Ayrılmakla doğru mu yaptım?

Hee oğlunla sevişiyrum şuan deseydin, töbe est.
Yahu o kim olıyor daha da kaynanalık yaomaya başlamış.
Ama hata sende
Aileye bu kadar girersen, bunlar da kendini bişey sanıp nasılsa kız dünden razı diye her dediğini yaptırmaya çalışr
Tanışmayın anacım aile ile.
Adları batsın, tanışınca b. Kunu çıkarıyorlar

Aile ile tanışmamak daha riskli değil mi ama? Sonuçta istisnalar olmakla birlikte çoğunlukla armut dibine düşüyor ve insanlar ailesinin uzantısı oluyor ve evlilik de sadece kişiyle değil ailesiyle de yapılıyor.
Iki kişi çok iyi anlaşıyor gibi görünürken aile işin içine girince bozulan çok iş var, o yüzden aileyi baştan tanımak daha iyi gibi sanki.

Ayrilma karari vermem 1 saat bile sürmedi. Ik mık ettiği an engelledim. O yüzden dedim, 2 yılı 10 dakikada harcadığım için.
sen onlara kıymasaydın onlar seni hiç acımaz harcardı
ama seviyorum ama şöyle ama böyle demeyen bi kadın var karsımda
Kk da çok az böylesi

İyi yapmışsınız. O çocukla hele ki o kaynana ile zaten olmazdı. Size sorduğu kadar lakayt bir şekilde oğluna da "bu gece o kızın yanında mısın? " Diye sorabilecek miydi acaba? Ahlaksıza bak. Sırf namaz kılmıyorsunuz diye sizi -çok özür dileyecek söylüyorum- tabir-i caizse eğer "hafif kadın" yerine koymuşlar. Kimse kimsenin namusuyla ilgili bu tip imalarda bulunamaz. Bu kişi sevgilinin annesi dahi olsa.

Kesinlikle müthiş, çok da harika Bir şey yapmışsınız. Ne münasebet müdahalelere bakın. Ailen namaz kılıyor mu ne demek m sana ne

Sırf namazla ilgili soru sordular diye mi ayrıldınız gerçekten? Ateist misiniz? Eğer öyleyse ayrılmanız iyi olmuş.
Müslümanım inançlıyım namaz kılmayı da severim ama daha hiç kimseye namazını orucunu inancını sormadım. Bunları Allah sorsun bırakın. Siz nasılsın birşey ihtiyacın var mı gibi sorular sorun!

Kafile halinde yasadiklari cok dogru... Goruntulu konusmalarimizda hepsi surekli ic ice yan yanaydi... Bir de, uyenin kullanici adini biliyor iseniz ozelden iletir misiniz?

Artık yüzük takacak birilerini kendileri bulsunlar, isabetli karar, daha ortada fol yok yumurta hiç yok gıdak gıdak gıdaklıyorlar, arkanıza bakmayın derim.

Çok yerinde bir karar olmuş. Sakın geri dönmeyin bundan.
Akrabalarinin bana yazdigi hadsiz mesajlar da uzerine tuz biber oldu. Bu arada sevgilim beni savundugu icin, onu da engellemişler. Gerçi sevgilim beni çok savunsaydı, parmagimda yuzuk olurdu şuan 2 sene sonraya atalim demezdi... Her neyse. Dün sabah annesi ve kuzeni arayip ozur dilediler arkasina da beni ve sevgilimi engellediler. Sevgilim de ablama yalvariyor, benimle tekrar gorusmek icin. İşin şu aşamada bile suyu cikti...

Siz ayrılmamış mıydınız neden hala sevgilim diyorsunuz

Sizi manipüle etmelerine izin vermeyin. Oğullarına küsecek insanlar değiller bence. İki gün sonra barışır baskı yapmaya başlarlar. Oğulları da onları dinleyecek emin olun.
Başta nasılsa sonda da öyle oluyor. Demedi demeyin.
Parmakta yuzuk olup olmamasına da takmayın. Yüzük yokken böyle, takılınca neler olurdu.

Sevgili charlotte okudum şimdi hayatındaki en doğru karar olabilir.
Evlenince ailelerle evleniyorsun. Böyle baskıcı bir aile size rahat vermezdi. Durmadan kapan, namaz kıl diye size baskı yapardı. Eş adayı da çünkü ailesiyle bir konuşmuş. Aynı kafada belli ki.
Benim eşim benim gibidir ama ailesi normal muhafazakar yurdum insandır. Bizde eşim Araf’a durup set çektiği halde sorunlar yaşandı.
En temizi kendinize yakın biriyle bir yola girmek. Böyle sizi değiştirecek beğenmeyecek, ilerde de değiştiririz kafasında insanla tapılan evlilik anca mutsuzluk getirir.
Kararınız için kutluyorum sizi

Ailesiyle tanisali 1.5 ay olmustu ustumde o kadar baski hissediyordum ki, surekli goruntulu sesli aramalar... Hayatimi sevgilimle bile değil onlarla yasiyormusum gibiydi. Ama sevgilim de ben onunla barisayim diye bir daha asla onlarla gorusmem sen iste yeter ki, anneme istedigini soyleyebilirsin ben seni birakmayacagim dese de, ailelerden gizli goruselim vs dese de 2 gun sonra beni her yerden engelleyecek bir karakterdeymiş. Ne yaptigi belli olmayan biriymiş. Birilerinin git gellerinden daha önemli benim hayatım. İnanın saldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…