Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

Ayy dün yazdığı mesajı değştirmiş.
Dün gece beni sevmiyor diye bir şey yok yazmıştı.
Neyse ki akıllanmış. sırnaşık şey

Ben buraya siz ablalarımdan öneri almak için geldim ama karşılaştığım tepki biraz üzdü beni.. Yaklaşık 2 buçuk aydır konuşmuyoruz doğum gününü de kutlamayı düşünmüyorum beni o kadar üzmesinden sonra

E ben de sana öneri yazdım. Bunlar boş işler başka şeylerle ilgilen diye.
Seni reddetmiş biri için uğraştığın şeylere bak.
Başka kızla ilgileniyormuş...
Ve en önemli önerim de şu olsun: Bir erkeğe asla yalvarma.
Hele ki seni bırakıp gidene asla! Kendini küçültme.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım biz seni neden dışlayalım ki sen çelişki içindesin önce bi kendine gel ne istediğinden emin ol ondan sonra ne yapcanı düşünürüz birlikte.ama try doğru sölüyo.sakın hele hele şu zamane erkekleri için hiçbirşeye değmezzzz..siz karşınızdakini ne kadar farklı görürseniz görün eskidenmiş öle ferhat gibi kerem gibi erkek kalmadı.boşa kendinizi ayaklar altına sermeyin.

Adımı ne güzel kısaltıyorsun sen öyle... kaydirigubbakcemile3

napiyim böle kolayıma gelio.uzun uzun yazmaya üşeniyorum :) rahatsız mı oldun yoksa :1rolleyes:

Yok canım niye rahatsız olayım. Çok şeker oluyor bence. kaydirigubbakcemile2
Ama başkası demesin. Herkes öyle yazsa rahatsız olurdum. :1closedeyes:

buna sewindim :) teşekkür ederim..bu arada geçmişler olaaaa benim ex sayfası kapandı.gördüklerimden sonra artık dualarımmış rüyalarımmış takılmadan siliverdim.ne diyelim belki de böylesi hayırlı.ağlayamıyorum bile bitirdim diye.inşallah Allah yardım eder de bu çizgide devam ederim.

Teşekkür ederim :)) her zaman bir çelişki içerisindeyim hele de şimdi doğum günü geliyor ama kendimi tutucam kutlamamakta kararlıyım arkadaş olunca daha kötüydü sürekli bir umut bekliyor insan ama şimdi şöyle bir umudum da var babasının tayini çıkmış büyük ihtimal mersine gidicekler ve bende onu görmediğim için unutucam ama gitmezlerse aynı okulda olduğumuz için sürekli yüzünü görücem :S

Ollleeyyyyyyy... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Çoookkk sevindimm.

Rüyaların belki de bilinçaltının oyunlarıydı sana, belki de gerçek olacaklardır ama demek ki şu anlık yapabileceğin hiçbir şey yok.
Niye ağlayasın canım sevin, sevin. Kurtardın kendini. Tabi arada bir yine ağlayabilirsin, çok özleyebilirsin ama kasmazsın en azından kendini. Akışına bırak, hayatını yaşa.
Zaten bir gün beraber olacaksanız hiçbir şey engel olamaz, biraraya gelirsiniz.
Sen gül, keyfine bak. Etrafına gözat birazcık. ))
Gerisi gelir... ) opuyorumnanaktan

kesinliklee aycımmm try 'e katılıyorum..vala bende öle yaptım attım arkama şimdi bakıyorum keyfime uzun zamandır akşamları çıkmıyodum bu akşam çıktım gezdim.oh be dünya varmışzemuszemusdünya bunlardan ibaret değilmişkaydirigubbakcemile3

yok sonunda gözlerimden yaş süzülüverdi hemde şu dakka :)) kurtulduğuma seviniyorum ama boşa geçirdiğim zamana emeklerime yanıyorum.haketmedim bunları benim sevdiğim adam kafamda profilini çizdiği kişi deilmiş.öle birisi yokmuş.sadece bana karşı yalancı bi maske takınmış.ya adam sapık ruhlumudur nedir bunuda sölemicektim burda ama içimi dökmek istiyroum

17-18 yaşlarında bi kızkardeşi var.o bana demiştiki abla öle kadınlarla chat yapıyor ki üzerlerinde bi parça desen bişe yok.çırılçıplaklar diye.bende yok ya diyordum yapmaz öle şey.seviyoruz ya toz konduramıyoruz yakıştıramıyoruz süperman oluyolar gözümüzde.yani çapkın olduğunu biliodum az çok ama bugünkü karşılaştığım şeylerden sonra aklım uçtu.bu adamın kaç tane çakma face.i var.kesin olarak olmasa da çok yüksek ihtimalle onun olduğunu gösteriyo.bugün bikaç tanesini buldum yine.duvarları açıkmış hep tesadüf ne paylaşmış diye bi göz atıyım dedim aman Allah'ım hepsi erotik iğrenç ötesi videolar..düşünün nasıl bi ruh haline büründüğümü :1shok:

bunun haricinde psikopatça şeyler yapıodu ben bazen diyodum ya bu adamın durumu ortada o rüyada bana nasıl hayırlı gösterilio diodum.ama gerçekten öle yüksek bi mertebede görüodum ki onu dini açıdan hemde.hadi benimkiler bilinçaltı tatlım iki ablam ayrı ayrı rüyalar gördüler birbirinden habersiz.biri öz ablam biri yakınım.hiç aklında fikrinde yokken gördü birisi.diğeride hakkımızda hiçbi bilgisi yok istihare yaptı onu tarif etti bana resmen.zaten bu rüyalardan dolayı hep takıldım kaldım ben bunda.çok olmadı daha bi feryat figan ettim Allah'a bana yol göster diye.apaçık ne olcanı gösterdi.bu ilk deil hemde.daha öncelerde de yaşadım ben bunu.ama görünürde bişe yok işte.bunun zaten yediği haltlar haddini aşmıştı birde bugünkü gördüklerim.olmuyo işte napiyim hergün ölceme bir kere ölürüm bağrıma taş basar unuturum.bu ilk aşk acım deil nelerini gömdüm içime.bunu mu alt edemicem.bunu bir başka sevmiştim yalnız orası da ayrı ama napiyim.bu işkenceyle yaşamak istemiyorum artık.ne günler geçirdim onun acısıyla bi ben bilirim birde Allah.sabah oluyodu uyanmak istemiyodum.zorla kahvaltı sofrasına oturuyodum ağzımda bi lokma ekmek gözümde yaş.öyle günler geçirdim ben.bi insanın gözünün yaşı bi dk durmazmıymış dinmezmiymiş benimki dinmezdi.daha birde aileme belli etmeyim die çabalarım.bi an olsada gece olsa uyusamda unutsam diye ölürdüm.gecenin birlerine ikilerine kadar uyumayan ben saat on oldumu yatağa düşerdim.gözümün yaşıyla tabi yine.sonra sabah olur yine başa dönerim yine gözyaşıyla uyanırım.böyle günler geçirdim işte ben acaba hakediyormu benim bir tek kılımı bi damla gözyaşımı.hep beni suçladı hep beni suçladı başından atmak için o da biliyordu günahsız olduğumu.öle bi kin bürümüş ki içini resmen beni düşman gözünde görüyor.yaptıklarına karşılık veriyorum yine kendi hatasını görmüyo bana karşılığını yedirmeye çalışıyor.böle bi insan işte bu güzelim yıllarımı çaldı benden zehir etti hayatı bana.inşallah onunkide bensiz zehir olurda bensiz nefes alamayacak duruma gelir.biliyorum Allah hiçbirininkini yanına bırakmadı bunukinide bırakmıcak ama iş işten geçicek işte ben bunu istemedim.vaktinde dönsün dedim.

durum bu işte kızlar galiba yolun sonuna geldim.ama artık kimseyi sevemem diye korkuyorum.her baktığım yüzde onun yüzü gelicek aklıma.belki karşımdaki insanla gezintiye çıkıcam ama onunla gezdiğim yerler gelicek aklıma.işte bunlar beni mahveden.senağlamasenağlama

en son msn.e senden tiksiniyorum yazıp sildim onu.kapalıydı hala da açmadı msn.artık sabaha açarsa görür.birde şimdi sanıcak ki yeni face açtı da ona dayanamadım sanıcak yine kasılıcak salak.halbuki tamamen bitirdim onu bilse yine kudurur ama kudurmaları bi fayda etmiyo artık.belkide gerçekten kendine şimdilik bi yol çizdi umursamıcak.şimdilik diyorum çünkü benim bukadar canım yanarken o uzun süreli bi mutluluk yakalayamaz.dönüşü bana çok iyi biliyorum.

ya şu halim varya düşman başına.hayatında türkü dinlemeyen ben en ağır türküleri dinliyorum şimdiiiiisenağlama

Son düzenleme:

ohh ya hepimiz kurtardık sanki kendimizi bu bunalımdan.. geçiş süresi de bitiyor galiba. . ben her ne kadar hala özlesem de deliler gibi yapıcak bişiyim yok. . çok merak ediyorum hiç bi haber alamıyorum tamamen elini eteğini çekti nete hiç girmiyor..ortak arkadaşımız da yok.. bi kere görmek istiyorum ne olursa olsun.. haftaya bi şansımı denicem iş çıkışına gidicem bakalım ne olcak.. ben bide görsem bile konuşamam çok fena tutuluyorum resmen dilim tutuluyor normalde susmayan ben dut yemiş bülbül gibi oluyorum .. bakalım karşılaşıcağım da kesin değil. . hayırlısı olsun hepimiz için.. çok dua ediyorum ama gerçekten dua dilimden düşmüyor inancımı da yitirmedim yani allahım kabul etmedi demiyorum. .ama buna bağlı da yaşamıyorum.. gözüm gayet açıkdelikafadulden

cnm hiç üzülme olurmu :teselli:
en azından onu unutmaya karar vermişsin vereliniortak
bu gerçekten senin için büyük adım, okuduklarıma göre hiç de hakketmiyor seni :teselli:
artık onu tamamen aklından çıkartmakta ii yaparsın
kimsenin yaptığı yanına kalmıyo emin ol, sen bol bol dua et :Saruboceq:

sevdiğim adam ditye bişi yokmuş demişsin ya ayyy cım çok haklısın biz kafamızda bi karakter çizip ona aşık oluyoruz.. sevdiğimiz hayalden ve düşünceden başkası değil aslında. .

haa unutmuşum daha o çakma facelerdeki videoları görmeden önce msndeki profiline girdim arkadaşlarına baktım.eski kızlar kadınlarrr evet kadınlarr evli kadınlarla da görüşüomuş kızkardeşi bunuda sölemişti.inanın kendi cinsimden utanır oldum bu kendini bilmezler yüzünden.face.inde ekli deillerdi ama msnde eklilermiş.belkide onlar kabul etmedi face.e eklenmeyi bilemiyorum.ama sonuçta onlarla da bırakmamış iletişimi.bir ben deilmişim.sadece şunu biliyorum ayrıldığımız sıralardı ben bunun şifresini kırmıştım.bi iki aile ferdi vardı onlar aile bölümünde ekliydi adresleri bende ordaydım.beni aileden sayıyıomuş demiştim ozaman sevinmiştim.ama sonuç sıfıra sıfır elde var sıfırr

üzüntü mutlaka olacak canlarım sonuçta onlar gibi odun deiliz ama o üzüntüler de geçicek.hepsinin bi görevi varmış o görevi tamamladıklarında giderlermiş ömür boyu kalacak deiller yani :teselli:

napalım başa gelen çekilir.kaderimizde ne varsa o olur artık kendimi Allah'a teslim ediyorum tamamen.şöyle bi düşündüm de bitanesi de haketseydi beni yaaa hiçbiri haketmedi hepsi üzdü incitti yerden yere vurdu sonra eşşekler gibi döndüler ama ne fayda. dedim ya ferhat kerem gibi erkekler o devirde kalmış.şimdikiler fasafiso

sevdiğim adam ditye bişi yokmuş demişsin ya ayyy cım çok haklısın biz kafamızda bi karakter çizip ona aşık oluyoruz.. sevdiğimiz hayalden ve düşünceden başkası değil aslında. .

face de çok popüler oldu bu söz ünlü birinin sözüymüş
BEĞENDİĞİNİZ BEDENLERE HAYALLERİNİZDE Kİ RUHLARI KOYUP AŞK SANIYORSUNUZ

valla ben hayalimdeki ruhu koymadım o benim hayallerimi çalıp kendine yakıştırdı aşık etmek için sonrada maskesi düştü bende hep o adama aşık kaldım

o günler geliyo şimdi aklıma keşke o adam geri gelse diyorum senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…