen. Bence sen de verme. En doğrusunu yapmışsın. Yolun başında böylelerse ileride başka şeylere karışmaktan müdahale etmekten de çekinmezler. İki yıl sonrası da için de ne olacağı belli olmaz ki "belki huyunu suyunu istediğimiz şekle sokarız olursa olur olmazsa olmaz" deyip vazgeçecekler. Annesinin lafıyla seninle verdiği kararlardan dönen, iki yılını belki de heba edecekken seni düşünmeden bencilce hareket eden adamdan bence olmaz. Arkandayız , duacınız güzelim.