ayrılırken çirkinleşen erkek

bir de şu faktör var: annesine çok düşkün ve ben de bunu fark ettiğimde söylemiştim. bu aşırı bağdan rahatsızım demiştim. benle kavga ediyor lüzumsuz yere hooop annede soluklanıyor ya da en ufak bir anneyle ilgili imada "vay sen benim anneme ne diyorsun".
gözümle görmedim, kulağımla işitmedim, kimsenin günahını da almak istemem ama benim yanımda ben hariç herkesin ne dediğini ne yaptığını anlatan elbet beni de anlatıyordur ve dedikodu gibi anlatmıyor sanki haber bülteni sunar gibi, görüntü saf. halbuki o arada beyne nüfuz ediyor, ben de etkileniyorum çünkü. kimi anlatsa ön yargı oluşturuyor, eşim de öyle etkilenir ki böyle laflardan.
off bitti zaten de, sebep ne olursa olsun ama bu adamı bir öyle bir böyle yapan faktör ne gerçekten merak ediyorum. bana karşı dolduruluşa gelmiş olmalı, durduk yere böyle neden yapar insan?
kayıvalide olacak insan bir aydır aramadı. insan oğlunun yuvası yıkılacak hiç mi merak etmez, hiç mi engellemeye çalışmaz? valla aklım almıyor, yedi kat yabancı insanlar soruyor arayalım konuşalım diye, bunlardan duvar mübarek. herhangi bir tartışmam da hiç olmamıştır bugüne kadar.
iftira mı, haksızlık mı ne yapıyorlarsa Allah bildiği gibi yapsın.