ayrılırken çirkinleşen erkek

haa dediğin aynen öyle. elalem iyisi denen cinsten! ikimizi tanıyanlara anlatsam derdimi, " aaa melek gibi, şeker gibi çocuk, hiç aklım almıyor", ben de daha sosyal ve konuşkan olduğum için " ne yapıyorsun da bu melek gibi adamı bu hale getiriyorsun, ne istiyorsun adamdan" demiyorlar mı, işte o zaman Allah'ım nereye gideyim bilemiyorum.
bu tür erkekler çok iyiler...
ama kavga anında bütün eksikliklerini pat pat söyler...
barışınca da o eksiklerini yine görmezler...:KK70:
dengesizler
evet öyleler. zaten ben de bu iyiliklerine sabretmeye çalıştın ama kaşıkla verip kepçeyle geri almaktan başka bir şey değil. yere batsın yaptığı iyilik! kötü zamanda " keşke yapmasaydım, haram olsun" demesinden bin kat iyidir.
ya bende demir mi, vitamin mi, hücre mi eksik? hipnoz mu edildim? noldu ki bana? çok mu sevgisizdim acaba? çocukluğum da problemliydi sanırım? nasıl katlandım ki?
suçlama kendini...vardır bundan çıkaracağın bir ders...öğretmiştir bu ilişki bişeyler sana...
iyi yönden bak :KK66:

bu da doğru. herifin totosunu kaldırdıkça kaldırdım. özgüveni kendine gelsin diye. sonra tepeme çıktı işte.
en son kavga sebebine bak hele! durduk yere "benim her dediğim olacak, var mısın yok musun, 10 dk sonra beni ara cevap ver, yoksa bu iş olmaz" dedi ve telefonu kapattı.:KK23:ben aramadım, anlamadım ki neydi bu?
o aradı, "yaaa bak 10 dk geçti aramadın, haha işte sen busun, bana verdiğin değer bu, beni bu kadar sayıyorsun" dedi.
ŞOK. benim üzerimde otoritesinin olmadığını hissediyormuş. böyle bir eksiklik kategorisi var mı ya?

Şuan ayrı mısınız ?
çalışıyor musun ? aileni kaybetmiş başın sağolsun .. gidecek yerin var mı ?

ben de yargılanmak istiyorum. ne hatam oldu da böyle oldu? yani hadi bunda oldu, ama bundan sonraki her türlü ilişki için böyle şeyler işitmek istemiyorum. benim hakkımda ne fena kız, ne biçim insan demesinler istiyorum. iyi bir insan olmak istiyorum. öyle olmak için elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum ama neden böyle şeyler duyuyorum.
çok dua ediyorum ama huzuru bulamıyorum.

bu modeller böyle istediklerini elde edemeyince delleniyorlar. ondan bundan kavga çıkartıp karsı taraftan ayrılma talebi gelince daha beter çirkinleşirler. herşey istedikleri gibi olacak.
hmmm evet, ya siz anlattıkça, aynen böyle diyorum. nerde yazıyor bunlar? ben neden bilemedim? yaşım da küçük değil ki. bu kadar mı kördüm?

bu modeller böyle istediklerini elde edemeyince delleniyorlar. ondan bundan kavga çıkartıp karsı taraftan ayrılma talebi gelince daha beter çirkinleşirler. herşey istedikleri gibi olacak.[/QUOTE)

o boşanıcam dediğinde ben de tamam dersem Allaaaaah ortalık havaya kalkıyor, ben sessiz kalıp başka odaya çekilip ağlıyorum, başıma gelip gelip saydırıyor, sana öfkem bitmiyor diyip 5 senenin tüm kayıtlı hakaretlerini ve kendince kabahatlerimi sayıyor.
eğer saçmalama ne boşanması, ayrılmıyorum dersem, gene efeleniyor, ertesi gün ben tavır yapmaz, normal davranırsam hafiften barışılıyor, ama o kadar hakareti yediğimle kalıyorum tabi. yut yut da nereye kadar? hakaretler de öyle böyle değil. ne namusum kalıyor, ne tipim.
barışınca dünyanın en güzeli ben!

suyuna gidersen her istediğini tamda istediğin gibi yapar ama gitmezsen doğduğna pişman edebilir. zor bir durum allah sabır versin. idare edilmesi zor insanlar. belki sevgisinden ileri geliyordur

suyuna gidersen her istediğini tamda istediğin gibi yapar ama gitmezsen doğduğna pişman edebilir. zor bir durum allah sabır versin. idare edilmesi zor insanlar. belki sevgisinden ileri geliyordur
bir çok kez ayrıldım. bu adamın bu laflarını kaldıramam dedim. ama çok seviyorum tabi bir yandan.
kadınlar paylaşımcıyız ya, ben de arkadaşlarımla, büyüklerimle paylaştım tabi hep. çoğu dedi ki, huylu huyundan vazgeçmez, bununla uğraşamazsın, hayatını mahfetme dediler. bir iki kişi de dedi ki, erkekler güçlü kadın, dik kadın sevmez, e sen de tutuğunu koparıyorsun, azıcık geride dur, değişmez diye bir şey yok, sen akıllı ol değiştir dediler. ben % 90 görüşe uymayıp, % 10'un görüşüne uymayı tercih ettim, buna inanmak istedim. sonuç bu!
sevdiğine eminim hala. ama bu korkunç bir sevgiyi istemiyorum.

ne körlük ne küçüklük biraz sevgi biraz alışkanlık belki birazda çekinmek.
evet seviyorum, evet evimi terk etmeyi istemedim çünkü her parçası benim hevesim, ve çekindim; evliliği yürütememiş olmaktan çekindim. çok iyi bir evliliğim olacaktı, ama başaramadım. en rezil boşanmayı yaşıyorum. hakkını helal et bile denemeyecek bir boşanma.

bir çok kez ayrıldım. bu adamın bu laflarını kaldıramam dedim. ama çok seviyorum tabi bir yandan.
kadınlar paylaşımcıyız ya, ben de arkadaşlarımla, büyüklerimle paylaştım tabi hep. çoğu dedi ki, huylu huyundan vazgeçmez, bununla uğraşamazsın, hayatını mahfetme dediler. bir iki kişi de dedi ki, erkekler güçlü kadın, dik kadın sevmez, e sen de tutuğunu koparıyorsun, azıcık geride dur, değişmez diye bir şey yok, sen akıllı ol değiştir dediler. ben % 90 görüşe uymayıp, % 10'un görüşüne uymayı tercih ettim, buna inanmak istedim. sonuç bu!
sevdiğine eminim hala. ama bu korkunç bir sevgiyi istemiyorum.

doğru demişler erkekler kendilerine sırt dayayan onlara ihtiyaç duyan kadınları severler koruma içgüdüsü oluşur. ama o ince çizgiyi sinsi sinsi ayarlamak lazım kadının isteyip yapamayacağı kıvamına getiremeyeceği erkek yoktur kanımca

evet seviyorum, evet evimi terk etmeyi istemedim çünkü her parçası benim hevesim, ve çekindim; evliliği yürütememiş olmaktan çekindim. çok iyi bir evliliğim olacaktı, ama başaramadım. en rezil boşanmayı yaşıyorum. hakkını helal et bile denemeyecek bir boşanma.

çok üzüldüm kötü bitmesine boşandınız mı? mahkeme süreci mi?

çok üzüldüm kötü bitmesine boşandınız mı? mahkeme süreci mi?
hızlı ve öfkeli bey, akşam kavga çıkarır, sabah mahkemeye gidecez diye beynin etini yer, zavallı kadın dayanamaz tacizlere, ve lanet olsun diyip gider adliye kapısına.
adliyede resmen bir pislikmişsin gibi bakar, davranır, sanki ben üzerine sıçramış bir .okmuşum da beni üzerinden hemen bir an önce alsınlar, kurtarsınlar, temizlesinler onu bu pis .oktan gibi insanlardan talepte bulunur. hemen acele etmeliler, oracıkta bu iş hemen halledilmeli yoksa .ok damarlarında hızlıca yayılıp canı çıkacak gibi telaşeye düşer.

tövbe tövbe, ben anlamadım bu insanı. hıdrellezde beni diler kağıtlara çizip Yaradan'dan, ayaklarımı öper, ağlar nolur geri gel diye şimdi de .ok muamelesi!

3 Eylüle kaldı maalesef, adli tatil ya. diyor ki memurlara, bugün olmaz mı bu iş, nöbetçi hakim yok mu? 3 eylülden önce olmaz dediler, Allah bir üzüldü bir üzüldü, delirecek.
öfkeyle kalkan zararla oturacaktır elbet.

hızlı ve öfkeli bey, akşam kavga çıkarır, sabah mahkemeye gidecez diye beynin etini yer, zavallı kadın dayanamaz tacizlere, ve lanet olsun diyip gider adliye kapısına.
adliyede resmen bir pislikmişsin gibi bakar, davranır, sanki ben üzerine sıçramış bir .okmuşum da beni üzerinden hemen bir an önce alsınlar, kurtarsınlar, temizlesinler onu bu pis .oktan gibi insanlardan talepte bulunur. hemen acele etmeliler, oracıkta bu iş hemen halledilmeli yoksa .ok damarlarında hızlıca yayılıp canı çıkacak gibi telaşeye düşer.

tövbe tövbe, ben anlamadım bu insanı. hıdrellezde beni diler kağıtlara çizip Yaradan'dan, ayaklarımı öper, ağlar nolur geri gel diye şimdi de .ok muamelesi!

3 Eylüle kaldı maalesef, adli tatil ya. diyor ki memurlara, bugün olmaz mı bu iş, nöbetçi hakim yok mu? 3 eylülden önce olmaz dediler, Allah bir üzüldü bir üzüldü, delirecek.
öfkeyle kalkan zararla oturacaktır elbet.

bence ben sana gününü göstericem der gibi bir hamle olmuş bu pişman olur ama döner mi bilinmez. çok üzülecek kadın elbet ama bir muallaktansa belki bu daha iyidir.

doğru demişler erkekler kendilerine sırt dayayan onlara ihtiyaç duyan kadınları severler koruma içgüdüsü oluşur. ama o ince çizgiyi sinsi sinsi ayarlamak lazım kadının isteyip yapamayacağı kıvamına getiremeyeceği erkek yoktur kanımca
belki doğrudur, her erkek tava gelir de bu kadının sabrı ve kaldırma kapasitesiyle ilgili. ben her şey şeffaf olsun, gerçek olsun, candan olsun istedim. yapmacık yapmak gerekti ama ancak bu kadar yapabildim. kimseye saygısısızlık yapmadım ailesinden ama yaranamadım. çok ama çok tuhaf bir aileye denk geldim. yani bana göre. benimle geçinemeyen salaktır. vallaha billaha. neyimi beğendilerse verdim, aldım, yaptım.
ama ben hem annemi hem babamı toprağa verdim, azıcık yanımda durmadılar. halimi anlamadılar. ölüm yokmuş gibi normal hayata hemen döneyim istediler. şaşırdım, hem de çok.
beni elinde tutmayı beceremiyorsun dedi "kocam".
dur durduğun yerde edebinle adabınla! elimden kaçmaya niyetin varsa ben ne etsem boş ki. kafesten kaçacak Zümrüdüanka kuşu sandı haspam kendini.

bence ben sana gününü göstericem der gibi bir hamle olmuş bu pişman olur ama döner mi bilinmez. çok üzülecek kadın elbet ama bir muallaktansa belki bu daha iyidir.
acı gerçek şu ki daha önce de aynı hikaye ile boşandık. 2 ay ayrı kaldık ve tam 13 ay önce yeniden evlendik. çok pişmandı, çok öfkeliydi bu haltı yerken, hakim de hiç düşünme süresi vermemişti ki. bir saatte boşadı oracıkta.

ben çok ağladım çok üzüldüm o zaman da. o zaman annem babam hayattaydı. halbu ki ne güzelmiş. şimdi onlar da yok. 2. tekmeden sonra akıllanırım heralde. bir daha bana dünyayı hediye etse, cennetten toprak alsa inanmam. çünkü dengesiz.

X