Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

ayy bunların kadın düşkünlüklerinden bıktım .. ya bu toplum ne kadar yozlaştı.. bizim erkekler batılılaşmanın sadece kendi işlerine gelen cinsel özgürlük kısmızı aldılar eğitimmiş eşitlikmiş insan haklarıymış hiç ilgilerini çekmedi. .
ben anneleri çok suçlu buluyorum bu erkeklere o kadar güven veriolar o kadar toleranslı davranıolar ki erkeklere her haltı yiyebilirim gibi bi rahatlık geliyor..nitekim sevgililerine beraber olalım evlenmeyelim birlikte yaşayalım diyebiliolar.. aileler aman o erkek yapar gözüyle baktıkları sürece biz daha da kötü durumlara düşücez..aile yapısı bu şekilde bozuluyor işte..ama adı özgürlük oluyor..ya bi erkek de benden cinsellik beklemesin nerde kaldı duygular. .

alacakaranlık serisinin filmleri ne kadar izleniyor bilirsiniz.. o filmde dokunmadan yaşanılan aşkı anlatıyor özünde.. ve bütün dünya hayranlık duyuyor bu duruma..batı artık evlenmeden her şeyi yaşamanın ne kadar mutsuz ettiğini ilşkinin tükendiğini anladılar bi geri dönüş yaşıyorlar ama bizde tam tersine doğrusunun rahat davranmak gerektiği savunulup duruyor. .

aman bu erkeklerin beyni gerçekten orda yaalsanaalsanasmile

ayycımm napmışın sen yaaa kızım gece gece harap etmişin kendini...bu süreçlerden bende geçtim emin ol şu akşam erkenden yatma sabah kalkarkalkmaz gözlerden yaşlar süzülmesi ama geçti bitti çok şükür artık mutluyum..emin ol sende atlatıcaksın az zaman sonra heleki kafanda bitirme kararı aldıktan sonra emin ol daha kolaykaydirigubbakcemile5 ve diğer mevzularr..malesef erkek milleti bunlar hiç de şaşırılcak durumlar değil off off dediğiniz gibi biz kafamızda kurduklarımıza aşığız aslında onların profillerine hayalimizdeki karakterleri kopyala yapıştır yapıyos sonra sök sökebilirsen sonrada aşıkım aşıkım diye dolaşıyos ortalıklarda valla bu akşam bi arkadaşla görüştük kız evleneli dün daha iki ay oldu büyük bi aşkla evlenmişti bin pişman gelmiş babasının evine buraya boşanmaya diye hemde canlarım allah ne verirse hayırlısını versin demekki hakkımızda hayırlı değiller deyip geçicez başka çaremiz yoklmaz:

canım annesi babası bunu ortaokulda başka bi şehre yatılı dini biyere yollamışlar.belkide rüyalarımda o yüzden ben bunun derecesini yüksekk görüyorum.annesininde ona o rahatlığı verdiğini sanmıyorum tabi herkes bir deil ama bizim buralarda bi söz vardır çocuğu doğurursun huyunu doğramazsın diye.anne naparsa yapsın onlar içindekini çıkarıyor dışarıya.

evet benimkinde de vardı neymiş efendim kız yapar adı çıkarmış erkek yapar şanı yücelirmiş.aman şanınızı yüceltecek şeye de baksanıza.

evet aydancım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah.benim o acıları çektiğim ilk ayrıldığımız zamandı.şimdi sadece acısız gözyaşları dökülüyor gözümden.o da haketmediğim şeyleri yaşadığım için boşa geçen zamanım ve emeklerim için.inşallah bunlarda geçicek.

kızlar ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi kocaman.azcık uyumaya çalışıyım bari sahura kadar.uyuyabilirsem tabi.sahurrda olursanız görüşürüz :)

ya gerçekten ben ağlamaktan yatağa düştüğüm günleri bilirim anneme de regl sancım var demiştim..kıştı ağladığımı görmsinler diye başımı bile yatağın içine sokmuştum ağla ağla en sonunda o gün akşam ateşim falan çıktı.. ben o zaman onun ne yapmak istediğini çok iyi anlamıştım.. o günden sonra 2 gün hiç konuşmadık iki gün sonra aradı beni dedim tamam kapılmıcam bu şimdi konuşcak 3 gün yine aramıcak. o hasta gibi yatmam bana ders olmuştu ama bi hafta sonra yine öfkem geçti.. çabuk unutuyorum çabuk affediyorum bu benim en büyük problemim.. ama bundan sonra döktüğüm gözyaşlarını untmıcam hep aklımda onu düşündüğümde onlar aklıma gelsin inşallah. .

aydancım dediğin gibi aşk da bi işe yaramaz oldu bende o kadar duyuyorum ki aşkla evlenip 3 ay sonra ayrılnları.. allahım karşımıza niyeti hayırlı olan sadık mert bir ömrü berabr geçirebileceğimiz insanlar çıkarsın. .amin:Saruboceq:

aman cnm sakın onun için dökmede tek damlasına değmez biliyosun yani..kendin içinde ağlama artık boşver hepimiz hata yapabiliriz yaptık da ama isteyerek değil hepsi acısıyla tatlısıyla tecrübe oluyo işte en azından ileride çocuklarımıza vereceğimiz öğütlerimiz olacak:)))) olaylara iyi tarafından da bakabilmek lazım arada başımıza gelmeseydi nerden bilicektikbilmiyorumkismile neyse tatlım bende yatıyorum zate baya geç oldu daha sahura kalkıcaz sizlerede iyi geceler diliyorum mutlu bi yarına uyanmak dileğiyle iyi gecelr cümleten:)))

aminnn canım aminnnn inşallahh:Saruboceq:benimde sorunum çabuk unutmak bende ne yaparsa yapsın çabucak unutuvedim çünkü özlemi çok büyüktü.valla bu defa öle özlem filan yok çok şükür sadece kızgınlık hakim inşallah da bu şekilde devam ederim sanırım bu defa zafere adım adım yaklaşıyorumkaydirigubbakcemile3

bu gece pek uykum yoktu ama herkes yattığına göre ben de gidiyim iyigeceler size de

canlarım bu yufkayüreklilik hepimizde var.zaten biz bu yüzden onların ayağı altında eziliyoruz.bende şimdiye kadar bu yüzden hep affediverdim ya onu o yüzden bildiği b...ku yedi afedersiniz.ama şu evli olupda nette erkeklerle fingirdeyen kadınları bi elime geçirsem bi kaşık suda boğmak istiyorum.hele de benim eşeğe sarkanı.Allah'ım yaaa sen bildiğin gibi yap ölelerini.ne yuvalar yıkılıyo bu yüzdennn.

benimkinde de varr gerçi şu zamanda uçkuruna düşmeyen erkek bulunmaz ama olsun yine de bukadarda olmaz herlade.dışardan bakıldığında kendini ne kadarda ağır kararlı düzgün karakterliymiş gibi gösteriyo.en son aldığı face.de sadece erkek arkadaşlarını eklemiş birde sayfa oluşturmuş türklükle alakalı.durun Türkiyeyi bizimkisi kurtarıcak.sırnaşık şeyzaaten siyasetle çok ilgileniyodu.burcunda da ideali dünyayı kurtarmak falan gibi özellikler yazıodusırnaşık şey

heralde o facede de arkadaşlarıyla çete falan kuracaktır delikafadulden

yada paranoyaklığından ötürü yine bana karşı kozunu kullanıodur.geçti borun pazarı ama daa çok bekler.ama şundan çok eminim yalvara yakara sürüne sürüne köpekler gibi pişman bi şekilde dönecek bana.bende onu reddetmenin verdiği hazzı yaşayarak def edicem hayatımdan :lepi:
daha benim msn.e yazdığımı da yeni face açtı diye yazıdm sanıcak ya bi de o derdimiz var.bakalım gündüz neler yaşıcam sabah mutlaka açar msn.i iletimi görür..gelişmeleri size bildirirm:hulya:

Son düzenleme:
kızlarr bu arada iyiym ben gayet sakin ve rahatım.şükür Allah'a.baş ağrısından başka problemim yok hayvanın haltlarını gördüğümden beri başım ağrıyo.tek derdim yumuşayıpta yine başa dönmekten korkuyorum.çünkü buna benzer bi çok ruhi daralma yaşayıp geçince yine eskiye dönmüştüm.tabi ozaman bukadar manzaraya rastlamamıştım ama yine de inşallah eski halime dönmem.

ayyy canım yaşadıklarını yazdığın kadarıyla okudum
Allah sabır ve güç versin tatlım gerçekten zor şeyler atlatmışsın
ama bu kadarını atlatmışken lütfen eski haline dönme,yumuşama
zararın neresinden dönersen kardır
bırak o pişmanlığıyla yansın tutuşsun,gelsin göndermenin gururunu yaşa canım

teşekkür ederim deydeycim.içimde ondan kalanları da bi söküp atabilsem başka bişey istemiyorum.ne kadar yanlış bi insan olduğunu bilsem de hala duygularım yerinde duruyo.onlarla da baş edicem inşallah.tamamıyla kurtulmak istiyorum bu pislikten.

ayy cim iyi olmana sevindim evet cidden alışılmıcakmış gibi olsada insan artık kabulleniyor..bizdede çok pürüz çıkıyor ayrılıkta onu yaptın bunu yaptın bazen diyoruz napıoruz biz ya ama genede çok kırıyoruz birbirimizi böyle sallantıdayız yani..tek isteğim şu bayram bitsin biyerlere gitmek onunla yoksa izmirde kaldıkça bizim eski günlere dönmemiz çok zorrrrrr

cnm benim bati'lilar inanki o senin anladigini anlamiyorlar o filmlerden ::))))
o filmde bir bati'linin anladigi masum, derin ve sadakat dolu bir ask... temas yok bilmem ne yok palavra ) 3. filmi izlediysen bella'nin evlilik hakkinda düsüncelerini belirtiyor ve edward'in hala 100 yil öncede kaldigini görürsün... isin asli katoliklerin dininde de böyledir... ii bir hristiyan evlenmeden iliskiye giremez... :)))))))))
ama gel gör ki bunu günümüzde ne bati'lilar nede bgn islam terbiyesi almis müslüman gençleri yapiyor... evet alacakaranlik'tanda ben bati'lilar gibi sadece ordaki saf aski benimsedim... bu konuda dahada konusurdum ama kendimi daha ii ifade edemedigimi düsünüyorum...

neyse konumuza dönecek olursak; ayyy için üzüldüm.... umarim cabuk atlatirsin... çünkü yürek iste nelerini görüyoruzda bazen sesimizi çikarmiyoruz...
ben nelerini gördüm benimkininde vazgeçemedim... nefret ettigimde oldu, Allah'im islah et dedigimde (daha) çok oldu... baskasini sevemem bir daha diye düsünme, bak kendinde söylüyorsun bu ilk degil, daha önce de kimleri sevdin, neler gördün... gülüm o zamanda onlardan için baskasini sevemem demistirsin muhakkak... kendini birini sevmeye zorlamamalisin... ancak o zaman sevecek birini bulabilirsin... herseyi aksina birak...

Ne güzel yazmışsın ya... Benim de içinde bulunduğum durum bu.
Bıktım hep fiziksel açıdan yaklaşmalarından.
İğreniyorum artık hepsinden o tip erkeklerin
Ve malesef bu yıl karşılaştığım erkeklerin hepsi o tiptendi.. mafoldumben

'Dokunmadan aşk' çok sevdiğim bir kavram.
Ve bugünlerde hep onu düşünüyordum. Öyle bir aşk yaşasam ne güzel olur diye.
Tam zamanında yazmışsın. Duygularıma tercüman oldun.

Eğer izlemediysen Aşk ve Gurur filmini de izle.
Orda da dokunmadan aşk teması var. Çok güzeldi. boshayallersmile

Erkeklere her şeyi yapmak mübah, bize yasak. Buna da ayrıca uyuz oluyorum ben de.
Ama elden gelen bir şey yok. Toplumsal yapı bunu çoktan sineye çekmiş.

ya saf aşk yok mu yani sadece sevmek.. ne olursa olsun sevmek..ben birinin beni kolayca öptüğü için sevmesini istemiyorum.. ama erkeklerin hepsi böyle.. akılları bi buna çalışıyor. .

ya mesela benim erkek kardeşim var.kız arkadaşları oluyor devamlı birinden ayrılıp birine koşuyor.. annem babam farkındalar biliyorlar herşeyi ama hiç sesçıkaran yok.. aynısını benim yaptığımı düşünemiyorum.. hatta ciddi bişi bile olsa ben biriyle birlikte olsam babama söyleyemem. .hep laf dokunduruyorum demek ki olabilir herkesin falan diorum sesi çıkmıyor ama bu böyle yani. .

bide ben bunu bi arkadaşımdan duydum doğruluğunu bilmiyorum ama şöyle dedi.. ben kadınlar evlendiğinde bakire olmalı ama erkekler için böle bişi neden yok demiştim. o da bi erkek de cinsel birliktelik yaşamışsa evlenmeden önce bakire bi kız aldığında ona haram olacağını söylemişti. . dediğim gibi doğruluğunu bilmiyorum.. yani karşımızdaki erkek yapmışsa bizim de hakkımız varmış dedi. . araştırmaya değer. . hoş öle bile olsa bana ters ama en azından içimizde haksızlığa uğradığımızı düşünmeyiz..

ya saf aşk yok mu yani sadece sevmek.. ne olursa olsun sevmek..ben birinin beni kolayca öptüğü için sevmesini istemiyorum.. ama erkeklerin hepsi böyle.. akılları bi buna çalışıyor. .

olsun istemezmiyiz canim, neden burda kendimizi yirtalim ki öyle birsey olsa :))))
bu erkekler de gerçekten sevebiliyorlar ama bizden biraz farkli sevme anlayislari var
ne kadar derin olsa da ucunda yinede cinsellik var anlayislarinda :))))) anladin sen onu

kızlar yaa benimki benim yanımdayken zorla bişey istemedi benden.şart falan koşmadı hiç.sen istemediğin sürece hiçbişekilde dokunmam dedi.ölede oldu.ama o çakma face.deki manzarayı görünce beynim hopladı.ama şuan çok acı çekiyorum.bu akşama kadar bişeyim yoktu.kızgındım kendimi onun gereksiz bi insan olduğunu kabullenmeye zorluyodum.ama ne hikmettir bilinmez dua etmekten vazgeçemiyorum.hele bu akşam bi ablam var tanıdığım bize misafir oldu.bana demesinmi Musa peygamber Allah'a dua ettiğinde arada 70.000 perde varken oruçlunun iftar vakti ettiği duada Allah'la kul arasında hiç perde yokmuş diye.ya hani küçük bi çocuğun elinden oyuncağını alırsın ağlar da sonra geri verince sevinir.ya onun gibi oldum bende ümitlerim yeşerdi hemen yaa yine duaya sarıldım.

kızlar ben napıcam yaa ne onla oluyor ne onsuz.acaip bişey bu içimdeki.başka birisi olsaydı hatalarını kusurlarını gördüğüm vakit soğuyodum bitiyodu hiçbi his kalmıodu.ben bunda yaşamadıklarımı yaşıyorum.kaç kereler ben artık bu adam için dua falan etmicem yoluma bakıcam dedim.ama sonra yine aynı şeyi yaptım dualara döndüm.birde karar değiştirip tekrar dualara sarılınca öle bi mutlu oluyorum ki.benim durum çok vahim.Allah sonumu hayır etsin.onlada yine aramızda engeller oluşmuş oldu zaten.bende laf söledim.ilşkimizde var sözde ikimizinde.ne ben ararım ne o arar beni.durum da ortaya çıkıyo yavaş yavaş büyük ihtimalle bana yine kozlarını oynuyo bu.sırf bu sebepten değişti face.ini.sanki hani ben yolumu çizdim yoluma bakıyorum izlenimi verio.bende dün iletiyi yazmıştım bugün açtı msn.i okumuştur onu sildiğimide görmüştür.ama o bana karışmamış.geçen defa onu sildiğimi iki gün içinde farkedip kullanmadığı msn.lerden o da beni silmişti ama asıl msn.inden silmemişti.e adam siliosan hepsinden silsene.şimdi birtek o kalmıştı bağlantıda olduğumuz.madem bana kızgınsa yine silseydi beni ya.iletimide görmüş oldu bugün.ama dokunmamış.tabi bundan ümitlenecek deilim de.niye huysuzluk yapıo onu anlamıyorum.ya off yaaa

Son düzenleme:

anladım canımmm
ayyycım bizdede zorla bişi olmadı hatta izin isterdi önceleri ama ne biliyim öle olunca ben kendimi değersiz hissediyordum sevgisinden şüphe ediyordum sadece fiziksel hoşlanma olduğunu düşünüyordum.. zaten bide demiştim daha önce açık giyinmemi isterdi.. öle seviyordu. aile yapısı da öle biraz..ne biliyim hep sexi ol dekolte olsun pantolon giyme etek elbise giy sakın eteğin uzun olmasın böyleydi benimki.. ben tesettürlü değilim şuan ama belki ilerde allah içime sıcaklık verir olur demiştim hayır kesinlikle istemem dedi.. bana ilk önceleri melek gibisin çok iyisin diyen kişi tanımaya başlayınca bacakların çok güzel demeye başladı.. ee böle olunca ben kendimi sex objesi olarak görüyordum resmen adam beni öle görüuyor diyordum mutsuz oluyordum onra da kavga ediyordukk.. ama gerçekten de sevmeleri böyle bizim gibi duygu yok onlarda .. hakaret olsun diye demiyorum gerçekten erkekler fazla duygusal olamıyorlar.. acaba ilşkimiz nasıl gidiyor diye oturup düşünmüyolar düz mantıkk..
o yüzden bi erkek bize bişi dediğinde yada yaptığında hani bu şimdi ne demekti ne anlama geliyor diye düşünüyoruz ya kara kara aslında aklımızza ilk gelen şey doğru olan şey.. evli kuzenim var hep der erkeklerden incelik beklemeyin mutsuz olursunuz.. erkeklerin bizi duygusal sevmesini beklemeyelim bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…