- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.246
- Konu Sahibi Princess
- #1.281
benimki döndü hemde iki yil sonra :))) hadi gözüm aydin
Ayyyy ne güzell...:1rolleyes:
Hayırlı olsun canım. İnşallah bir daha hiç ayrılmazsınız.
Darısı tüm isteyenlerin başına. :gitme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin ilginden kopmak istemiyordur. Sebep bu.
Seviyor olsa yanında olurdu.
Sevgiden kasıt arkadaşça değil gerçek sevgi, aşk.
Yani hiçbir şey ummamak lazım.
Bence kökten hallet ve kesinlikle sana ulaşmasını engelle.
Amaa sen de istiyorsun herhalde iletişimi sürdürmek yoksa böyle yapamazdı karşındaki insan.
canım Allah bidaa ayırmasın maşallahh maşallah :)) peki umut var mıydı seninkinde döneceğine dairr.sana açık kapı bırakıyormuyduu??ayrılık boyunca hiç iletişime geçmişmiydiniz ya da ne biliyim karşılaşıyormuydunuz ?sen neler yaptın bu adama ayrılık boyunca aradın mı hiç ?? çorbaya döndü ama napiyim sordum işte
Canım 2 yıl sonra mı geldi yapamıyorum diye?
Yani bu 2 yılda hiç görüşmediniz ama geldi öyle mi?
Yoksa zaten her zaman irtibat halinde miydiniz? :s
yok iki yil önce yapamiyorum birliktelik bana göre falan degil diyordu
son 7 aydir irtibattayiz ama ondan öncesi 4 ayda bir yada 5 ayda bir ben dayanamiyor öfkeme yenik düsüp saydiriyordum ona... mesela 4 ay hiç konusmuyorduk o da örnegin bir virüs kapmisti bir seferinde, sürekli bana mail geliyordu onun mail adresinden... dayanamadim tersledim seytan görsün yüzünü falan benzerinden... oda cevap veriyordu iste ben yollamadim virüs kaptim ama gel iste bu vesileyle yeniden eskisi gibi konusalim arkadas kalalim falan.... bilindik hikayeler... yanii böyle ama söyledigim gibi son 7 ay öncesine kadar sürekli görüsmede degildik... evet ona deger verdigimi biliyor, belki daha önce hiç böyle sevilmedigini biliyor... bilmiyorum ama kopamiyor iste... ona ne sen benden nede ben senden kopamiyoruz dedigimde gülüyor piskin piskin.. uyuz demekki biliyor :)))))
bencede boşver zaten hep bu çenemizi tutamamaktan kaybediyoruz. ben kafam boş olduğunda sağlıklı düşünebildiğimde kendim için doğrunun ne olduğuna karar veririm kendimi tembihlerim hatta eğer beklemediğin bi durumla karşılaşırsan soğukkanlı ol sakın ani kararlar verme ani hareketler yapma derim ama çenemi tutamam öle anlardaakannehirbenim salak yine iş başında zemuszemus
ivik divik beni takip ediyor. ne yapsam karşılık verme çabasında.bikaç gün önce msj attım onu özlediğimi bildiren.manyaklık bende işte halbuki arkasında salya sümük modunda da deilim ama ne biliyim bana ılımlı yaklaşmaya başlamıştı ondan güç aldım sanırım belkiaraya sevgi özlem sözcükleri girerse erimeye başlar dedim.cv geldimi peki hayır..ama tersleseydim anında yazardı.neyse bende ileti yazdmıştım msn.e ''taliplerim sıraya girsin değerlendirme yapıcam ''diye.bunun üzerine o da böle öfkeli ve bıkkın durumda olduğunu içeren küfürlü bişe yazdı.ben o günden beridir yokum ortada zemuszemus taktik bekliyorum taktikk ve hiç şaşırmadım bugün hayatında biri varmış gibi bişeyler yazmış msn.e.face.i de açtım baktım ne halt karıştırıyo bu diye CADIARZU ilişkisi var yazmış hiiiiç şaşırmadım bunu bekliodum çünkü ondan.beni tekrar ortaya çıkarmak için yine başladı taktiklere ama içimden hep geçiyodu.bu beni üzerine çekmek için her yolu dener ilişki durumunu bile değişir diye.face.im donuktu ya zaten hemen tekrar dondurdum o farketmeden.valla kılımı bile kıpırdatmam ki çok komik duruma düşüyor ya benimle uğraşmak için ona gülüyorum.ama artık taktikleri sıkmaya başladı başka bişeyler bulsa bari alıştım artık bunlara ama ne yaparsa yapsın isterse gerçekten bi ilişki içine girmiş olsun ama ÇOK DA TINNNNN benim gibisini asla bulamaz bulsaydı beni itelerdi 1.5 senedir peşimde olmazdı herşey bi yana benimle uğraşmazdı.padişahın kızıyla da birlikte olsa dönecek bana dönecek eşşşşeklerrrr gibi hemde.ben dualarıma, temiz niyetime ve Allah'ın bana verdiği vaadlere çok güveniyorum.Allah'ım şimdiye kadar içime verdiği hislerde beni yanıltmadı.canıımı yakanları da bir bir önüme koydu ceza olarak süründüler hepside.bu yüzden çok da tınnn cidden yani.şimdi içimden geçiyo ki msn.i açıyım senin gibi yalancı sahtekar bi sevgilinin tadını çıkarsın yazıyım diyorum da manyak kıskandım sanıp moda girer diye umursamıyorum bu taktiği de pek işe yaramıycak malesef çıkmıcam ortaya.boşu boşuna ilişkisi var yazıp kısmetini kapıyo ooooooohhhhh:teytey:
bencede boşver zaten hep bu çenemizi tutamamaktan kaybediyoruz. ben kafam boş olduğunda sağlıklı düşünebildiğimde kendim için doğrunun ne olduğuna karar veririm kendimi tembihlerim hatta eğer beklemediğin bi durumla karşılaşırsan soğukkanlı ol sakın ani kararlar verme ani hareketler yapma derim ama çenemi tutamam öle anlardaakannehir
yukarda yapmayın denilen bütün hataları da yapmışım bu arada. . ayrılıktan sonra mesaj attım sevdiğimi falan söyledim ne aptalım ya. çok tecrübesizmişim anladım artık. . saf saf sevmişim iyi niyetli davrandım sevdiğini söylemenin neresi kötü die düşündüm ama. . ahhhhhh ahhh şimdi kafama ne kadar vursam az. .senağlama