Bence, çok da eminim deme istersen!beni sevdiğine de eminim ama geçen gün muhabbet ederken konu ayrılmayla alakalı ufak çaplı sorulara geldi erkek arkadaşım bana eğer birgün ayrılırsak ben üzülmem pek, seni de unuturum dedi.
Ayrılık zor, umarım kendinizi iyi hissetmeye başlamışsınızdır. Tekrar arayıp sordu mu sizi? Benim de eski eşim bana öyle bir laf etmişti, zaten ağzından boşanalım lafı hiç düşmezdi, bir gün canıma tak etti gittim dava açtım tek celsede anlaşmalı olarak boşandık, dava esnasında da hüngür hüngür ağladı, ardından 4 sene peşimden koştu yalvardı yakardı dön diye dönmedim.Başınız sağolsun. Çok üzüldüm. Ama kimse anne babamız değil maalesef. Hayatta alma verme dengesi çok önemli. Bunu yeni yeni anladım. Eğer birine çok değer verirseniz ilk vazgeçeceği kişi de siz oluyorsunuz. Erkekle duygusal değiller. Ama çok incitici söylemiş. Siz biraz çekin kendinizi uğraşsın görüşmek için falan özlesin. Çok elinin altındaymış gibi olmuş. Ben yazın ayrıldım. O da kalırsan kal gidersen git modunda biriydi. Ben de bitirdim. Bana değer vermeyen biri ile devam edemem. Tabi tek bu lafı için ayrıl denmez ama diğer hareketlerini de gözlemlemek lazım. Genel anlamda ilgisiz ise bir daha düşünün derim.
İnşallah gönülüze göre biri çıkar karşınıza. Ben evli değildim. 2 yıl çıktık. Sonra çok ilgisizleşti bıraktım ben de. Tek mesaj attı lütfetti. Bir daha hiç arayıp sormadıAyrılık zor, umarım kendinizi iyi hissetmeye başlamışsınızdır. Tekrar arayıp sordu mu sizi? Benim de eski eşim bana öyle bir laf etmişti, zaten ağzından boşanalım lafı hiç düşmezdi, bir gün canıma tak etti gittim dava açtım tek celsede anlaşmalı olarak boşandık, dava esnasında da hüngür hüngür ağladı, ardından 4 sene peşimden koştu yalvardı yakardı dön diye dönmedim.
Ayrılın unutsun bakalım beyzade.Merhaba, uzun süreli bı ilişkim var ikiskime çok sadık birisiyim ve erkek arkadaşımla çok iyi anlaşıyoruz hiç bı sorunumuz yok aramızda beni sevdiğine de eminim ama geçen gün muhabbet ederken konu ayrılmayla alakalı ufak çaplı sorulara geldi erkek arkadaşım bana eğer birgün ayrılırsak ben üzülmem pek, seni de unuturum dedi. O günden beri içimde büyük bir şüphe uyandı, bı insan neden böyle bı cümle kurar hiç bı problem yokken
Evet aradı hiç bişey olmamış gibiAyrılık zor, umarım kendinizi iyi hissetmeye başlamışsınızdır. Tekrar arayıp sordu mu sizi? Benim de eski eşim bana öyle bir laf etmişti, zaten ağzından boşanalım lafı hiç düşmezdi, bir gün canıma tak etti gittim dava açtım tek celsede anlaşmalı olarak boşandık, dava esnasında da hüngür hüngür ağladı, ardından 4 sene peşimden koştu yalvardı yakardı dön diye dönmedim.
Cep te tuttuğu biri olabilir her an ayrılır yoluma bakarım cümlesi bu.Merhaba, uzun süreli bı ilişkim var ikiskime çok sadık birisiyim ve erkek arkadaşımla çok iyi anlaşıyoruz hiç bı sorunumuz yok aramızda beni sevdiğine de eminim ama geçen gün muhabbet ederken konu ayrılmayla alakalı ufak çaplı sorulara geldi erkek arkadaşım bana eğer birgün ayrılırsak ben üzülmem pek, seni de unuturum dedi. O günden beri içimde büyük bir şüphe uyandı, bı insan neden böyle bı cümle kurar hiç bı problem yokken
Gerçekten emin misiniz?çok iyi anlaşıyoruz hiç bı sorunumuz yok aramızda beni sevdiğine de eminim
Hepsi aynı bu erkeklerin, önce öldürür sonra olay yerine dönüp bı bakarlar ve hiçbir şey olmamış gibi gelirler... Eğer ilişkiye inancınız kalmadıysa o geri dönüşleri hiç önemsemeyin.Evet aradı hiç bişey olmamış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?