ayrılırsak seni unutması zor değil dedi

Ay Ciri sana ayrilirsak senin icin üzülmem cabuk unuturum diyen adama ne dersin?

Çünkü unutur. Sensiz ölürüm yapamam edemem diyen herkes yasıyor. Gerçekçi adamın hali baska

Ay Ciri sana ayrilirsak senin icin üzülmem cabuk unuturum diyen adama ne dersin?

Kizarim ama öyle bir soru hiç sormadim ve bana oyle bir şey soylenmedi.
Bana sorulsa ben de üzüntüden ölürüm filan demezdim yani evet memnun edici bir cevap değil ama yani havaya da sokamam kimseyi.
Bir insanin ilişki içindeki hal ve hareketlerinden değer verip vermediği, sevgisi anlaşilir ve insanlar değer verip sevdigi kişinin hayatindan cikmasina soyledigi kadar kayitsiz kalamaz illa ki üzüldüğü bir süreç yaşar. Sormaya gerek yok yani.

2 günde unuturum tavri olan biri ilişki içinde de sevgilisine deger vermez zaten.

Lütfen kendi değerinizin farkına varın. Sizin fotonuz arşa değsin milletin gtü bklu şımarık oğulları değil. Siz daha iyisine layıksınız.

Sizi manipüle ediyor...

başınız sağolsun.. babanızın siz babanızın yokluğunu onda kapatmaya çalışmışsınız ama ona ve babaya olan sevgi ayrı. Hiç bir erkek emin olun sizden ayrıldı diye üzülmez çabuk başka hayatlara geçiyorlar.. kendinizi değmeyecekler için yıpratmayın...

seni sevmediğini açıkça söylemiş yani itiraf etmiş, daha neyi bekliyorsun?

Erkek arkadaşınız sizi seviyordur evet.
Ama sizden daha çok sevdiği birisi var ;
Kendisi .

Bazı erkekler böyle oluyor, her zaman öncelikleri kendileri.. Asla taviz vermezler kendilerinden.

Bu doğru insanı bulma, gerçekten sevme meselesi de değil.
Erkeğin geçimsiz karakterinden kaynaklı.
Zordur onlarla geçinmek. Hep gururları ön plandadır. Üzülür elbet üzülür ama üzüldüm demez.
Her konuda da bunu hissettirir..

Belki şu an bu söz için ayrılma kararı vermek size zor geliyordur. Ama mevzu sözü değil karakteri bence .
Bu adam geçimsiz bir karakterdir. .
Biraz gözlemleyin ve düşünün.
Ne kadar geçinme taraftarı.
Ne kadar tavizler verebiliyor, idare edebiliyor.

Hep o mu haklı, hep o mu doğru... ...
Düşünün.
Tek bir sözüne kilitlenip kalmayın. Bu söz üzerinden bütün ilişkinizi gözden geçirin.

Sonrası bir karara varırsınız.

İnsan yalandan da olsa gönül almalık çok üzülürüm falan demez mi ya.

Başınız sağolsun. Çok üzüldüm. Ama kimse anne babamız değil maalesef. Hayatta alma verme dengesi çok önemli. Bunu yeni yeni anladım. Eğer birine çok değer verirseniz ilk vazgeçeceği kişi de siz oluyorsunuz. Erkekle duygusal değiller. Ama çok incitici söylemiş. Siz biraz çekin kendinizi uğraşsın görüşmek için falan özlesin. Çok elinin altındaymış gibi olmuş. Ben yazın ayrıldım. O da kalırsan kal gidersen git modunda biriydi. Ben de bitirdim. Bana değer vermeyen biri ile devam edemem. Tabi tek bu lafı için ayrıl denmez ama diğer hareketlerini de gözlemlemek lazım. Genel anlamda ilgisiz ise bir daha düşünün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…