Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

heh işte birle ikinin arasına bakcan. .bak bulamazsan ben kendi elimi çekerim koyarım :)))))

kızz benim elimde bi sürü çizgi var dediin yerde.yedi kocalı hürmüzmü olacam hey maşşallah sırnaşık şey

tamam canımm.. evet ben kahve de bir ay önce baktırdım.. o zaman hala görüşüoduk malum kişiyle.. dediki 3 gün sonra konuşcaksınız 1 ay sonrada yine birlikte olcaksınız.. ve öle anlatıyor ki anam resmen adam senin kaprislerinden ayrılmış dedi ben de nasıl yahu o beni üzdü dedim.. o da sen de çok iyi insanlarsınız birbirinizi üzmenize gerek yok ikiniz de mükemmel görünüosunuz birbirinize çok uygunsunuz dedi.. hala seninle gelecek düşünüyor dei ama biz tam da o hafta tamamen koptuk. dedikelrinin biri bile tutmadı resmen umut dağıtıyor.. zaman zaman benim yengem bakardı ve blirdi de ağzımın açık kaldığı bunu nasıl bili dediğim çok olmuştur yani.. ama inanmam iki dakika sonra unuturum hatta. .

Çok enteresan... CADIARZU

Benim de çevremin, arkadaşlarımın harika eş namzeti dedikleri adamı ne yapsam gözüm tutmamıştı... :1closedeyes:

Tamam, iyi bir insandı, karakteri düzgündü ama bir şeylerin ters gittiğine inandım hep... fisfisfis

Arkadaşlar tutturdular "Harika biri hala ne düşünüyorsun? Bak bizim müdavimi olduğumuz bir falcı var, madem içinde şüpheler var, eğlencesine gidelim belki söyleyecekleri işine yarar." dediğinde -çok yanlış olmasına rağmen- gittik bahsettikleri kadına... İçten içe merak da ediyordum bu kadar düzgün birine neden ısınamadığıımı hakikaten bir şeyler söylerse yorumlayabilirim diye düşündüm. :kahve:

Kadın da aynı şekilde mükemmel biri olduğunu söyledi. Bir hafta içinde gelecek ve evlenme teklif edecek dedi. Dedikleri oldu ama ya falcıya gitmenin suçluluk duygusu ya da hislerime güvenerek reddettim onu ve sizin gibi o hafta içinde tamamen koptuk. :KK1: (Sonrasındaki bir yıl boyunca aynı muhabbetler döndü ama bu sonucu değiştirmedi tabii...) sositososito

Her şeyin olacağına vardığına ve her şeyde bir hayır olduğuna inandığım için garip gelmemişti fakat siz de "falcı bacı ziyaretinizden" onun olumlu sözlerinden "tam bir hafta sonra" yolları ayırınca şimdi garipsedim ve falcıların ne lüzumsuz işler yaptığına bir kez daha kanaat ettim... a.s

gaybı Allah'tan başkası bilemez.ben inanmıyorum bu tür şeylere.ama hisler bişekilde doğru çıkabiliyo.arkadaşımızda yaşamış bunu.İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için de.

ınanmayın kızlar,arkadaşım patronuna aşık,ikiside bekar,patron 2 üniversite bitirmiş,çok sengıniyakışıklı aşiret çocuğu,arakaşata 120 kılo falan filan,yanı kılo tabıki büyük etken arkadaşlar,kımse üstüne alınmasın,neyse hocaya gitmiş,hoca demişki bu çocuk ıyı bız kıla evlencek,arkadaşım dehşetle nasıl bri diye sormuş,hoca galiba bunun tepkısınden ürkmüş,aklıdan geçen kızlardan bırıde sensın demiş,arkadaş bir haftadır tam leyla,halını görsenız,valla hocaya küfür edesim geldi,resmen umut tacirliği

Çok enteresan... CADIARZU

Benim de çevremin, arkadaşlarımın harika eş namzeti dedikleri adamı ne yapsam gözüm tutmamıştı... :1closedeyes:

Tamam, iyi bir insandı, karakteri düzgündü ama bir şeylerin ters gittiğine inandım hep... fisfisfis

Arkadaşlar tutturdular "Harika biri hala ne düşünüyorsun? Bak bizim müdavimi olduğumuz bir falcı var, madem içinde şüpheler var, eğlencesine gidelim belki söyleyecekleri işine yarar." dediğinde -çok yanlış olmasına rağmen- gittik bahsettikleri kadına... İçten içe merak da ediyordum bu kadar düzgün birine neden ısınamadığıımı hakikaten bir şeyler söylerse yorumlayabilirim diye düşündüm. :kahve:

Kadın da aynı şekilde mükemmel biri olduğunu söyledi. Bir hafta içinde gelecek ve evlenme teklif edecek dedi. Dedikleri oldu ama ya falcıya gitmenin suçluluk duygusu ya da hislerime güvenerek reddettim onu ve sizin gibi o hafta içinde tamamen koptuk. :KK1: (Sonrasındaki bir yıl boyunca aynı muhabbetler döndü ama bu sonucu değiştirmedi tabii...) sositososito

Her şeyin olacağına vardığına ve her şeyde bir hayır olduğuna inandığım için garip gelmemişti fakat siz de "falcı bacı ziyaretinizden" onun olumlu sözlerinden "tam bir hafta sonra" yolları ayırınca şimdi garipsedim ve falcıların ne lüzumsuz işler yaptığına bir kez daha kanaat ettim... a.s

ay yok zaten bana senin yüzünden bitmiş bu ilşki dediğinde ben bu sallıyor dedim içimden sonrasını dinlemedim bile bide diyor ki bak işte bunlar olunca gelceksin sen demiştin çıktı diye bana diyor.. ama inanmadım olmadı da.. inanmam da gerçekten arkadaşlarla gittim bende sizin gibi.. kaderimizde ne varsa o.. falcı kim oluyor da gelecekten haber veriyor. bide fotoğrafına falan bakmıştı o kişinin.. ben sonradan ananm kadının gözü mü kaldı nazarı mı değdi biz böyle tamamen koptuk dedim.. yani o kadar ilginçti ki iki gün önce ben konuşmayalım bugün diyorum o günden sonra o benim yüzüme bile bakmıyor.. aman neyse hayırlısı olsun. .

ınanmayın kızlar,arkadaşım patronuna aşık,ikiside bekar,patron 2 üniversite bitirmiş,çok sengıniyakışıklı aşiret çocuğu,arakaşata 120 kılo falan filan,yanı kılo tabıki büyük etken arkadaşlar,kımse üstüne alınmasın,neyse hocaya gitmiş,hoca demişki bu çocuk ıyı bız kıla evlencek,arkadaşım dehşetle nasıl bri diye sormuş,hoca galiba bunun tepkısınden ürkmüş,aklıdan geçen kızlardan bırıde sensın demiş,arkadaş bir haftadır tam leyla,halını görsenız,valla hocaya küfür edesim geldi,resmen umut tacirliği

aynen dediğin gibi umut dağıtıyorlar. .alsanaalsanasmile

kızlae nerelerdesiniz aydan hele iki gündür yok. . bende sanki herkes her gün burda olcakmış gibi konuşuyorum ama valla merak ediorum hepinizi:hulya:

kızlae nerelerdesiniz aydan hele iki gündür yok. . bende sanki herkes her gün burda olcakmış gibi konuşuyorum ama valla merak ediorum hepinizi:hulya:

:))))) burdayımm canımmm:))) alıştık tabi artık birbirimize kaybolunca dikkat çekiyoz:KK70:DD
canım benim yazmaya pek fırsatım olmadı iki gündür davetler misafirler filan anca fırsat buldum ama takip ediyorum fırsatım oldukça:)) bende henüz herhangi bir gelişme yok.benimki hala kızla barışmadı hayret ediyorum en uzun ayrılıkları oldu önceki ayrılmalarında üç dört günde hemen barışıyolardı.bu sefer baya uzun sürdü ama anladığım kadarıyla kız bunu terketmiş ve yine anladığım kadarıyla sanırım bu seferki ayrılık baya ciddi.bu akşam yine duygularımı tartma fırsatı buldum onun yaptıklarını düşündüm nedense artık hep kötü şeyleri hatırlıyorum acım tazeyken hep iyileri hatırlardım:)) tam böyle affetmek için bi sebep koyuyorum önüme bu sefer içimdeki ikinci ses hemen atağa geçiyo '' hayır olmaz kesinlikle affetmemelisin sana neler yaptı bi düşün bu kadar gurursuz olamazsın tamam sewiyosun ama sewgide biryere kadar.onunlayken senin yüzüne bile bakmıyo aramıyo sormuyo bu kız kaç aydır napıyo öldümü kaldımı diye,ancak ondan tekmeyi yiyince soluğu senin kapıda alıyo bu defa kesinlikle içeri almamalısın'':eek:lmaz: diyo içimdeki ses kızlar.işte aynen böyle:))şu fal olayına gelince bazen bizde arkadaşlarla öle eğlencesine birbirimize atıyoruz bi kaç bişi yani doğruluğunu kesinlikle kabullenmek istemiyorum tabiki dinimizdede böyle bişi yok.ama bi kaç defa ben kendi kendime baktım falımda resmen onunla sarmaş dolaş gördüm:)))) hadi belki ben öle görmek istedim için gördüm dicem ama bizim aşçıda bakmıştı bi defa daha ben bişi demeden oda o şekil görmüştü ve çok geçmedi işte üzerinden onunla son buluşmamızı yaptık sonrasında işte bildiğiniz üzere tamamen koptuk bizde:))işte aslında fala inanma falsız da kalma derler ama bence hem inanma zaten hemde kalıver falsız nolcek sanki, böle hurafelere inanıp da hem bu dünyamızı hemde öbür dünyamızı yakmayalım.bi arkadaşımın ablası var accayip inanıyo hastalık derecesinde nerdeyse çok yanlış buluyorum kendiside öle diyo aslında ama inanıyo işte baktırıyo bu seferde o söylenenlere umut bağlıyo çıkmayıncada al sana hayal kırıklığıakannehir en iisi takılmamak olumunekankayizsmile

kızlar merhaba
bizimki msne eklemişti beni ya ben kabul edip engellemiştim
şimdi diğer msnine eklemiş beni
acaba beni mi deniyo yoksa adım mı atmaya çalışıyo
tayin sonucumu beklediğini söylemişlerdi ya o dönem de geldi
kabul edeyim mi sizce
biraz süründürmek istiyorum ama
taktik sizden,uygulama benden

bir de kızlar mübarek ramazan ayında fal,büyü boşverin
insan umut bekliyor,bir güzel söz bekliyor,ümitleniyor ama hem günaha giriyoruz,hem boş umutla doluyoruz
hayırlı mı değil mi için istihare var
temiz kalpliliğine güvendiğiniz birine rica edin yatsın sizin için bence

ya ben istihare de yaptım.başkalarıda yaptı.hep hayırlı çıktı üstelik de dini yönden çok yüksek derecede bi insan olduğu gösterildi ama ben her geçen gün bunun yeni bir pisliğini yakalıyorum nasıl düzgün biri çıkıyo istihare de onu da anlamıyorum.kafam çok karışık napıcamı hiç bilmiyorum ve bu durumdan kurtulmak istiyorum çok acı çekiyorum ve bıktımm

ya ben istihare de yaptım.başkalarıda yaptı.hep hayırlı çıktı üstelik de dini yönden çok yüksek derecede bi insan olduğu gösterildi ama ben her geçen gün bunun yeni bir pisliğini yakalıyorum nasıl düzgün biri çıkıyo istihare de onu da anlamıyorum.kafam çok karışık napıcamı hiç bilmiyorum ve bu durumdan kurtulmak istiyorum çok acı çekiyorum ve bıktımm

Ben istihareye yatmadım hiç ama bariz olumlu şeyler görüyorum onunla alakalı.
Belki de zamanı var daha.
Ben onu sık sık görmem asla. Hatta hiç görmüyorum. Görünce de çok anlamlı
oluyor rüyalarım. Belki seninki biliçaltı meselesidir.
Olumlu olsun istediğin için öyle görüyorsundur.
Bir dahakine gerçek neyse onu görmeyi dileyerek yat bakalım.
Yine olumlu çıkarsa vardır demek ki bir hayrı.

kızlar merhaba
bizimki msne eklemişti beni ya ben kabul edip engellemiştim
şimdi diğer msnine eklemiş beni
acaba beni mi deniyo yoksa adım mı atmaya çalışıyo
tayin sonucumu beklediğini söylemişlerdi ya o dönem de geldi
kabul edeyim mi sizce
biraz süründürmek istiyorum ama
taktik sizden,uygulama benden

sesimi duyan yok mu:kedi:

sesimi duyan yok mu:kedi:

canım bence kabul et ondan sonra taktik yapmaya başla:)) kabul et görsün seni fazla muattap olma mesela veya çok mesafeli ol.mutluymuş gibi davran inan varya böyle yapınca resmen kahroluyolar.onlarsız hayat bizim için çekilmez zannediyolar ama öle olmadını görünce resmen dünyaları başlarına yıkılıyo:))):teytey:

bu arada kızlar banada acil taktik lazım dün yine benimki yazdı görüşelim die dün akşam için iftara gitcez dedim ve hemen akabinde çıkıyorum sonra görüşürüz iyi iftarlar dedim ve çıktım:)))ben çevrimdışıyken yazmış yarın akşam müsait olurmusun diye bu akşam için hiç bişi yazmadım.birazdan oda çıkıcak pöff ararsa falan ne dciem ben yaa inşallah aramaz yine karşı koyamamaktan korkuyorumkafamçokkarıştı

canım bence kabul et ondan sonra taktik yapmaya başla:)) kabul et görsün seni fazla muattap olma mesela veya çok mesafeli ol.mutluymuş gibi davran inan varya böyle yapınca resmen kahroluyolar.onlarsız hayat bizim için çekilmez zannediyolar ama öle olmadını görünce resmen dünyaları başlarına yıkılıyo:))):teytey:

bu ne özgüvendir, bulunmaz Bursa kumaşı olma çabasıdır. sempatiksalakcinni
sonra da kaçan kovalanır diye salak bir söz çıkıyo işte ortaya. doğru mu evet doğru.

bu arada kızlar banada acil taktik lazım dün yine benimki yazdı görüşelim die dün akşam için iftara gitcez dedim ve hemen akabinde çıkıyorum sonra görüşürüz iyi iftarlar dedim ve çıktım:)))ben çevrimdışıyken yazmış yarın akşam müsait olurmusun diye bu akşam için hiç bişi yazmadım.birazdan oda çıkıcak pöff ararsa falan ne dciem ben yaa inşallah aramaz yine karşı koyamamaktan korkuyorumkafamçokkarıştı

durumunu tam anlamadım ama ararsa karşı koyamamaktan bahsettiğine göre senin zaaflarını kullanıyo demektir.

Ben istihareye yatmadım hiç ama bariz olumlu şeyler görüyorum onunla alakalı.
Belki de zamanı var daha.
Ben onu sık sık görmem asla. Hatta hiç görmüyorum. Görünce de çok anlamlı
oluyor rüyalarım. Belki seninki biliçaltı meselesidir.
Olumlu olsun istediğin için öyle görüyorsundur.
Bir dahakine gerçek neyse onu görmeyi dileyerek yat bakalım.
Yine olumlu çıkarsa vardır demek ki bir hayrı.

bilmiyorumkismile

Son düzenleme:

Burda taktik isteyen biri karşısındakiyle mesafeli olacak, arada yakınlık kurup sonra kendini çekecek kısacası süründürdükten sonra "Hadi yallah!" diyecek kadar sabırlı ve güçlü davranamaz, öyle olsa taktik uygulamaz yoluna bakardı zaten...

Peki ne mi olur?

Taktik uyguladığını sanarken kendi içi tekrar ısınır, ardından karşısındaki adam "sağlam ayakkabı" değilse aynı süreci tekrar yaşar ve bu kez bir daha ayağa kalkamaz, erkeklere güvensiz, ruhsuz bir kadına dönüşür. :nazar:

Taktik uygulayayım derken kendi tuzağına düşüyor kadınlar... "Numaradan" sıcak davranırken aslında içleri eriyor. Erkekse bundan etkilenmiyor ve siz ölüp bittiğini sanırken (önceki sefer de öyle sandınız ve yanıldınız zaten) tekrar sıkılana kadar "numaranıza eşlik ediyor." Siz de ava giderken avlanıyorsunuz... :tomato:

Ne yapmalı peki?

Memnun olmadığınız ilişkileri kambur gibi taşımayın, kendinize daha fazla eziyet etmeyin yeter... Farz edin taktikler işe yaradı, perişan oldu adam ve "tekmeyi bastınız" bu size kaybettiğiniz zamanı, ümidi, yılllarınızı geri verecek mi? "En azından içim soğur" diyenler de ya kendi kazdığı kuyuya düşüp adama yeni baştan aşık olarak acı çekenler ya da kendisine bile ondan vazgeçemediğini itiraf edemeyip "Ben taktik yapıyorum da o yüzden sıcak davranıyorum" diyerek kendisini yıkan adamın yakınlığından medet uman zayıf aşıklardır... :1closedeyes:

Kadın güçlü, dimdik, sağlam hale gelmeden "öyleymiş" numarası yapamaz. Muhakkak bir yerde elinize yüzünüze bulaşır,bir çatlak oluşur ve hayallerinizi yıkan adam o çatlaktan yaşamadığınız, eksik kalan acıları da üfler ruhunuza... :nazar:

"Ben yaptım oldu." diyen mi var? "Madem o kadar güçlü ve mutluydun neden o kadar "ayağa kalkmışken" o enerjini yeni bir aşka harcamadın, birkaç telefon, msn görüşmesi de olsa ona feda ettin ki, bak isterse hala çalabilir senden, sana zarar verebilir işte!" derler adama... :kahve:

tatlışş eğer doğru bi insan değilse de belki de seninle doğru yola gelicek belki de sen buna sebep olucaksın. .ben de istihare yapmıştım ama bişi görmemiştim. geçenlerde bi kere daha yaptım beyaz renk bişi gördüm..beyaz ii derler. .
bide bi rüyaya daha yatılıyor zamanını tam bilmiyorum evlenceğiniz kişi rüyanda sana su vercek derler.. onu bilen var mı ????

X