heh işte birle ikinin arasına bakcan. .bak bulamazsan ben kendi elimi çekerim koyarım :)))))
tamam canımm.. evet ben kahve de bir ay önce baktırdım.. o zaman hala görüşüoduk malum kişiyle.. dediki 3 gün sonra konuşcaksınız 1 ay sonrada yine birlikte olcaksınız.. ve öle anlatıyor ki anam resmen adam senin kaprislerinden ayrılmış dedi ben de nasıl yahu o beni üzdü dedim.. o da sen de çok iyi insanlarsınız birbirinizi üzmenize gerek yok ikiniz de mükemmel görünüosunuz birbirinize çok uygunsunuz dedi.. hala seninle gelecek düşünüyor dei ama biz tam da o hafta tamamen koptuk. dedikelrinin biri bile tutmadı resmen umut dağıtıyor.. zaman zaman benim yengem bakardı ve blirdi de ağzımın açık kaldığı bunu nasıl bili dediğim çok olmuştur yani.. ama inanmam iki dakika sonra unuturum hatta. .
Çok enteresan... CADIARZU
Benim de çevremin, arkadaşlarımın harika eş namzeti dedikleri adamı ne yapsam gözüm tutmamıştı... :1closedeyes:
Tamam, iyi bir insandı, karakteri düzgündü ama bir şeylerin ters gittiğine inandım hep... fisfisfis
Arkadaşlar tutturdular "Harika biri hala ne düşünüyorsun? Bak bizim müdavimi olduğumuz bir falcı var, madem içinde şüpheler var, eğlencesine gidelim belki söyleyecekleri işine yarar." dediğinde -çok yanlış olmasına rağmen- gittik bahsettikleri kadına... İçten içe merak da ediyordum bu kadar düzgün birine neden ısınamadığıımı hakikaten bir şeyler söylerse yorumlayabilirim diye düşündüm.
Kadın da aynı şekilde mükemmel biri olduğunu söyledi. Bir hafta içinde gelecek ve evlenme teklif edecek dedi. Dedikleri oldu ama ya falcıya gitmenin suçluluk duygusu ya da hislerime güvenerek reddettim onu ve sizin gibi o hafta içinde tamamen koptuk.(Sonrasındaki bir yıl boyunca aynı muhabbetler döndü ama bu sonucu değiştirmedi tabii...) sositososito
Her şeyin olacağına vardığına ve her şeyde bir hayır olduğuna inandığım için garip gelmemişti fakat siz de "falcı bacı ziyaretinizden" onun olumlu sözlerinden "tam bir hafta sonra" yolları ayırınca şimdi garipsedim ve falcıların ne lüzumsuz işler yaptığına bir kez daha kanaat ettim... a.s
ınanmayın kızlar,arkadaşım patronuna aşık,ikiside bekar,patron 2 üniversite bitirmiş,çok sengıniyakışıklı aşiret çocuğu,arakaşata 120 kılo falan filan,yanı kılo tabıki büyük etken arkadaşlar,kımse üstüne alınmasın,neyse hocaya gitmiş,hoca demişki bu çocuk ıyı bız kıla evlencek,arkadaşım dehşetle nasıl bri diye sormuş,hoca galiba bunun tepkısınden ürkmüş,aklıdan geçen kızlardan bırıde sensın demiş,arkadaş bir haftadır tam leyla,halını görsenız,valla hocaya küfür edesim geldi,resmen umut tacirliği
kızlae nerelerdesiniz aydan hele iki gündür yok. . bende sanki herkes her gün burda olcakmış gibi konuşuyorum ama valla merak ediorum hepinizi:hulya:
ya ben istihare de yaptım.başkalarıda yaptı.hep hayırlı çıktı üstelik de dini yönden çok yüksek derecede bi insan olduğu gösterildi ama ben her geçen gün bunun yeni bir pisliğini yakalıyorum nasıl düzgün biri çıkıyo istihare de onu da anlamıyorum.kafam çok karışık napıcamı hiç bilmiyorum ve bu durumdan kurtulmak istiyorum çok acı çekiyorum ve bıktımm
kızlar merhaba
bizimki msne eklemişti beni ya ben kabul edip engellemiştim
şimdi diğer msnine eklemiş beni
acaba beni mi deniyo yoksa adım mı atmaya çalışıyo
tayin sonucumu beklediğini söylemişlerdi ya o dönem de geldi
kabul edeyim mi sizce
biraz süründürmek istiyorum ama
taktik sizden,uygulama benden
sesimi duyan yok mu:kedi:
canım bence kabul et ondan sonra taktik yapmaya başla:)) kabul et görsün seni fazla muattap olma mesela veya çok mesafeli ol.mutluymuş gibi davran inan varya böyle yapınca resmen kahroluyolar.onlarsız hayat bizim için çekilmez zannediyolar ama öle olmadını görünce resmen dünyaları başlarına yıkılıyo:))):teytey:
bu arada kızlar banada acil taktik lazım dün yine benimki yazdı görüşelim die dün akşam için iftara gitcez dedim ve hemen akabinde çıkıyorum sonra görüşürüz iyi iftarlar dedim ve çıktım:)))ben çevrimdışıyken yazmış yarın akşam müsait olurmusun diye bu akşam için hiç bişi yazmadım.birazdan oda çıkıcak pöff ararsa falan ne dciem ben yaa inşallah aramaz yine karşı koyamamaktan korkuyorumkafamçokkarıştı
Ben istihareye yatmadım hiç ama bariz olumlu şeyler görüyorum onunla alakalı.
Belki de zamanı var daha.
Ben onu sık sık görmem asla. Hatta hiç görmüyorum. Görünce de çok anlamlı
oluyor rüyalarım. Belki seninki biliçaltı meselesidir.
Olumlu olsun istediğin için öyle görüyorsundur.
Bir dahakine gerçek neyse onu görmeyi dileyerek yat bakalım.
Yine olumlu çıkarsa vardır demek ki bir hayrı.
canım bence kabul et ondan sonra taktik yapmaya başla:)) kabul et görsün seni fazla muattap olma mesela veya çok mesafeli ol.mutluymuş gibi davran inan varya böyle yapınca resmen kahroluyolar.onlarsız hayat bizim için çekilmez zannediyolar ama öle olmadını görünce resmen dünyaları başlarına yıkılıyo:))):teytey:
ya ben istihare de yaptım.başkalarıda yaptı.hep hayırlı çıktı üstelik de dini yönden çok yüksek derecede bi insan olduğu gösterildi ama ben her geçen gün bunun yeni bir pisliğini yakalıyorum nasıl düzgün biri çıkıyo istihare de onu da anlamıyorum.kafam çok karışık napıcamı hiç bilmiyorum ve bu durumdan kurtulmak istiyorum çok acı çekiyorum ve bıktımm