Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

nasılsın güzellerimmmmm ben geldimmmmmolumunekankayizsmile

ya burçlara falan takılmayın. bu sitede bi arkadaş vardı başka bi konuda yazmıştım bende onun burcuyla ilgili bana demiştiki erkeklerin hepsinin burcu aynı güzelim.cidden de öleburda okadar yazıyoruz anlatıyoruz birbirimize ama neredeyse hepsinin yediği halt aynı,bakış açıları aynı,izledikleri yol aynı.çok az farklar var arada. siz bi ondan geçin de pişmanlığı kendini alt ettikten sonra görürüm ben onların araya ördüğü duvarları,kaldırdıkları burunların inişini,yok şu şöle olmalı yok bu böle olmalı diye şart koşmalarını.hepsi gider ilk tanıştığınız zamana döner huyları.sebep yine aynı tabi sizi yeniden elde edebilmek.ozaman sizde eğer unuttuysanız tabi geçti borun pazarı diye umur bile etmezsiniz.olumunekankayizsmile

bende gelgitler yaşıyorum.dün salya sümük olmuştum yeniden ama bugün yine istemiyorum onu.mantığımla kalbim arasında mı kaldım dicem.yok onla alakalı deil pek.duygularım karışıyo.bazen onu sevdiğimi özlediğimi hala onunla olmak istediğimi hissediyorum.ama bazen de o eşekliğine beni kaybettiğine yansın onsuz da geçer hayat ben onla yapamamki diyorum.onun yaşaıdğı şartları düşünüyorum o hayatı ben yaşayabilirmiyim ki belkide böle olması daa iyi diyorum.bazen ne olumlu ne olumsuz hiçbişe hissetmiyorum.karmaşadayım yani.inşallah çabuk geçer bu durum da emin olurum duygularımdan ona göre devam ederim hayatıma.zaten beni bundan sonra zor bulur o da.o gece face.imi dondurmuştum.msnden de sildim.e aramak istese arayamazda tiksiniyorum dedim.hem ilişkim olduğunu biliyor.yani onun kendisine nispet yapıldığını anlamış olsada sonuçta bi ilişki durumuyla araya giren bi sınır söz konusu.zaten o ilişki durumum olmasaydı senden tiksiniyorum dediğimde etekleri tutuşur naptım ki diye msj atar bi şekilde yanıt verirdi.daha önce çok yaşamıştım çünkü bunu ben tersleyince bi şekilde tepki veriodu kurtlanıodu.hani size hep diyordum ya son kozlarını oynuyo diye.bunu yapabilceğini düşünmüştüm o zamanlar.bütün ihtimalleri düşünmüştüm.hepsini tek tek yaşatıyo işte.yaşatsın bakalım kendini kandırır umrumda deil artık.bakalım bu defa hayatıma burnunu sokabilecek mi yada nasıl sokmak isticek hangi yolu denicek.valla herşey bi yana ama çok inanıyorum pişman olup döneceğine.içime doğuyo acaip bi şekilde.hislerim yanıltmadı şimdiye kadar ben çok rahatım vicdanım da rahat.o yansın beni kaybettiğine.bizim buralarda bi tabir vardır at gibi gitti it gibi döndü derler.bu da öle olacak :içelim:

Son düzenleme:
bu arada dün gece hepinize çok içten bi şekilde gözyaşlarıyla dua ettim inşallah kabul olur :teselli:

İnşallah kabul olur..Ama benimkinin dönmesi bana çoook uzak geliyo..İstediğim döndüğünde kabul etmek değilde geri çevirmek..Buda olmıcak :/ mahvoldum bugün anladım olmıcağını.. :/

bu arada dün gece hepinize çok içten bi şekilde gözyaşlarıyla dua ettim inşallah kabul olur :teselli:

ay inşallah kabul olur.. bişi sorcam size fala inanaıyor musunuz ? dinen çok yanlış olduğunu biliyorum ama hepimizin baktırmışlığı vardır die düşünüyorum..bunu şuandan soruyorum benim işte tanıştığım bi abla vardı bi kaç sene önce o zaman kimse yoktu hayatımda tabi..ben bi kere aşık olmuştum o zamanlar.. bu da ikinci işte..elime bakmıştı sen bi kere aşık olmuşsun hayatına iki kişi daha gircek demişti.. ilki olmıcak sen ondan vazgeçiceksin demişti.. sonra yine seviceksin demişti.. serça parmağın elle birleştiği yerde ince çizgilere bakmıştı benim orda üç çizgi var.. nerden anladın deyince orayı göstermişti siz de bi baksanıza merak ettim. .eğer doğruysa gerçekten benim kısmetim sevdiğim değil başka biri. .

Hele ki sevgilisinden ayrılan kızların o dönemde vazgeçilmezi oluyor falcılar.
Her falcı geri gelecek ve yeniden beraber olacaksınız der ama olmaz.
Bunu yaşayan çok tanıdığım var. Vakit geçirmek ve acıyı hafifletmek için terapi gibi geliyor bazen fallar.

Serçe parmağın elle birleştiği yer neresi ki? Elimizin dışından mı, iç kısmından mı bakıcaz? :uhm:

canım bu dediğim kişi tanıdıktı zaten bi tek bunu ve bide eğitimimi söyledi.. ısrar ettim ben anlat biraz diye yok başka bişi söylemem dedi.. tanıdık olduundan biraz güvendim.. serçe parmağının bittiği yer işte sol elde.. parmağın bitiyor ordaki çizgiler değil hemen onun altında elinin yanına doğru uzayen çizgiler derin de değil fazla. .elinin içini gökyüzüne aç serçe parmağının bitim yerindeki çizgiler değil onlardan hemen sonrakiler. .

elinin içi yani ..

Yok canım ben zaten genel olarak yazdım o fal olayını.
Kahve falı zımbırtılarından bahsettim.
Tabi tutturanı da yok değil. Haksızlık etmeyelim.
Sana bakan değişikmiş. Herkes el falı bakamaz.

Pfffff... Neyse ben biraz uğraşayım. Kaç çizgi var acep.

Canım bir de şurdan baksan... 1 mi, 2 mi, 3 mü?
Hangi kısma bakcaz? İşaretlemesini yaptım.

tamam canımm.. evet ben kahve de bir ay önce baktırdım.. o zaman hala görüşüoduk malum kişiyle.. dediki 3 gün sonra konuşcaksınız 1 ay sonrada yine birlikte olcaksınız.. ve öle anlatıyor ki anam resmen adam senin kaprislerinden ayrılmış dedi ben de nasıl yahu o beni üzdü dedim.. o da sen de çok iyi insanlarsınız birbirinizi üzmenize gerek yok ikiniz de mükemmel görünüosunuz birbirinize çok uygunsunuz dedi.. hala seninle gelecek düşünüyor dei ama biz tam da o hafta tamamen koptuk. dedikelrinin biri bile tutmadı resmen umut dağıtıyor.. zaman zaman benim yengem bakardı ve blirdi de ağzımın açık kaldığı bunu nasıl bili dediğim çok olmuştur yani.. ama inanmam iki dakika sonra unuturum hatta. .

Canım bir de şurdan baksan... 1 mi, 2 mi, 3 mü?
Hangi kısma bakcaz? İşaretlemesini yaptım.

heh işte birle ikinin arasına bakcan. .bak bulamazsan ben kendi elimi çekerim koyarım :)))))

Kesinlikle boş yere umut veriyorlar insana.
Ama dediğin gibi ben de o an şaşırırım belki biraz , ardından hemen unuturum söylenenleri.
Hepsi yalan, dolan.

Kesinlikle boş yere umut veriyorlar insana.
Ama dediğin gibi ben de o an şaşırırım belki biraz , ardından hemen unuturum söylenenleri.
Hepsi yalan, dolan.

öyle valla ona mı sarılıyım bide umut bağlıyım.. para verip de baktırmam bidaha parama yazık valla

Son sorum olsun bu... :/
Yani şu çizdiğim yerde kalan boş kısım di mi? Yuvarlakla aldığım yere bakıyoruz?

Hea anlıyorum galiba tam parmağın bittiği yerdeki yatay çizgilere değil altındaki dikey çizgilere bakıcaz di mi? Pek belli olmayan dikey çizgiler?

Hea anlıyorum galiba tam parmağın bittiği yerdeki yatay çizgilere değil altındaki dikey çizgilere bakıcaz di mi? Pek belli olmayan dikey çizgiler?

hayır parmağğın bittiği yere değil onun hemen altındakilere.. parmağın bitiş çizgilerine paralel oluyor yani..

nerden ekliyorum fotoğraf eklersem ??

nerden ekliyorum fotoğraf eklersem ??

Hizliresim.com a gir. Tabi önce yüklemek istediğin fotoyu pcye kaydet.
Sonra ordan girip choose file kısmından fotonu seç, ardından da uploaddan yükle.

Eğer google chrome kullanıyorsan url kısmını kopyalayıp mesaj bölümündeki grafik ekle
kısmına yapıştır. Explorer kullanıyorsa fotonun özellikler kısmından urlsini alıp aynı şekilde yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…