yok sonunda gözlerimden yaş süzülüverdi hemde şu dakka :)) kurtulduğuma seviniyorum ama boşa geçirdiğim zamana emeklerime yanıyorum.haketmedim bunları benim sevdiğim adam kafamda profilini çizdiği kişi deilmiş.öle birisi yokmuş.sadece bana karşı yalancı bi maske takınmış.ya adam sapık ruhlumudur nedir bunuda sölemicektim burda ama içimi dökmek istiyroum
17-18 yaşlarında bi kızkardeşi var.o bana demiştiki abla öle kadınlarla chat yapıyor ki üzerlerinde bi parça desen bişe yok.çırılçıplaklar diye.bende yok ya diyordum yapmaz öle şey.seviyoruz ya toz konduramıyoruz yakıştıramıyoruz süperman oluyolar gözümüzde.yani çapkın olduğunu biliodum az çok ama bugünkü karşılaştığım şeylerden sonra aklım uçtu.bu adamın kaç tane çakma face.i var.kesin olarak olmasa da çok yüksek ihtimalle onun olduğunu gösteriyo.bugün bikaç tanesini buldum yine.duvarları açıkmış hep tesadüf ne paylaşmış diye bi göz atıyım dedim aman Allah'ım hepsi erotik iğrenç ötesi videolar..düşünün nasıl bi ruh haline büründüğümü :1shok:
bunun haricinde psikopatça şeyler yapıodu ben bazen diyodum ya bu adamın durumu ortada o rüyada bana nasıl hayırlı gösterilio diodum.ama gerçekten öle yüksek bi mertebede görüodum ki onu dini açıdan hemde.hadi benimkiler bilinçaltı tatlım iki ablam ayrı ayrı rüyalar gördüler birbirinden habersiz.biri öz ablam biri yakınım.hiç aklında fikrinde yokken gördü birisi.diğeride hakkımızda hiçbi bilgisi yok istihare yaptı onu tarif etti bana resmen.zaten bu rüyalardan dolayı hep takıldım kaldım ben bunda.çok olmadı daha bi feryat figan ettim Allah'a bana yol göster diye.apaçık ne olcanı gösterdi.bu ilk deil hemde.daha öncelerde de yaşadım ben bunu.ama görünürde bişe yok işte.bunun zaten yediği haltlar haddini aşmıştı birde bugünkü gördüklerim.olmuyo işte napiyim hergün ölceme bir kere ölürüm bağrıma taş basar unuturum.bu ilk aşk acım deil nelerini gömdüm içime.bunu mu alt edemicem.bunu bir başka sevmiştim yalnız orası da ayrı ama napiyim.bu işkenceyle yaşamak istemiyorum artık.ne günler geçirdim onun acısıyla bi ben bilirim birde Allah.sabah oluyodu uyanmak istemiyodum.zorla kahvaltı sofrasına oturuyodum ağzımda bi lokma ekmek gözümde yaş.öyle günler geçirdim ben.bi insanın gözünün yaşı bi dk durmazmıymış dinmezmiymiş benimki dinmezdi.daha birde aileme belli etmeyim die çabalarım.bi an olsada gece olsa uyusamda unutsam diye ölürdüm.gecenin birlerine ikilerine kadar uyumayan ben saat on oldumu yatağa düşerdim.gözümün yaşıyla tabi yine.sonra sabah olur yine başa dönerim yine gözyaşıyla uyanırım.böyle günler geçirdim işte ben acaba hakediyormu benim bir tek kılımı bi damla gözyaşımı.hep beni suçladı hep beni suçladı başından atmak için o da biliyordu günahsız olduğumu.öle bi kin bürümüş ki içini resmen beni düşman gözünde görüyor.yaptıklarına karşılık veriyorum yine kendi hatasını görmüyo bana karşılığını yedirmeye çalışıyor.böle bi insan işte bu güzelim yıllarımı çaldı benden zehir etti hayatı bana.inşallah onunkide bensiz zehir olurda bensiz nefes alamayacak duruma gelir.biliyorum Allah hiçbirininkini yanına bırakmadı bunukinide bırakmıcak ama iş işten geçicek işte ben bunu istemedim.vaktinde dönsün dedim.
durum bu işte kızlar galiba yolun sonuna geldim.ama artık kimseyi sevemem diye korkuyorum.her baktığım yüzde onun yüzü gelicek aklıma.belki karşımdaki insanla gezintiye çıkıcam ama onunla gezdiğim yerler gelicek aklıma.işte bunlar beni mahveden.senağlamasenağlama
en son msn.e senden tiksiniyorum yazıp sildim onu.kapalıydı hala da açmadı msn.artık sabaha açarsa görür.birde şimdi sanıcak ki yeni face açtı da ona dayanamadım sanıcak yine kasılıcak salak.halbuki tamamen bitirdim onu bilse yine kudurur ama kudurmaları bi fayda etmiyo artık.belkide gerçekten kendine şimdilik bi yol çizdi umursamıcak.şimdilik diyorum çünkü benim bukadar canım yanarken o uzun süreli bi mutluluk yakalayamaz.dönüşü bana çok iyi biliyorum.
ya şu halim varya düşman başına.hayatında türkü dinlemeyen ben en ağır türküleri dinliyorum şimdiiiiisenağlama
ayycımm napmışın sen yaaa kızım gece gece harap etmişin kendini...bu süreçlerden bende geçtim emin ol şu akşam erkenden yatma sabah kalkarkalkmaz gözlerden yaşlar süzülmesi ama geçti bitti çok şükür artık mutluyum..emin ol sende atlatıcaksın az zaman sonra heleki kafanda bitirme kararı aldıktan sonra emin ol daha kolaykaydirigubbakcemile5 ve diğer mevzularr..malesef erkek milleti bunlar hiç de şaşırılcak durumlar değil off off dediğiniz gibi biz kafamızda kurduklarımıza aşığız aslında onların profillerine hayalimizdeki karakterleri kopyala yapıştır yapıyos sonra sök sökebilirsen sonrada aşıkım aşıkım diye dolaşıyos ortalıklarda valla bu akşam bi arkadaşla görüştük kız evleneli dün daha iki ay oldu büyük bi aşkla evlenmişti bin pişman gelmiş babasının evine buraya boşanmaya diye hemde canlarım allah ne verirse hayırlısını versin demekki hakkımızda hayırlı değiller deyip geçicez başka çaremiz yoklmaz:
evet aydancım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah.benim o acıları çektiğim ilk ayrıldığımız zamandı.şimdi sadece acısız gözyaşları dökülüyor gözümden.o da haketmediğim şeyleri yaşadığım için boşa geçen zamanım ve emeklerim için.inşallah bunlarda geçicek.
kızlar ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi kocaman.azcık uyumaya çalışıyım bari sahura kadar.uyuyabilirsem tabi.sahurrda olursanız görüşürüz :)
ya gerçekten ben ağlamaktan yatağa düştüğüm günleri bilirim anneme de regl sancım var demiştim..kıştı ağladığımı görmsinler diye başımı bile yatağın içine sokmuştum ağla ağla en sonunda o gün akşam ateşim falan çıktı.. ben o zaman onun ne yapmak istediğini çok iyi anlamıştım.. o günden sonra 2 gün hiç konuşmadık iki gün sonra aradı beni dedim tamam kapılmıcam bu şimdi konuşcak 3 gün yine aramıcak. o hasta gibi yatmam bana ders olmuştu ama bi hafta sonra yine öfkem geçti.. çabuk unutuyorum çabuk affediyorum bu benim en büyük problemim.. ama bundan sonra döktüğüm gözyaşlarını untmıcam hep aklımda onu düşündüğümde onlar aklıma gelsin inşallah. .
aydancım dediğin gibi aşk da bi işe yaramaz oldu bende o kadar duyuyorum ki aşkla evlenip 3 ay sonra ayrılnları.. allahım karşımıza niyeti hayırlı olan sadık mert bir ömrü berabr geçirebileceğimiz insanlar çıkarsın. .amin:Saruboceq:
alacakaranlık serisinin filmleri ne kadar izleniyor bilirsiniz.. o filmde dokunmadan yaşanılan aşkı anlatıyor özünde.. ve bütün dünya hayranlık duyuyor bu duruma..batı artık evlenmeden her şeyi yaşamanın ne kadar mutsuz ettiğini ilşkinin tükendiğini anladılar bi geri dönüş yaşıyorlar ama bizde tam tersine doğrusunun rahat davranmak gerektiği savunulup duruyor. .
aman bu erkeklerin beyni gerçekten orda yaalsanaalsanasmile
ayy bunların kadın düşkünlüklerinden bıktım .. ya bu toplum ne kadar yozlaştı.. bizim erkekler batılılaşmanın sadece kendi işlerine gelen cinsel özgürlük kısmızı aldılar eğitimmiş eşitlikmiş insan haklarıymış hiç ilgilerini çekmedi. .
ben anneleri çok suçlu buluyorum bu erkeklere o kadar güven veriolar o kadar toleranslı davranıolar ki erkeklere her haltı yiyebilirim gibi bi rahatlık geliyor..nitekim sevgililerine beraber olalım evlenmeyelim birlikte yaşayalım diyebiliolar.. aileler aman o erkek yapar gözüyle baktıkları sürece biz daha da kötü durumlara düşücez..aile yapısı bu şekilde bozuluyor işte..ama adı özgürlük oluyor..ya bi erkek de benden cinsellik beklemesin nerde kaldı duygular. .
alacakaranlık serisinin filmleri ne kadar izleniyor bilirsiniz.. o filmde dokunmadan yaşanılan aşkı anlatıyor özünde.. ve bütün dünya hayranlık duyuyor bu duruma..batı artık evlenmeden her şeyi yaşamanın ne kadar mutsuz ettiğini ilşkinin tükendiğini anladılar bi geri dönüş yaşıyorlar ama bizde tam tersine doğrusunun rahat davranmak gerektiği savunulup duruyor. .
aman bu erkeklerin beyni gerçekten orda yaalsanaalsanasmile
cnm benim bati'lilar inanki o senin anladigini anlamiyorlar o filmlerden ::))))
o filmde bir bati'linin anladigi masum, derin ve sadakat dolu bir ask... temas yok bilmem ne yok palavra) 3. filmi izlediysen bella'nin evlilik hakkinda düsüncelerini belirtiyor ve edward'in hala 100 yil öncede kaldigini görürsün... isin asli katoliklerin dininde de böyledir... ii bir hristiyan evlenmeden iliskiye giremez... :)))))))))
ama gel gör ki bunu günümüzde ne bati'lilar nede bgn islam terbiyesi almis müslüman gençleri yapiyor... evet alacakaranlik'tanda ben bati'lilar gibi sadece ordaki saf aski benimsedim... bu konuda dahada konusurdum ama kendimi daha ii ifade edemedigimi düsünüyorum...
neyse konumuza dönecek olursak; ayyy için üzüldüm.... umarim cabuk atlatirsin... çünkü yürek iste nelerini görüyoruzda bazen sesimizi çikarmiyoruz...
ben nelerini gördüm benimkininde vazgeçemedim... nefret ettigimde oldu, Allah'im islah et dedigimde (daha) çok oldu... baskasini sevemem bir daha diye düsünme, bak kendinde söylüyorsun bu ilk degil, daha önce de kimleri sevdin, neler gördün... gülüm o zamanda onlardan için baskasini sevemem demistirsin muhakkak... kendini birini sevmeye zorlamamalisin... ancak o zaman sevecek birini bulabilirsin... herseyi aksina birak...
Ne güzel yazmışsın ya... Benim de içinde bulunduğum durum bu.
Bıktım hep fiziksel açıdan yaklaşmalarından.
İğreniyorum artık hepsinden o tip erkeklerin
Ve malesef bu yıl karşılaştığım erkeklerin hepsi o tiptendi.. mafoldumben
'Dokunmadan aşk' çok sevdiğim bir kavram.
Ve bugünlerde hep onu düşünüyordum. Öyle bir aşk yaşasam ne güzel olur diye.
Tam zamanında yazmışsın. Duygularıma tercüman oldun.
Eğer izlemediysen Aşk ve Gurur filmini de izle.
Orda da dokunmadan aşk teması var. Çok güzeldi. boshayallersmile
Erkeklere her şeyi yapmak mübah, bize yasak. Buna da ayrıca uyuz oluyorum ben de.
Ama elden gelen bir şey yok. Toplumsal yapı bunu çoktan sineye çekmiş.
ya saf aşk yok mu yani sadece sevmek.. ne olursa olsun sevmek..ben birinin beni kolayca öptüğü için sevmesini istemiyorum.. ama erkeklerin hepsi böyle.. akılları bi buna çalışıyor. .
olsun istemezmiyiz canim, neden burda kendimizi yirtalim ki öyle birsey olsa :))))
bu erkekler de gerçekten sevebiliyorlar ama bizden biraz farkli sevme anlayislari var
ne kadar derin olsa da ucunda yinede cinsellik var anlayislarinda :))))) anladin sen onu