• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayrılırsak seni unutması zor değil dedi

beni sevdiğine de eminim ama geçen gün muhabbet ederken konu ayrılmayla alakalı ufak çaplı sorulara geldi erkek arkadaşım bana eğer birgün ayrılırsak ben üzülmem pek, seni de unuturum dedi.
Bence, çok da eminim deme istersen!

Sizi sevmiyor. Belki ona mantıklı geldiniz belki sırf beğendiği için beraberdir. Ama sevgisi kesinlikle yok bunu bilin. Seven insanda kaybetme korkusu olur, onu da geçtim bir kere kırmaktan korkar. Mesela ben ayrılınca üzülmeyecek bir tip olsam bile sevdiğim insana bunu lap diye söylemem kırılır diye.

Iliski
Icinde surekli ayriliktan bahsetmek cok kotu.. bence sen unut onh

Ben de böyle düşünüyorum ama kimsenin yüzüne demem:)
Biri gider biri gelir, nazimin hapishaneden yazdığı mektuptaki gibi;

bir tanem!
son mektubunda:
"başım sızlıyor
yüreğim sersem!"
diyorsun.
"seni asarlarsa
seni kaybedersem;"
diyorsun;
"yaşayamam!"
yaşarsın karıcığım,
kara bir duman gibi dağılır hatıram rüzgârda;
yaşarsın, kalbimin kızıl saçlı bacısı
en fazla bir yıl sürer
yirminci asırlarda
ölüm acısı.

Sağlıklı psikolojideki insan biten ilişkinin yasını yıllarca tutmaz

Eşime evlendigimiz ilk yıl ben ölürsem çok ağlar mısın dedim sen ölürsen bir iki gün saz çalarım yas tutarım da babaannem ölürse çok ağlarım demişti 5 yıl geçti babaannesi öldü tek damla gözyaşı dökmedi..geçenlerde boşuyordum aklı cikti .. Yani reel de öyle olmuyor yiğidim dicen gerekirse bir ayrıl bakim ne oluyor yiğidi:D

Başınız sağolsun😞. Çok üzüldüm. Ama kimse anne babamız değil maalesef. Hayatta alma verme dengesi çok önemli. Bunu yeni yeni anladım. Eğer birine çok değer verirseniz ilk vazgeçeceği kişi de siz oluyorsunuz. Erkekle duygusal değiller. Ama çok incitici söylemiş. Siz biraz çekin kendinizi uğraşsın görüşmek için falan özlesin. Çok elinin altındaymış gibi olmuş. Ben yazın ayrıldım. O da kalırsan kal gidersen git modunda biriydi. Ben de bitirdim. Bana değer vermeyen biri ile devam edemem. Tabi tek bu lafı için ayrıl denmez ama diğer hareketlerini de gözlemlemek lazım. Genel anlamda ilgisiz ise bir daha düşünün derim.
Ayrılık zor, umarım kendinizi iyi hissetmeye başlamışsınızdır. Tekrar arayıp sordu mu sizi? Benim de eski eşim bana öyle bir laf etmişti, zaten ağzından boşanalım lafı hiç düşmezdi, bir gün canıma tak etti gittim dava açtım tek celsede anlaşmalı olarak boşandık, dava esnasında da hüngür hüngür ağladı, ardından 4 sene peşimden koştu yalvardı yakardı dön diye dönmedim.

Ayrılık zor, umarım kendinizi iyi hissetmeye başlamışsınızdır. Tekrar arayıp sordu mu sizi? Benim de eski eşim bana öyle bir laf etmişti, zaten ağzından boşanalım lafı hiç düşmezdi, bir gün canıma tak etti gittim dava açtım tek celsede anlaşmalı olarak boşandık, dava esnasında da hüngür hüngür ağladı, ardından 4 sene peşimden koştu yalvardı yakardı dön diye dönmedim.
İnşallah gönülüze göre biri çıkar karşınıza. Ben evli değildim. 2 yıl çıktık. Sonra çok ilgisizleşti bıraktım ben de. Tek mesaj attı lütfetti. Bir daha hiç arayıp sormadı🤣. İsabet olmuş dedim.
Siz de iyi gapmışsınız dönmemekle. Huylu huyundan vazgeçmez. Rabbim yolunuzu iyi insanlarla kesiştirsin inşallah🌺

Bu arada konu dışı oldu. Soru sorulunca cevapladım.

Merhaba, uzun süreli bı ilişkim var ikiskime çok sadık birisiyim ve erkek arkadaşımla çok iyi anlaşıyoruz hiç bı sorunumuz yok aramızda beni sevdiğine de eminim ama geçen gün muhabbet ederken konu ayrılmayla alakalı ufak çaplı sorulara geldi erkek arkadaşım bana eğer birgün ayrılırsak ben üzülmem pek, seni de unuturum dedi. O günden beri içimde büyük bir şüphe uyandı, bı insan neden böyle bı cümle kurar hiç bı problem yokken
Ayrılın unutsun bakalım beyzade.

Bence bu konuyu sevgilinizle konuşursanız rahatlarsiniz ancak.
Çünkü ilişkinizle ilgili sadece anlattığıniz kadarını biliyoruz.
Ve ayrıca,
Diyelim ki gitti.
Ne olacak?
Başta çok uzuleceksiniz
Bir süre sonra unutuluyor.
İyi ki unutuluyor.
Allah öyle bir güç vermiş insana.zaman herşeyin ilacı gerçekten
Hepimiz geçtik bu yollardan
Ferhat Göçer in şarkısında ki gibi

"gençliğimi geri verseler, bu kez en çok kendimi severim.". Siz de öyle yapin

Şöyle adamların neden bir tarafını kaldırıyosunuz anlamış değilim… Eminim ne dese tamam diyen, sürekli ağzından çıkan sözü bekleyen bir tavrınız var ve bu hallerinizi gören adam kendini bir nane zannediyor

Evet aradı hiç bişey olmamış gibi

Öyle bir ihtimali ölcmus ,bicmis, tartmis ve uzulmeyecegine karar vermiş lütfedip sizinlede paylaşmış. Bu tiplerin haddini bildirmek gerekiyor.

Merhaba, uzun süreli bı ilişkim var ikiskime çok sadık birisiyim ve erkek arkadaşımla çok iyi anlaşıyoruz hiç bı sorunumuz yok aramızda beni sevdiğine de eminim ama geçen gün muhabbet ederken konu ayrılmayla alakalı ufak çaplı sorulara geldi erkek arkadaşım bana eğer birgün ayrılırsak ben üzülmem pek, seni de unuturum dedi. O günden beri içimde büyük bir şüphe uyandı, bı insan neden böyle bı cümle kurar hiç bı problem yokken
Cep te tuttuğu biri olabilir her an ayrılır yoluma bakarım cümlesi bu.

Hayır bazı insanlar karakter olarak gerçekten soğuklardır oraya kadar tamam da bunu çat çat yüzünüze söylemenin manası nedir ki? Bir ayağım kapıda seni kaybetmeyi sorun etmeyecek kadar değersizsin imajı yaratmasını gerektirecek ne mevzunuz var? Tahminim fazla şımartmışsınız, vazgeçilmez hissettirmişsiniz. Babanızın vefatı nedeniyle oluşan boşluk nedeniyle ilşkinizin dengesi fazlaca bozulmuş. Bu saatten sonra bu hadsiz tarzı düzeltmeniz biraz zor açıkcası.

Back