Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

aydancım haklısın ya...biz uzaylımıyız sanki

klask türk filmi repliği yapıyolar
ayrı dünyaların insanlarıyızz.....

aydan valla güldürdün beni allah da seni güldürsünzemuszemus
uzaylıyız biz bence daha üstünüz onlardan o kesin. .sempatiksalakcinni ve evet dediğin gibi aman çok seviyorum aşığım diye gözü kapalı gitmek çok saçma. . ama ben dahil hepimiz kabul ederiz. .sazan gibi atlarız hatta. .lmaz:
amaaaan bu günlerde kısmetim açıldı galiba bu yüzden mi bilmem bende bi rahatlık var ki sormayın darısı başınıza. .
bu arada aydan istemeye falan gelcekler demiştin ne oldu merak ediorum. . aynı şekilde kıza döndü mü kız kabul etti mi konuştunuz mu bidaha hepsini merak ediorum..yerimseniben

aynen canımhep gülelim mutlu olalım sallayalım bu dallamaları ohh sefamız olsunzemuszemus valla canım benimde kısmetim o biçim açıldı binadan istemeyen kalmadı beni resmen bugün yine başka bi komşumuz anneme demiş:)) vala karar veremiyorum bende.o dediğim kişilere uygun bi dille olmıcanı söyledik cnm başkalarına mantığıma göre hareket edicem artık:)) çocuğun durumu pek parlak değilmiş ailesi köydeymiş burada yalnız yaşıyomuş doru düzgün bi işi yok.yani bunları açık açık söyleyince onlar bende açık açık olmıcanı söyledim şu saatten sonra bende rahatımı düşünürüm yani evlenip çile çekmektense babamın evinde keyfime diyecek yok çalışıyorum paramı kazanıyorum istediğim gibi rahatım ama bu şekilde bi evlilik yaparsam ev yok iş yok doru düzgün ve en önemlisi aşkk zaten yok sırf mantık evliliği olucak hani bunun mutluluğu işte bu yüzden onları ektik ailecek:)))) benimkide hala kıza dönedmedi msnden faceden böle kıza laf çarpıp duruyo şu an nickinde yazılı olan şey''eden kendisine eder,yapan bulur ve çeker.unutma kazanmak bir ömür ister.kaybetmeye ise anlık gaflet yeter'' hala anlamıyo işte gerizekalı ulan sen bana yaptıklarının cezasını çekiyosun işte açık ve net azıcık düşünse anlıcak.ve ben ona hakkımı helal etmediğim sürecede böyle çeksin inşallah(( bu kadar kötü olmak istemiyorum aslında ama napim bende çok acı çektim zamanında ama ben yinede onun benim için acı çekmesini isterdim.ama malesef o başkası için acı çekiyo beni asıl üzen şeyde bumafoldumbenişte cnm son durumlar bu şekilde yani bi gıdım ilerleme yok bidahada hiç konuşmadık.zaten kendi kendimede söz verdim kızla barıştığı anda silicem msnden tamamen ve istikamet ileriiiiiiiiiii:))) onada ha böyle dil çıkartıcam artık:dilcikar:

ahhhhhhhhhh kızlarrrrr ölüyommmmmmmmsenağlamasenağlamasenağlama

benimki face.ini dondurdu yeni face açmışşş..dilim varmıyo sölemeye ama inşallah kendine yeni sayfa açma düşüncesiyle yapmamıştır bunları. ama içinde şimdilik 7-8 tane arkadaşı var birde dikkatimi çekti sadece erkekler var.bakalım kız arkadaşlar eklenecek mi..acaba bu bana karşı oynanmış yeni bir oyunmudur ki?? ben çünkü herzamanki yaptığımı yapmadım üzerine düşmedim ilişki var yaptı umursamadım üzülmemi beklerken tersini yaptım.o hatrını saymadığı asker arkadaşını da eklemiş halbuki diğerinden silmişti.ben onu ekledim de onu gördü ondan mı inat olsun diye ekledi ki.ya bu konuları burda tartışmak istemiyorum aslında.çoğu gelip diyoki seven bunları yapmaz giden seviyorsa geri gelir niye üzülüyosunuz bilmem ne.olmuyo işte olmuyoo ne kadar haklı olsalar da ne kadar direnmeye çalışsak da bi yerde yıkılıp düşüyoruz duygularımız karşısında.beni anlayabilecek tavsiye yada yorum yapabilcek bi Allah'ın kulu varmı.ölüyorummm.senağlamasenağlamasenağlama

aman Allah'ım birde önerilerde çıkmazmı karşıma iki ortak arkaaş diye..her dk gözümün önünde durup yaramı mı tuzlıcak yaa ne günah işledim bennn :'( :'(

ayycımm tatlım yapma allah aşkınaaa bu kadar yıpratma kendini bak benim durumum senden daha kötü herif her dakka gözümün önünde kıza yalvarma modunda ve benimki artık ciddi yani evlilik yolunda ilerliyolar.senin en azından böyle bi durumun yok bana göre daha fazla şansın var.ve evet sana karşıda oynanmış bi oyun olabilir neden olmasın beyefendi beklediği tepkiyi alamadı yeni taktikler deniyo muhtemelen.neden sewgilisinin sakıncalı gördüğü şahsiyetleri silmek yerine yeni bi face açıyo arayıp bulup eklemek daha meşakkatli olmazmıbilmiyorumkismileyani bilemiyorum canım ama sen yine kaya gibi sağlam durr.acılarr da biryere kadar inan ömür boyu çekilmiyo hatta hiç ummadığın anda bi bakmışsın bitmiş.ben valla artık bir aydan fazla oldu ağlamıyorum hiç hep gülüyorum normaldede öyle mutluyum şu an kızla barışsa yine hiç istifimi bozmam benim ahım onda olduğuj sürece rabbiminde ilahi adaleti olduğu sürece hiç üzülmem allahın izniyle sende öle yap tevekkül et.bigün ağlıyodum yine düşünüp düşünüp en son baktım ki canım sıkılıyo ya ben ağlamaktan sıkılıyorum yani dedim neden bu işkenceyi yapıyorum kendime ben böle herşeye ağlıcak üzülcek bi insan değilim ki dedim.ve kızla barıştıklarını gördüğümde bile inan ağlamadım sadece gülüp geçtim.ondan da bu beklenirdi diye.zamanla anlıyo insan canım bence sende biraz facini kapa bakmamaya çalış biliyorum zor olur ama görmemek en iyisi bence şimdilik.ve mutlaka kendine başka uğraşlar bul senin yoğun olman lazım face falan ayırcak vaktinin olmaması lazım bu şekilde düşün yada böyle uzaklaşabileceğin biryer varsa bi akrabanın yanı filan bir iki hafta ama netin de olmadığı böyle hani o tarz biyerede gidebilirsin inan uzaklaşmak veya yolculuk yapmak çok iyi geliyo bu durumlardaolumunekankayizsmile

kızlar yaa bu arada bende biraz geçmişe gittim de:))) hani demişiniz ya beni başkasıyla düşünebiliyo benim aklıma ne geldi benim öküz de bana dediydiki ben senin düğününe gelirim....böle evlilikten konu açılmıştı ben evlenmem falan diyodu uzunca bi süre bende dedim hep öle diyenden korkucan yok yok dedi bak görürsün ben senin düğününe bile gelirim..anam o an varya başımdan aşşa böle kaynar sular dökülüverdi.içimden buna bi saydım bi saydım ama tabi dıştan bişi diyemedim gülüp geçtim:)))

şimdi düşünüyorum da çark tersine döndü evlenmicem diyen adam iki seneye evlilik düşünüyo.hatta iki sene bile sürmeyebilir.anam bende daha tık yok :))) ona yok diyoz buna yok diyoz vala herhalde bu benden önce evlenecek ve ben bunun düğününe gidicem:)))şaka maka bi yanada büyük konuşmak gibide olmasın ölürümde gitmem herhalde anam o nikah masasında ben değil de bi başkası onun yanında vala gidersem eğer kesin cıngar çıkar..ya bağırırım durun bu nikah kıyılamaz siz kardeşsiniz diye:))
yada derim hamileyim :)) töbe töbeee(allah korusun) yada diyorum nikah memurunumu kaçırtsam:))yada gelini :))yok yok en iyisi benimkini kaçırmak birazcık da olsa zaafı varsa gelir herhalde demi:)))görünce dayanamaz yada ben yakında aklımı kaçırcam bu gidişle :))) vala birsürü komplo teorisi geçiyo kızlar aklımdan hangi birini yapsam karar veremiyorum:jeyyar:

kız aydan bu ne böle traji komik olmuş biraz mesajın gülmekten kendimi alamadım kuzum yaa :))) canım ben galiba birden görünce o an şok oldum mu nedir bilemiyorum ama o an canımın çok yandığını çok iyi biliyorum onun etkisiyle yazdım o mesajı ama bir saate kalmadı şükür Rabbime geçti acı falan kalmadı tam tersi sezgilerim kendini göstermeye başladı.bu salak büyük ihtimalle bana karşı yapıo bunu.ki büyük ihtimalle öle .her an beni takip altına alan her sölediğim sözden anlam çıkarıp bana tepki göstermeye çalışan kısacası bana takmış beni takıntı yapmış birinden ne beklenebilir ki.baktı ki ben hala kendi havamda devam ediyorum takmıyorum kendini başka yollar denemeye başladı senin de dediğin gibi.içime öle doğuyor bilemiyorum.hele birde bu yolu deneyim napıcak dedi herhal ama büyük konuşmaktan Allah'a sığınırım en dayanılmaz durumda bile onu ararsam ahanda bu ellerim kırılsın.bağrıma taş basarım ama gene de aramam bu haddini çoktan aştı artık benimde bi gururm haysiyetim şerefim var.dahada kendimi alçaltmaya izin vermem artık.hadi bi zamanlar seviodu da araya engeller girdi o yüzden ayrılmak zorunda kaldı sevdiği halde diye aradım düştüm peşine.ama madem işi inada ve oyuna bindirdi hiç kusura bakmasın.resmen psikopat benimki yaaa

Son düzenleme:
tatlım sen kendini benden daha kötü konuma koymuşsun ama kimin ne olcağı hiç belli olmaz kuzum.bize çektirdikleri kesinlikle kar kalmaz yanlarına Allah bi yerden mutlaka çıkarır hele bizim gözyaşlarımız dökülürken hala arkalarından onların mutlu olabileceğini sanmıyorum ben.kaç kere yaşadım bunu ben birinin arkasından gözyaşı döküp içim parçalanırken hiçbirinin durumu iyi gitmedi.ve hepsi kapıma geldi bir bir.canı yanarak ya da yanmayarak ama sonuçta Allah kapıma getirdimi onları getirdi.

gün doğmadan neler doğar bakalım ne olacak.bu kızla mutlu olmamasının sebebi hala senin onun için gözyaşı dökmen olmasın.hele birde üzerinde hakkın kaldıysa vay onun haline.seni haksız yere terkettiyse ki öle olduğunu sanıyorum onun da yüzü gülmeyecektir diye düşünüyorum.

kızlarr hadi benim imkanım yok malesef ama aynı şehirlerde yaşayan arkadaşlarımmm neden yoluna çıkmıyorsunuzz..bi bahane bulun yolunuzu kesiştirin bi şekilde tesadüfmüş gibi çıkın karşısına.yüzyüze görüşmenin etkisi büyük diye düşünüyorum.yapın bişiler özlem girmiştir araya büyük ihtimalle.belki dayanamazlar berranınki gibi yola gelirlerr.:teselli:

bana ne dedi bilio musunuz biz buluşmuştuk . . ben daha buna yeni yeni alışıyorum yani öle hemen öpmek sevmek gelemem ben. .bu da tabi ki boğa burcudur kendisi daha bi sabırsız ve aşırı istekli.. ne yapsa tersliyorum falan sonra dedi ki sen ilk gece çok zorlanırsın.. benim de senin gibi başımdan aşağı kaynar sular döküldü..yani ben senden hemen evlilik vaadi beklemiyorum ama insan kandırmak için bile sanki evlenicekmişiz gibi konuşur. . böle şeyleri düşünemiyordu o lafın ne anlama geldiğini sonradan idrak etti tabi ben orda bağırdım falan kavga çıktı. .senin gibi anlayışsız biriyle evlenirsem evet çok zorlanırım deedim bende. sen beklemezsin dedim. ben beklemem o kadar beklicem bide evlenince mi bekliyim dedi. içimden neler demek geliyor siz anlayınalsanaalsanasmile

ben de evlense ne yaparım die düşünüyorum hatta ben diorum ki allahım evlencekse de benden önce evlenmesin.. ben başkasını seversem başka bi ilşkim olursa umrumda değil ama ben ondan geçmeden evlenmesin..ben böle deyince herkes ayrılmışsınız boşver ne yaparsa yapsın diyor. ama yapamam o kadarını da..herhalde ben de gidip bakardım uzaktan nikahına falan.. allahım bize bunu yaşatmasın..

kimsenin ahı da yerde kalmaz. en yakın örneği benim öz amcamdır..benim babamdan küçük kendisi. önce annemle babam evlenmiş annemin bi akrabasıyla amcam sevgili gibilermiş herkes biliomuş düşünün bundan 25 sene önce. herkes evlenceklerini biliomuş. sonra benim amcam tutmuş amcasının kızını istemiş.. kıza da o beni istemezse ben yine seni alırım demiş.. amcam evlendi amcasının kızıyla. o kadın da evlenmiş amcamdan önce hatta.. ama ah etmiş allah ona çocuk yüzü göstermesin demiş. amcamın da yengemin de gitmediği doktor hoca kalmamıştır. büün doktorlar hiçbir engel yok olması için diolar ama olmuyor çocukları.. artık 40larını geçtiler zaten.. ama çocuk yok.. allah kimsenin ahını yerde bırakmaz eğer haklıysa.. ibretlik olduğunu düşünüyorum bu durumun. .

Son düzenleme:

bi arkadaşım daha böyle dedi dün. bi görüş anlarsın ne düşündüğünü en azından dedi.. ama ben gidip onu bulamayabilirim de.. istanbulda mecidiyeköy gibi bi yerde bi şirkette çalışıyor..büyük bi şirket büssürü kapısı falan var. karşılaşmam bile zor yani. bide 15-20 gündür hiç bi hareket yok..bilmiyorum ne yapıyor belki tatile falan gitmiş olabilir. eylülde gidicekti die biliyorum ama şimdi de olabilir..yoksa bence de görünce herşey değişebilir.

kesinlikle canım kimsenin ahı kimsede kalmıyo gerçekten..mesela bende diyorum benimkine benim ahım tuttu die,yinede tabi yüce rabbim bilirde yani beş ayda beş defa ayrıldı şimdi cicim ayları olması gerekirken sürekli hır gür içindeler bi türlü mutlu olamıyo.ama benim gözyaşım kurumadığı sürece ben başkasını sevip de mutlu olamadığım sürece oda olamasın inşallah.çünkü fazlasını bile hak etti yaptıklarıyla hırboalsanaalsanasmile

ben bu olayı anlattım bide benimkine

bak beni üzersen sana ah ederim dedim görüyorsun haksızlıklar cezasız kalmaz dedim

gerçekten mi bana ah ediceksin sen. bana nasıl kıyacaksına getirdi

ben de sen bana haksızlık ederken iyi ben ah edince mi olmuyor dedim. bak sana açıkça söylüyorum üzersen ah ederim die ayağını denk al sen de dedim..

ya ben bunla son zamanlarda gizli görüşüyordum ablama falan söyleyemiyordum utancımdan.. seni bu kadar üzen biriyle nasıl görüşürsün diodu çünkü..msn de falan konuşurken kapıyı kilitliyodum biri gelince direkt kapatıoduk.. liseli çocuklar gibiydim resmen.. ablam ne yapsın o da benim iyiliğim için istemiodu ama ah onu bide kalbim anlasa:teselli:

valla canım bende bu son görüşmemeizi arkadaşlarıma filan söyleyemedim utancımdan artık o kadar bıktılarki çünki hatta bana bidaha onunla görüşürsen bizi unut bile dediler.düşün yani böyle bi insan seni hak etmiyo senin böyle biriyle işin olamaz diyolar sürekli oyüzden bende söyleyemedim kimseye((( bi annem biliyo bide bir iki kişi annemde bi dünya laf etti.bak gittinde ne oldu yine yaptı yapıcanı diye şimdi bidaha görüş bak ben napıyorum diyip duruyo((( püff yaa aslında varya sevgilinle aranda ne geçerse geçsin çok yakınlara anlatmak ii değil sonuçta belki o senin kaderin belki evlenicen ilerde dicekler bu kadar şey yaşadı bak yine onunla bi defa aile o şahsiyete karşı ön yargılı olucak.ama ben işte tutamıyorum kendimi çok kötü oluyorum sanki anlatmasam birilerine çatlıcam gibi içimde tutamıyorum o dönemlerde insan tutunucak dal arıyo işte..şimdi bende düşünüyorum bide bu adam benim kaderimse evlenirsem vay benim halimeeyvahedigeldismile

evet ama bende anlatmak istiyorum aynen senin gibi.. ben anneme hiç anlatamadım zaten baktım bu dengesiz hiç annemi boşuna katmıyım dedim. hayatta bi kere ayrıldıktan sonra annem onu istemezdi. aynen arkadaşlarım bana sen nasıl böyle gurursuz davranırsın nasıl onu yeniden kabul edersin dediler. ama her barıştığımızda da daha iyi olduk biz ben hep tamam bu sefer oluyor galiba dedim ben ne zaman böle desem iyi gidiyor die ayrıldık kendi nazarım mı değiyodu acep :bbo:süprizzzzz

Görüyorum ki herkes çok üzgün benim gibi.. Ben de benim başımdan geçen eski sevgili vahşetini anlatmak istiyorum.. Eski sevgiilmle 5 aylık bir birlikteliğimiz vardı bazı şeyler oldu ayrıldı benden hep beni suçladı ama ben kendimi hiç bir konuda suçlu görmüyorum ayrılmamak için çok ağladım çok yalvardım ona ama dinlemedi beni gururuna yediremedi.. Ayrıldıktan sonra yine de konuşmak istiyordum bunun için arkadaş kalmak istedim 8 ay boyunca arada sırada küserek, barışarak, tartışarak bu arkadaşlığı sürdürdük tabi ben onu sevmekten hiç vazgeçmedim ve hala da seviyorum maalesef.. Arkadaşlığımızı da o bitirdi.. Şu anda başka bir kızla takılıyor ama sevgili değiller galiba kız istemiyor.. Ben de burdaki bütün bayanlar gibi öcümü almak istiyorum ve biz ayrıldıktan sonra çok büyük konuşmuştu bir daha geri dönmeyeceğim gururum üstüne yemin ettim diye.. 1 ay sonra da doğum günü var napıcam bilmiyorum.. Mantığım kutlama diyor ama kalbim kutla.. Umarım onlar da bizi bu kadar üzdükleri, ağlattıkları, büyük konuştukları için birgün umursamadıkları sevgimize muhtaç olurlar.. AMİN !

Her şeyi o bitirmiş, istemiyormuş, üstüne bir de yalvarmışsınız malesef ve hala sizi istemeyen ve başka kızla takılan birinin doğum gününü kutlamak istiyorsunuz.
Şaka gibi...kafamçokkarıştı Öç alma olayı da çok gereksiz... O tip saçmalıklara kafa yorulacağına bir sürü faydalı iş yapılır.
Hem artık neyin öcü kalmış ki... Bitirmiş işte, bunu kabul etmek bu kadar zor mu?
Allah kolaylık versin.

aa bir de söylemeyi unuttum dün iyi geceleer (= diye mesaj attı ama cevap vermedim.. İçimdeki duygu çok garip sevgiden ötürü tutku ve nefret gibi.. Ama yaşım da daha küçük olduğu için önümde daha çok aşk var kafama çok takmıyorum artık :)

Son düzenleme:
10 dakikada bu kadar değişim gösterebildiğine hayret ettim tuğçe..yaşım küçük demişsin bu sebepten olsa gerek.bence sen önce kendinden emin olmayı dene bi istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…