Çok enteresan... CADIARZU
Benim de çevremin, arkadaşlarımın harika eş namzeti dedikleri adamı ne yapsam gözüm tutmamıştı... :1closedeyes:
Tamam, iyi bir insandı, karakteri düzgündü ama bir şeylerin ters gittiğine inandım hep... fisfisfis
Arkadaşlar tutturdular "Harika biri hala ne düşünüyorsun? Bak bizim müdavimi olduğumuz bir falcı var, madem içinde şüpheler var, eğlencesine gidelim belki söyleyecekleri işine yarar." dediğinde -çok yanlış olmasına rağmen- gittik bahsettikleri kadına... İçten içe merak da ediyordum bu kadar düzgün birine neden ısınamadığıımı hakikaten bir şeyler söylerse yorumlayabilirim diye düşündüm.
Kadın da aynı şekilde mükemmel biri olduğunu söyledi. Bir hafta içinde gelecek ve evlenme teklif edecek dedi. Dedikleri oldu ama ya falcıya gitmenin suçluluk duygusu ya da hislerime güvenerek reddettim onu ve
sizin gibi o hafta içinde tamamen koptuk.
(Sonrasındaki bir yıl boyunca aynı muhabbetler döndü ama bu sonucu değiştirmedi tabii...) sositososito
Her şeyin olacağına vardığına ve her şeyde bir hayır olduğuna inandığım için garip gelmemişti fakat siz de "falcı bacı ziyaretinizden" onun olumlu sözlerinden "tam bir hafta sonra" yolları ayırınca şimdi garipsedim ve falcıların ne lüzumsuz işler yaptığına bir kez daha kanaat ettim... a.s