- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Yalan mi amaOlaylara tepkinize bayılıyorum
Ay Ciri sana ayrilirsak senin icin üzülmem cabuk unuturum diyen adama ne dersin?Muhabbet ayriliksa (neden oyle bir muhabbet ettiniz bilmem) ne diyecekti ki yani ayrilsak sürünürüm mü?Ben sürünecek bile olsam, geçer gider unuturum derdim herhalde. Böyle muhabbetler etmeyin gündeminizde gercekten ayrilik yoksa boşverin.
Çünkü unutur. Sensiz ölürüm yapamam edemem diyen herkes yasıyor. Gerçekçi adamın hali baskaMerhaba, uzun süreli bı ilişkim var ikiskime çok sadık birisiyim ve erkek arkadaşımla çok iyi anlaşıyoruz hiç bı sorunumuz yok aramızda beni sevdiğine de eminim ama geçen gün muhabbet ederken konu ayrılmayla alakalı ufak çaplı sorulara geldi erkek arkadaşım bana eğer birgün ayrılırsak ben üzülmem pek, seni de unuturum dedi. O günden beri içimde büyük bir şüphe uyandı, bı insan neden böyle bı cümle kurar hiç bı problem yokken
Ay Ciri sana ayrilirsak senin icin üzülmem cabuk unuturum diyen adama ne dersin?
Evet sordum ben biraz soğuk bı insanım dedi kimseye böyle ölüyorum bitiyorum olamadım dedi. Ama ben kimse değilim, sonuçta Ailelerimiz tanıştı bı gelecek planlıyoruz, ben senin için aynı şeyleri ölsem de söyleyemem bunlar çok kırıcı şeyler dedim abarttıgımı düşünüyor
Bunu kabullenmesi gerçekten çok acı verici bişey
28 yaşında,
Ben babamı kaybettim ona tutundum, babama verdiğim sevgiyi verdim aslında ona çok yükselttim oda bu ilgi ve sevgimden sıkıldı sanırım benim onu birakmayacagımdan çok emin ama ben sanırım artık tükeniyorum
Sizi manipüle ediyor...Merhaba, uzun süreli bı ilişkim var ikiskime çok sadık birisiyim ve erkek arkadaşımla çok iyi anlaşıyoruz hiç bı sorunumuz yok aramızda beni sevdiğine de eminim ama geçen gün muhabbet ederken konu ayrılmayla alakalı ufak çaplı sorulara geldi erkek arkadaşım bana eğer birgün ayrılırsak ben üzülmem pek, seni de unuturum dedi. O günden beri içimde büyük bir şüphe uyandı, bı insan neden böyle bı cümle kurar hiç bı problem yokken
seni sevmediğini açıkça söylemiş yani itiraf etmiş, daha neyi bekliyorsun?Merhaba, uzun süreli bı ilişkim var ikiskime çok sadık birisiyim ve erkek arkadaşımla çok iyi anlaşıyoruz hiç bı sorunumuz yok aramızda beni sevdiğine de eminim ama geçen gün muhabbet ederken konu ayrılmayla alakalı ufak çaplı sorulara geldi erkek arkadaşım bana eğer birgün ayrılırsak ben üzülmem pek, seni de unuturum dedi. O günden beri içimde büyük bir şüphe uyandı, bı insan neden böyle bı cümle kurar hiç bı problem yokken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?