ayrılırken çirkinleşen erkek

belki doğrudur, her erkek tava gelir de bu kadının sabrı ve kaldırma kapasitesiyle ilgili. ben her şey şeffaf olsun, gerçek olsun, candan olsun istedim. yapmacık yapmak gerekti ama ancak bu kadar yapabildim. kimseye saygısısızlık yapmadım ailesinden ama yaranamadım. çok ama çok tuhaf bir aileye denk geldim. yani bana göre. benimle geçinemeyen salaktır. vallaha billaha. neyimi beğendilerse verdim, aldım, yaptım.
ama ben hem annemi hem babamı toprağa verdim, azıcık yanımda durmadılar. halimi anlamadılar. ölüm yokmuş gibi normal hayata hemen döneyim istediler. şaşırdım, hem de çok.
beni elinde tutmayı beceremiyorsun dedi "kocam".
dur durduğun yerde edebinle adabınla! elimden kaçmaya niyetin varsa ben ne etsem boş ki. kafesten kaçacak Zümrüdüanka kuşu sandı haspam kendini.

yalnızlığından cesaret almış gibi. fazla iyi fazla ılımlı olmanın zararları. artık önemli olan bundan sonrası hadi bitti diyelim rahat verecek mi

acı gerçek şu ki daha önce de aynı hikaye ile boşandık. 2 ay ayrı kaldık ve tam 13 ay önce yeniden evlendik. çok pişmandı, çok öfkeliydi bu haltı yerken, hakim de hiç düşünme süresi vermemişti ki. bir saatte boşadı oracıkta.

ben çok ağladım çok üzüldüm o zaman da. o zaman annem babam hayattaydı. halbu ki ne güzelmiş. şimdi onlar da yok. 2. tekmeden sonra akıllanırım heralde. bir daha bana dünyayı hediye etse, cennetten toprak alsa inanmam. çünkü dengesiz.

çok büyük konusuyorsun. mahkemeden önce düşünülesi bir tarafı varsa bir kez daha düşünün

çok büyük konusuyorsun. mahkemeden önce düşünülesi bir tarafı varsa bir kez daha düşünün
Büyük konuşmuşum evet. Sözümü geri alıyorum. Ama keşke düşünmeye, konuşmaya fırsat verseydi. Bir hafta önce de böyle boşanma diye tutturup beni perişan etmişti. Çok konuştum, çok anlattım böyle üzme, itme beni dedim, çok seviyorum söylediklerin beni mhvediyor dedim, yapma dedim. Anlaştık güya. 4.gün yine aynı.
Burası dünya, her şey olabilir tabi ama ben battım iyice. Artık gücüm hiç kalmadı.

yalnızlığından cesaret almış gibi. fazla iyi fazla ılımlı olmanın zararları. artık önemli olan bundan sonrası hadi bitti diyelim rahat verecek mi
Ortak ev ve arabamız var. Onlar satılırsa ortak payda kalmaz ve rahatsız edeceği bi sebep kalmaz sanırım.daha önce ev ve eşyalar için gereksiz çok rahatsız etmişti. Sanırım kötü de olsa iletişime geçmeye uğraşıyordu.
Şimdi de pişman oldu çoktan. Adım gibi biliyorum. Ben de çok üzgünüm ama arhık feda edebileceğim hiç bir şey kalmadı.

Öyle değil mi? Ona göre de ben hastayım.hatta şziofrenim.
Haha :) guldurdun kardesim:) oyle olur zaten asla onlarda sorun olmaz..illa karsi taraf problemlidir..bi dur, bir sakin ol, ne diyorum ben diye bir dusun, bir tart.. ama iste o ofke aninda eminim kendi soylediklerini gectim sizin sozlerinizi bile tam dinlemiyordur..ve siz saatlerinizi harcayin anlatin durum degismez

Haha :) guldurdun kardesim:) oyle olur zaten asla onlarda sorun olmaz..illa karsi taraf problemlidir..bi dur, bir sakin ol, ne diyorum ben diye bir dusun, bir tart.. ama iste o ofke aninda eminim kendi soylediklerini gectim sizin sozlerinizi bile tam dinlemiyordur..ve siz saatlerinizi harcayin anlatin durum degismez
Evet değişmedi hiç.
Hiç etkilenmedi. Ne hikmetse yüreğine hiç dokunmadı sözlerim, göz yaşlarım. Neden böyle oldu, neden bunu yaptı hem kendine hem bana anlamıyorum. Hiç bir eksik problem yokken hem de. Üç günlük dünyada değer mi anlamadım ben.

insanın terbiyesi tartışırken belli olur.. insan asıl yüzünü tartışırken belli eder..
Bugün beni aradı ve 15 dk saydırdı. Ben de kaydettim.
Kötü şeyleri değil de iyi şeyleri hatırlıyor aptal beynim.bana söylediği küfürleri ve kötü olayları yazıyorum düşünüp düşünüp. Yüzünü sesini böyle hatırlayıp ağlamalarıma son veririm inşallah.

Merhaba hanımlar,

Kavgada çirkinleşen, hele ayrılırken ar namus bırakmadan dümdüz giden adam nasıl bir adamdır?
Normal zamanda eşine çok düşkün olup, kavgada düşman olarak gören, her kavgayı boşanma sebebi sayan, sonra boşanmaktan vazgeçen, karşısındaki boşanmayı kabul ederse manyaklığına level atlatan bir adam?
başka biri olmadığına adım gibi eminim, eşini deli gibi seven bir adam hem de. (sağlıklı bir sevgi olmadığının farkındayım tabi)
ne tür bir vak'a sizce bu?

Egoist narsist bir adam(cık)..

Kötü şeyleri değil de iyi şeyleri hatırlıyor aptal beynim.bana söylediği küfürleri ve kötü olayları yazıyorum düşünüp düşünüp. Yüzünü sesini böyle hatırlayıp ağlamalarıma son veririm inşallah.

ahh o beyin aah :) bi dönem böyle ağlama nöbetleriyle geçecek inşallah hakkınızda hayırlısını nasip eder Rabbim.

ahh o beyin aah :) bi dönem böyle ağlama nöbetleriyle geçecek inşallah hakkınızda hayırlısını nasip eder Rabbim.
Amin canım. Çok bunaldım.bir çıkış kapısı istiyorum Rabbimden. Uyandım şimdi uykumdan birden.halbuki ağlamaktan öyle yorgunum. Nasıl geçecek günler? Yeniden nasıl hayal kurup gülücem ben?

Oyle olur zsten kotu ne varsa siler beyin.. hatirlamak isyemez aslinda ama ortada bir gercek var iste degismiyor o gercek.. peki ne yapmayi istiyorsun tam olarak

Oyle olur zsten kotu ne varsa siler beyin.. hatirlamak isyemez aslinda ama ortada bir gercek var iste degismiyor o gercek.. peki ne yapmayi istiyorsun tam olarak
ben isterdim ki sorun varsa eğer konuşabilmek ve baktık olmuyorsa aile terapistine gitmek ve evliliğimi bitirmemek. çünkü ben yine de seviyorum hem onu hem her şeyimi.
Olay benim istediğime göre şekillenmedi ki zaten; beni istemediğini artık iyice anlamış son bir buçuk aydır. (annemi kaybettiğimden beri yani) dün zorla götürdü adliyeye. eğer gelmezsem evde her gün bir şeyi kırmakla tehdit etti. gözü dönmüş iyice, eşyaların kıracağı endişesinden değil de, lanet olsun sana düşüncesinden gittim işte.
evi arabayı satalım diye ona buna haber verdi. benden kurtulmak için benle ilgili ne varsa bir an önce kurtulması lazımmış. kaç yıllık emeğimizi, alın terimizi, hayallerimizi yok yere bir çırpıda öfkesinden gözden çıkarma derdinde. inanamıyorum, bu öfke mi, hastalık mı, delilik mi bilemiyorum. şaşkınım yaptıklarına.

ben isterdim ki sorun varsa eğer konuşabilmek ve baktık olmuyorsa aile terapistine gitmek ve evliliğimi bitirmemek. çünkü ben yine de seviyorum hem onu hem her şeyimi.
Olay benim istediğime göre şekillenmedi ki zaten; beni istemediğini artık iyice anlamış son bir buçuk aydır. (annemi kaybettiğimden beri yani) dün zorla götürdü adliyeye. eğer gelmezsem evde her gün bir şeyi kırmakla tehdit etti. gözü dönmüş iyice, eşyaların kıracağı endişesinden değil de, lanet olsun sana düşüncesinden gittim işte.
evi arabayı satalım diye ona buna haber verdi. benden kurtulmak için benle ilgili ne varsa bir an önce kurtulması lazımmış. kaç yıllık emeğimizi, alın terimizi, hayallerimizi yok yere bir çırpıda öfkesinden gözden çıkarma derdinde. inanamıyorum, bu öfke mi, hastalık mı, delilik mi bilemiyorum. şaşkınım yaptıklarına.
Yani kader mi demeli ne demeli bilemedim..halbuki sonsuza kadar sursun hep beni sevsin bende onu seveyim dusuncesiyle baslariz.. olmadigini gormek buyuk cokuntu verir anliyorum.. bizde aslinda hata sanki o gidinve hersey degisecekmis gibi hissederiz..o beni nasil sevmez deriz.. ama oluyor iste birsey oluyor ve insanlar vazgeciyor.. bizim bir turlu bitiremedigimiz seyleri bazi insanlar bitiriveriyor.. bize de "guclu kalmak" dusuyor.ama biz "huclu" degil de sadece "kaliyoruz" .. ve bu berbat birsey.... sen ne istiyorsun peki o boyle yaptikca senin icinden neler geciyor? Yani aman ayrilma etme diyemi dusunuyorsun? Yoksa guclu mu duruyorsun..cunku bazi insanlar sadist olurlar, karsilarindaki insanlardan ayrilacaklari yoksa bile sirf uzmek icin oldukca ileri giderler sirf yalvarsinlar aman sensiz olamam yapamam desinler diye sirf onu durmak icin..senin tavrin ne oluyor?

Şuan ayrı mısınız ?
çalışıyor musun ? aileni kaybetmiş başın sağolsun .. gidecek yerin var mı ?
Allah razı olsun. her yerim delik deşik. her yerim kanıyor.
çalışıyorum. maddi sıkıntım olmaz herhalde. annem ve babamın dairesi aile apartmanı içinde, halen her şey yerli yerinde. sanırım oraya yerleşeceğim, yani kürkçü dükkanına. bir an evvel evlenip çıkmak istediğim kürkçüye:KK43:
kendime küçük bir ev tutmak istedim önce. çünkü kafamı dinlemeye, rahatça ağlamaya ya da dinlemeye ihtiyacım olur diye düşündüm. bir de kendi düzenine alışınca başka evlere sığılmadığını tecrübe etmişliğim var. ama sonradan akrabalarım O'nn beni rahat bırakmayacağını söylediler ve haksız değiller. ihtimal kuvvetli. benden ayrılmak ona iyi gelmeyecek ama öfkesi de dinmeyecek uzun süre. ben uzaklaştıkça öfkesi artacak. bilmiyorum ne zaman diner, ben öyle bir öfke hiç görmedim, günlerce artarak devam eden.

Yani kader mi demeli ne demeli bilemedim..halbuki sonsuza kadar sursun hep beni sevsin bende onu seveyim dusuncesiyle baslariz.. olmadigini gormek buyuk cokuntu verir anliyorum.. bizde aslinda hata sanki o gidinve hersey degisecekmis gibi hissederiz..o beni nasil sevmez deriz.. ama oluyor iste birsey oluyor ve insanlar vazgeciyor.. bizim bir turlu bitiremedigimiz seyleri bazi insanlar bitiriveriyor.. bize de "guclu kalmak" dusuyor.ama biz "huclu" degil de sadece "kaliyoruz" .. ve bu berbat birsey.... sen ne istiyorsun peki o boyle yaptikca senin icinden neler geciyor? Yani aman ayrilma etme diyemi dusunuyorsun? Yoksa guclu mu duruyorsun..cunku bazi insanlar sadist olurlar, karsilarindaki insanlardan ayrilacaklari yoksa bile sirf uzmek icin oldukca ileri giderler sirf yalvarsinlar aman sensiz olamam yapamam desinler diye sirf onu durmak icin..senin tavrin ne oluyor?
ben bu muhabbetin geçmemesini, bu konuyu açmamamız gerektiğini milyon kere anlattım. ben seninle ölmek istiyorum dedim ona milyon kere. bozma şu güzelliği dedim, anlattım, iyi olan her şeyi, her anıyı hatırlattım. ama hiç birini hatırlamıyor. bir hatırlıyor bir unutuyor ya da. benim senle huzurlu günüm yok diyor. ama biz sürekli kavga etmeyiz ki diyorum. duymuyor. her şeyi kafanda tutma, alıngan olma, bu kadar sorun arama diyorum. yapamıyor. benim ne mutluyuz dediğim zamanlarda kafasına çok saçma bir ayrıntıyı takmışmış meğer! e bunu o zaman söyle, şimdi ne anlamı var diyorum. açıklaması da saçma. velhasılı ben dünyayı kendine bu kadar dar eden adam görmedim.

ben varımı yoğumu ona adamışken, o da ben senden huzur görmedim deyince, karşısında güçlü duruyorum. çünkü çok gücüme gidiyor. sonra daha beter zaten. sidik yarışı oluyor işte.ama hakaretleri hazmedilir değil ki. nasıl yalvarayım?

bu en sevilmemesi gereken erkek'i ben inatla sevdim, sevdim. valla burnumdan bile soktum sevecem diye. hala da oturup ağlıyabiliyorum onca itip kakmasına, küfrüne, iftirasına rağmen.

maalesef ben başta anlayıp, değiştirebilirim, isterse değişebilir, akıllı bir kadın olursam onu değiştirebilirim falan filan dedim. nasıl bu kadar aptalım, nasıl iradesizim böyle ben ya?
sen iradesiz ve aptal değilsin.
kendine haksızlık etme.
biz kadınlar aşık olduğumuz zaman kötü yanlarını dahi iyileştirebileceğimizi düşünüyoruz..
rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Allah razı olsun. her yerim delik deşik. her yerim kanıyor.
çalışıyorum. maddi sıkıntım olmaz herhalde. annem ve babamın dairesi aile apartmanı içinde, halen her şey yerli yerinde. sanırım oraya yerleşeceğim, yani kürkçü dükkanına. bir an evvel evlenip çıkmak istediğim kürkçüye:KK43:
kendime küçük bir ev tutmak istedim önce. çünkü kafamı dinlemeye, rahatça ağlamaya ya da dinlemeye ihtiyacım olur diye düşündüm. bir de kendi düzenine alışınca başka evlere sığılmadığını tecrübe etmişliğim var. ama sonradan akrabalarım O'nn beni rahat bırakmayacağını söylediler ve haksız değiller. ihtimal kuvvetli. benden ayrılmak ona iyi gelmeyecek ama öfkesi de dinmeyecek uzun süre. ben uzaklaştıkça öfkesi artacak. bilmiyorum ne zaman diner, ben öyle bir öfke hiç görmedim, günlerce artarak devam eden.
eski sevgilim böyleydi..
çok uzun epeyce uzun zaman aldı öfkesinin dinlemesi..

X