ayrılırsak seni unutması zor değil dedi

Adam sizi bariz sevmiyor seven bir insan böyle demez buda sevmediği işçin en yakın zamanda sizi bırakacağı için böyle bir yol çizmiş ve o yolda gidiyor hazırlıklı olun ayrılık mesajı almanız yakın hatta belki de hiçbir şey demeden ortadan kaybolacak bence o hamle yapmadan sen ayrıl oyununu boz onun

Bence de abartıyorsun.
Yani ayrılık falan derse biri bana bende aynı cevabı verirdim.
Sevgilim bana ayrılık diyecek bende böyle konuşurum bu onu sevmediğim anlamına gelmez.
Ama ayrılıktan bahsetmek durup dururken saçmalık.

Tabiki de kimse unutulmaz değildir ama durup dururken neden böyle bir şey söyledi ki? Erkek arkadaşım bana böyle bir şey söylese benden her an ayrılabilir gözüyle bakardım ben. Nasılsa üzülmeyeceğini düşündüğü için kaybetme korkusu da yaşamaz. Saatli bomba gibi.

efeliğe bk sürdürmüyor beyfendi. güya ben bir kızın yoluna köpek olamama getiriyor.
ama yersiz. akışına bırakmak gerekir öyle efelenip çakılan çok gördü bu gözler :)

Böyle soruları genelde kadınlar soruyor? Asla unutamam, ağlarım, kanser olurum falan demesini beklediniz herhalde. Adam mantıklı söylemiş. Ben de öyleyim. Biten bitmiştir. Giden gitmiştir. Atlatma süreci salya sümük olanlardan ya da saplantılı gibi yapışanlardan değil demek ki. Adam normal. Ayrılık olmuşsa zaten olması gerekiyordur

Seni de derken.
O "de" yi al başka cümlelerde yada kendinde uygun bir yerde kullan derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…